Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi történt egyébként, ha nem titok?
Amúgy még a fejidom sem törött sehol. A jobbos inexbúra valahol a holdon, de mivel a gyári rendszámtábla tartó/sárvádő is megvan, arról átdobtam rá.
A géped a mostani sérüléseken kívül jó állapotú, megér ennyit.....
Meghírdettem 450-ért. Szerintetek reális ár érte? jobbos tükör, tank kell, a többi fényezés.
Esküszöm, hogy fogalmam sincs hogy mi a szar történt a tankkal. Fater még mindig ezen agyal. :) Amúgy jó szar érzés, pláne így a szezon vége felé. Belepörgettem 10 hónap alatt 11000 km-ert és még csak necces szitum sem volt. Erre itt van tessék......:(
Sajnálom, remélem nem lesz bajod! ....a tankon, hogy sikerült az a horpadás?
Sajnos ma nem volt szerencsém. Sérülés nem történ, kicsit a bal alkarom fáj. Ja és nem szeretném helyreállítatni a motort, veszek valami kényelmeset inkább. Váz, villa nem sérült, csak csúszott szegény SV-m. :(
csak jó lehet,....gurul?...........dudál?.............világít?

nem mellékes légkondi?

frissen van fényezve?
Éééééés ma ütöttem le az utolsó tételt a nagy átalakítás show részére egy nagyon olcsó és baba kinézetű féknyeregpár személyében.
Teleszkópok javítva,szimeringcserélve,friss olajjal várják a beszerelést.
KB2-3 hét és pikk-pakk R-esítve lesz a járgány.
Tankot festem a hétvége felé.Majd kap tanktömítőt US standard tank frászt.
Ezt természetesen 1-2 hónapig ledugózva és telitöltve fogom szépen tesztelni.

Baromi kicsi platóval?
Mint mondtam a fő profil a bútorok szállítása.
Motor max évi 1 hétre.
Arra meg luxus lenne a kőművesbrigádnyi hely nekem meg egy rakodónak.
Elvenné a cucctól a helyet.
Egy dupla kabinos talán célszerűbb lenne
Hábefértek na.
165x330 most a plató.
Nemmondod hogy több kell a nyujtózásra.
inkább olyat vegyél, amibe többen is beférünk, és akkor már motort sem kell vinni, csak a strandcuccot.
Első blikkre bútorszállító............szélesített platóval és ponyvával.
De megnéztem................alapból felmegy rá 4 motor.............esetleg 5.Ha sikerül a szélesítés talán 6.
Nem magas ezért rámpa nem kell nagy.
Vicces lesz vele legyűrni egy szardeniát de szervó és villanyablak van.
Turbo nincs.
Fehér gülüszemű. Ilyened már van szerintem
hosszabb túrák esetén ideális..serpa gépjárműnek..szép
Vélemény?
Őszintén?
Ez pont egy S-s modell, de mindent megfogok nézni amiket írtál, mert nem szeretném ilyen miatt szerelőhöz vinni, remélem meglesz a hibaforrás!
a mérést én így csinálnám.
1. kivágott biztit kiszedni
2. gyújtást ráadni
3. a biztifoglalat egyik lábán 12V van, ez az akksi felőli, védtelen rész, ezt hagyjuk. A másik lábán 0V van, mivel nincs benne a bizti :) - ez a rész megy a hibás vezeték felé.
4. Gyújtást levenni (esetleg aksit is lekötni), és a 0-voltot mutató bizti-lábra tenném a műszer egyik vezetékét, a másikat testre. A műszer lehet egy ohm-mérő, de mégjobb lenne egy "sípolós" szakadás/zárlat mérő. (A legtöbb digitális multiméteren van ilyen).
4. Kezdeném óvatosan a mozgatást, amikor sípol (vagy nulla Ohmot mutat a műszer, akkor van zárlat.

én benéznék a lámpába is (ha N-es), ott eléggé összevissza vannak a vezetékek, és ha valaki valamit kókányolt korábban, akkor nem biztos, hogy jól rendezte vissza.
Igen, az eddig is világos volt, hogy valahol zárlatos lehet, kell hozzá mozgás, mozgatás, hogy kivágja. Köszi az eddigieket, akkor körülnézek az említett helyeken.
helyesen kormánynyak, sorry
egyébként én mostanában elég sokat vacakoltam a kábelezésemmel... ahol szétnéznék, az a következő:
- kormánnyaknál kormányfordításnál dörzsölődhet, ha valaki valamit nem a gyári helyre rakott vissza, a kis rugós kampók alá.
- ülés alatt.
- utasülés alatt a farokidom vezetékei (irányjelző, fék, világítás, rendszámvilágítás). Az alsó panelnek van egy kis műanyag izéje, ha az mögé van betömködve minden, akkor nem érhet a hátsó váznyúlvány fém részéhez. De pl amikor én megvettem a motort (használtan persze), nekem nem ott volt, és akár ki is dörzsölődhetett volna.
Valahol zárlatos... simán ráadod a gyújtást és azonnal levágja, vagy kell hozzá valami kis mozgás, mozgatás, várás, stb? Én nagyjából tudom, hogyan kezdeném el, csak nem akarok távtanácsot adni, mert mivan ha félreértésből adódóan hazavágod mondjuk a gyújtásmodulodat aztán akkor én vagyok a hibás :)
Valami zárlatos lehet....,de ez gondolom eddig is világos volt.....nem tipikus hiba ezért keresgélni kell....
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, olyan kezdett csinálni nemrég a 2001-es 650-es SV-m, hogy menet közben egy-egy bukkanónál kihagyott a gyújtás, aztán egyszer csak kivágta a gyújtás biztijét, mivel most esedékes a 24-es szerviz, kicseréltem gyertyát, kábelt, pipa maradt a régi, de a hiba nem szűnt meg és most már álló helyzetben is kiment a bizti, van valakinek ilyen jellegű tapasztalata, vagy valami ötlete, hogy mi okozhatja ezt a kellemetlenséget és hogy mit nézzek meg rajta?
Előre is köszi!