Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy amennyit ki birsz fizetni(kezeit széttáró) nem azt mondják, hogy nincs energia(ujjával nemet mutató) Azt mondják, hogy van csak drágábban. (kezeit széttáró) Hasukra ütve kitaláltak 2 számot amit elneveztek átlag fogyasztásnak (kezeit széttáró) az az 1700m3 meg a 2500 kw/h szóval ennyi fogyasztásig annyiért kapjuk az energiát mint eddig. Aki ennél többet fogyaszt az fizeti az extra felárat(kezeit széttáró) Csak az én szaros családi házamban ezeknek az határértékeknek a duplája megy el. Ha akarom akkor kifizetem az 1700 m3 gázt 110-el és a maradék 1800 m3 747-el szóval nagyjából 130 ezer Ft télen-nyáron. Erre mondtam azt,hogy a lakosság saját maga fogja csökkenteni a gázfelhasználást mert milliókat nem szeretne fizetni azért amiért eddig néhány száz ezret fizetett egy évben (kezeit széttáró) Nos ezzel így leszek én is(kezeit széttáró) Találok valami alternatív megoldást, hogy beleférjek az 1700m3. Ha te gavallér vagy fűtheted az utcát is kapsz erre gázt a szolgáltatótól, ha kifizeted az extra árat(meghajlós)
"márpedig jöjjön és kössön be mint nagyanyó szobahőmérsékleten?"
Sanyi én ezt sem értem(gondolkodós)
Tulajdon képen neked mi a kérdésed? megpróbálok rá válaszolni de ahhoz meg kéne értem mit szeretnél tudni(kezeit széttáró)
Szóval a kérdést tedd fel (meghajlós)
én szoktam nekik irogatni az mvmnext@ugyfelszolgálat.hu ra 1 hónapuk van válaszolni kb. 2 hétre szoktak is de most szerintem el vannak havazva mert annyi lehet az íméljük, hogy csillagból nincs annyi az égen egy felhőtlen nyári estén 😂
Kettőből raktak össze 1-et féláron és majdnem addig tartott mint az új mert az egyik pólus nem döglik meg, Bp.-n a 17.-ker kucorgóban volt az üzem viszont ezt még a régi bakelittel csinálták nem tudom a maiak mennyire bírnák ellenben a Zoli akksija vagy 40 éves így akár...... 😄
Érdeklődnék, hogy az mvm kötelezhet-e szerződött partnert, hogy márpedig jöjjön és kössön be mint nagyanyó szobahőmérsékleten? 5 hete kaprunk 6 telszámot amiből 3 soha nem vette fel a többi 3 többször adott időpontot, de soha nem jöttek, természetesen nem egyszerre hívtuk őket hanem miután az első 4 időpont után sem jött és nem vette fel többet így sorban ugyanígy jártunk a többivel oszt most fingom nincs mit csináljunk, nyilván kérünk még telszámokat már ha van egyáltalán.
egyszer olvastam itt a neten van valami cég aki arra specializálódott, hogy az ilyen nagy kapacitású akksikat újból indítja és kis ráfordítással kb. tudja azt mint új korában(kezeit széttáró) linket ne kérj évekkel ezelőtt olvastam(kezeit széttáró)
Ebben mondjuk egyet kell ertsek veled maradektalanul.
hát így már a felvetésedet sem értem (kezeit széttáró)
Szóval arról volt szó az únióban, hogy kötelezni akarnak bennünket arra, hogy 15%-al csökkentsük a gázfogyasztásunkat(gondolkodós)
Erre mondtam,hogy ez tuti meg lesz még csak nem is kell rá kötelezni senkit elég ez a 747 Ft-os felár és mindjárt csökken a fogyasztás szerintem 30%-kal is 😂
dam quick-em nekem is volt(kezeit széttáró) Nem volt rossz orsó(meghajlós) Aztán egy késő decemberi időszakban haverok áradoztak,hogy milyen halakat gereblyéztek a téli időszakban a kunságiban. Addig beszéltek amíg rávettek és velük mentem(kezeit széttáró) Kb. 2000 dec 23 án lehetett amikor térdig érő ködben mínusz akár hány fokban megérkeztünk a csatorna partjára(kezeit széttáró) adtak ilyen ólomba öntött 3-as horgot azzal kellett huzigálni a vizet(kezeit széttáró) Na ilyet azóta sem csináltam meg hát előtte sem 😁 Aztán szétszéledtünk és kezdtük próbára tenni a szerencsénket(kezeit széttáró) Kb. egy órát kapáltam a vizet de semmi(kezeit széttáró) Aztán egyszer csak azon kaptam magam, hogy körbevett a halkommandó 😅 A haverok már a kocsinál voltak az adataikat vették fel a rendőrök 😆 Aztán én is sorra kerültem. Elmondták az volt a nagy szerencsénk, hogy nem fogtunk semmit különben az éjszakát elzárva töltöttük volna 😅 Mondták, hogy 3 csapatott fentebb elkaptak 20-tól 70 kg hallal 😅 Mondták, hogy Ők a szentestét sem töltik otthon de mi szabadon távozhatunk miután a bűnjeleket lefoglalják elismervény ellenében(fetrengős) Szóval akkor lett oda a quick orsóm a fasza silstar botommal egyetemben (kezeit széttáró) Majd kb. 2 hónap múlva kaptam egy határozatot egy csekkel 24 ezer Ft-ról(fülét bedugó) Akkor ez nem is volt olyan kicsi pénz bár a felső határ 100 ropi volt(kezeit széttáró) Na szóval a csekkszelvénnyel meg az átvételi elismervénnyel beslattyogtam a Bács megyei MOHOSZ-hoz a Batthyány utcára. Piromkodva elmondtam miért jöttem (kezeit széttáró) Aztán jött egy faszi kulccsal a kezében kinyitott egy kb. 30 nm-es raktárat ami színig volt elkobzott horgászfelszereléssel 😁 Az átvételi elismervény sorszáma alapján próbált segíteni megtalálni de 5 perc után feladta azt mondta, hogy Ő erre nem ér rá keresgéljem majd szóljak ha megvan (kezeit széttáró) Hát legalább 1 órája böngésztem szerintem átnéztem minden cuccot 2* is de nem találtam, ekkor betoppant a faszi és kérdezte na megvan? Mondom hát nem nagyon találom(kezeit széttáró) Azt mondta van ez így(kezeit széttáró) Na fogjak meg egy szettet ami tetszik azt most már jó lenne ha mennék mert 5 perc múlva 16 óra(óranézegetős) azt Ők is mennének haza 😂
Úgy, hogy hoztam valami simanós cuccot egy gagyi bottal azt mentem(fetrengős)
Nagy kar,ugyanitt elado balcancar alkatreszek......tiptopp allapotban. 😂
Mai akksik lemerülve állnak 1 hónapot, végük. Ez mondjuk régebbi, még jobbak voltak, de 10 év...
Biztos hogy nem. Ólomként a MÉH-be...
Azt hogy lugos honnan a faszbol tudom meg?
Amugy tippem szerint savas olom.
De van egy olajkazan is,100kw-os,olajego nelkul.Mondjuk azt szet kene vagni plazmaval a picsaba.
Próbáld meg impulzus töltést (hegesztőgépet szikráztasd meg rajta)
De ólom akku ennyi idő alatt megdöglik, különösen ha sarokban van.
lúgos akku viszont jó eséllyel működik, legfeljebb elektrolitot kell cserélni
Szetfagyni nem,mindig megvolt a 0 feletti,a tolto makkant megyigy hagytuk a fenebe.
Valszeg olomkent vegzi,de igyis hajt hadznot mer minimum 5-600 kilo.
Miután szétfagyott a bele többször egymásután, vagy mélyen kisült visszafordithatatlanul? Egy próbát megér, de nem lennék bizakodó.
Huhh,kb 10 eve nem hasznalt targonca akkuba lehet meg eletet delejezni?
Apropó, neked működik a szigetüzem?
Én most vettem 11kWh LiFePO4 akkut, meg szerdán jön az inverter, olyasmi mint a tied, csak 6kW-os.
Napelemet még hajkurászom mert a köcsögök 75ezerről 100ezerre emelték, a bejelentés pillanatában, szóval legrosszabb esetben a meglévő 4kW-al fogom hajtani.
Ha van vegyestüzelésűd, arra csinálni kell egy apríték égetőt. Az is hatékony, jól szabályozható, és minden szart el lehet benne tüzelni amit le tudsz darálni.
Azért nem vagy könnyű eset, én arról írok, hogy miképp teszik ezt kötelezővé mint az adófizetést? Mert ha "csak" annyi, hogy adott fogyasztás felett drágább akkor az nem kötelező hisz ha kifizetem akkor annyit használok amennyit akarok.
Nomeg elotte volt a bayraktar,a javelin/nlaw,a caesar,az m109,a krab,a zuzanna,a pzh2000,a lengyel teljes szovjet tank keszlet,az m113 stb.
Van roluk szo mostanaban?
Allitolag negyet.De ki szamolja,van belole 12,es meg kapnak negyet.NEGYET,ezzel elintezik a halálcsillagot is.
Jo hat a wiki szerint szar szovjetbol volt:
588 db rakéta-sorozatvető (122 mm-es, 152 mm-es, 222 mm-es, 300 mm-es)
De ezzel a plusz 16db wunderwaffe-bol eleg a sajto szerint ennyi es a tel elott moszkvat is elfoglaljak.
Csak akkor az ilyen videok hogy?

http://youtu.be/dq8Tiz-ezwU
Nem ugy volt, hogy abból az oroszok mindennap kilőnek egyet, csak ugy hobbiból...
Allitolag a muszkak gerince ujra eltort az uj himars wunderwaffe loveseitol. 🤔