Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó neki...............én meg itten kukorékolok.
Szerintem a Sanyi már eltette magát holnapra.
Nemtom............majd az okosok megmonnyák.
Gépátvétel meg valami fa....m felvonulás ami szerintem citadella mélységű izé lehet.
Felőlem lehet 9 is de nem kő sietni hogy odaérjünk.
Akkor lehetne később menni.
Őőőő............mmmmmm.............itten a gixxetopikban aszongyák délkörül kezdődik a banzai.
8 után indulok itthonról, elvileg jön Kass is az útitársával, ha gondolod ugorj át és mehetünk együtt.
Sikerülhetne.
Csak a vekkert kéne beállítani.
Ha sikerül felkelni szerintem megyek.
Oh yess.
Mi a pontos terv?
Odaút-nézelődés-visszaút?
Lergyen 9.
9.00 szerintem jó időpont ...... vagy .................
Lesz!....az időpontot még találjuk ki, de az M3 kivezető Shell kút a szokásos helyen.....
Igen...lehet, hogy többet ér mint egy bukógomba...
Namost lesz valami holnap vagy fetegethetek egesznap?
Áh..............maradék lehet valami projectből mert berogyott a fala a hajlítástól.
De gondolom nem 33000HUF-ból hoztad össze.
Lehet hogy elrondítaná a gépet.
Hát............a pincémben szakasztott ilyen egy elrontott 3/4-es cső meg valami 40x3-as laposvasta is találok ottan.
Látott már valaki ilyet élőben?
CSŐ
Hát nem lesz könnyű az biztos, ha nem jön össze semmi akkor marad az "A" terv :)
Akkor nem jó neked a ma du 1-2 fele fék felsőmunkahenger cserére?
Lelked rajta! Biztos könnyű lesz 2-3 mm-es lemezt kézzel vagdosni. Ez pontosan a gyári felfogatási pontokhoz rögzíthető. Ezért nem érdemes kézzel játszani.
Köszi
felveszem vele a kapcsolatot.meglátjuk tud e ilyet
Sziasztok! Az eggyik baratom eladna a motorjat es ha valakit erdekel egy jo allapotu keveset futott SV 1000S,akkor hivja a hirdetesben szereplo telefonszamot! O az elso tulajdonos! Ha jol emlekszem 15.800km korul van benne,de o mindent pontosan elmond rola ha felhivjatok!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_1000_
s-6167085
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Itt keresgélj esetleg!