Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia, nem tudok róla leírást, egy kivágott és meghajlított acéllemezről van szó.
tudnál adni róla valami leírást,fotot, stb?
Üdv!
http://www.erich-jahn.de/web_s... ....Vélemények ? Esetleg ismeri valaki ? Csak azért kérdem mert nekem ilyen van a SVason, és nagyon tetszik a hangja,de viszont a méretét tekintve sztem picit hosszú. Szerintetek árban mi az ami reális érte mármint eladás szempontjából, szinte karcmentes ?
kicsit olyan, mint amikor S-esből csinálnak fullidomost, a fejidom túl elkülönül, rovarfej. a régi jobban "egyben volt", mármint az idomzat.

lehet öreg vagyok ehhez :)

azért nekem bejön!
Akinek ezt tervezte le kéne törni a kezeit és beletűzni a hátába.
egyébként a 2005-ös szebb kívülről, nekem.
Biztos jó............elvégre 600 felett van a köbcenti.
Csak ne legyen olyan besíbolt pofája mint a mostani hatkilósnak.
benne van a leírásában, h hétköznapi használatra is kényelmes.

én elhiszem
jóóó
Hát............kawa................szupersport...........ződ.
Nem rázott meg a hír.
nekem ugyan nem mondtad....
Már mult heti hír.
az enyém acéllemezből van.
aluval vettem, de elkezdett letörni... maga a forma tetszett, így levettük róla a sablont és ugyanazt a fazont visszaraktuk acélból.
nem hiszem el, 2013-tól újra 636-os lesz a zx6R! ááááááá
Így vettem. Szerintem rondának nem ronda, csak szeretném csökkenteni a támadási felületet egy esetleges igazoltatáskor :)
Hát ez valami nagyon ronda (szerintem)
A gyári hódfarokkal sosem volt bajom.
Soseértettem ezt a rendszámtáblamizériát.
És így?
10ezer? Azt sokallom érte, akkor inkább csinálok magamnak valami lemezből :) Azért köszönöm szépen!
És persze képet tegyél majd fel róla!
A sípcsont és minden csont oldalirányú erőre simán törik.
A nyomásra tengelyirányban nagyon erős.Keresztben meg nem annyira.
Még szerencse hogy a vázat nem rúgtam görbére.
a sípcsont brutál szakítószilárdságú , kivéve ha pontszerű erőhatás éri...(tipikus ha stoplissal eltörik)
Hát 30 és 50 között. Állapotfüggő. Nekem az lenne a jó ha egy karcos, de amúgy jó tankot tudnék venni mondjuk 30-ért. 10-ért fényezik le. Az új meg ugye 60. Ha más nem lesz akkor berendelek ebayről, amit te is linkeltél tegnap.
Tank mennyi?
Üdv!
nem jó a kép linkje!
én most csináltattam üvegszálból, Kecskeméten!lehet holnap hozom el, ha gondolod, gyártatok neked egyet, nem tudom az árát, azt hiszem egy 10-es!
Inkább félig sípcsont-félig vádli. Most már legalább tudom, hogy miért fáj a lában is.