Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és? Sikerült valamit elérni?
It's not the money, it's the principle. Ahogy a muvelt francia mondana. :)
Illetve bármikor bármennyit, úgyhogy lehet szét is kapom és ha a bypass relé foglalatban van akkor csak ki kell húzni és esélytelen hogy gond legyen belőle.
Igazad van meg KériLacinak is, ha a bypass be van kapcsolva akkor a kimenet rá lehet kötve a hálózatra, akkor visszadolgozhat azokban az esetekben amit írtál.
néha egész vad történeket lehet olvasni az áram szolgáltató kevés agyú munkatársai miatti fesztiválokról
volt ahol el akarták az órát vinni mert volt napelem a házban amivel kocsit töltött meg bojlert fűtött külön vezetéken
Megtortent.
nekem mindegy, én szóltam a lelkiismeretem tiszta marad
csomó posztot olvastam erről hogy visszarúg, csomó helyen írták is mi az oka
és nem csak egy fajta inverterrel
de
ha ez nem hálózat rásegítéses és csak dc töltő akkor lehet nem csinálja
Mert nincs godollon.Anno 2010 ben nekifutottam a koztarsasag utin egy jysk melletti kb 450 m2-es ures uzletbe.Targyaltam lazacingessel.
Akkor tombolt a valsag,tenyleg nem volt erdelkodo.
A matek ugy nezett ki hogy lealkudtam netto 10 euro/m2-rol 5 re + 1 euro volt a parkolohasznalat.Ez faltol falig+egy ures vizesblokk,futes arammal.
Ez akkor brutto 788000 re jott ki plusz futes,egy felakkora mint a mostani eladoter,raktar nelkul,azt meg kulon berelnem kellett volna.
Igy abbamaradt az egesz.Ez kb annyiba kerult volna natur fele terulet mint a mostani.
Weben meg az megerdemli a vasarlast aki egy ulogarniturat,matracot,ágyat keprol veszi.
Ebbol jol elnek a cegek.
Ott van a nagy ház is, a családot felpaterolnam a tetőtérbe az alsó szintet berendezném bemutatóteremnek, ikea stílusban berendezett ház, szép agyak meg kanapék mindenhol. Este meg piros lámpa fel, jönnek a lányok és nyomjak a következő műszakot 🤣 Betegre kereshetné magát Zotya, dehát szeret coopni 🤣
na akkor a vállalkozókat megint lehúzták egy négyszeres gázalapdíjjal (gondolkodós)
Mondhatnám azt is, hogy kössék ki a picsába mi már 2022 óta nem használunk gázt és ha nem megy vissza 160 ft-ra a köbméter ár bruttó akkor nem is fogunk(kezeit széttáró) Szóval szerintem már sose fogunk használni 😅 Úgy, hogy évente 60+ ezer megy a levesbe(gondolkodós)
hát bizony az millás tétel..,.
Tévedéd, nem buziskodni szeretek, csak rühellem ha megpróbálnak lehúzni és van annyi gógyim hogy ki tudok állni magamért. 🤷‍♂️😁
En hagynám az egész kócerajt a picsába, csinálnek webshopot aztan elküldenem a kedves érdeklődőket nézelődni az RS-be azzal hogy ugyanazt tudom olcsóbban. Úgyis az ár erdekel mindenkit, még egyedi szállítással a gyárból is olcsóbb lehet mint fizetni a bérleti díjat meg a rezsijét annak a hatalmas bodegának.
de te szercc buziskodni ilyen aprósággal kiadom bérletbe a feladatot. Amit meg tudsz nekem spórolni azt felezzük szerintem elég korrekt(meghajlós) 😅
Abba ne legyél biztos.(ujjával nemet mutató) Mindig van valami vállalkozó akinek kell. lehet hirdetgetni kéne fél évig de eljönne a bérlője(gondolkodós) Az sincs kizárva 1 hét alatt kiadnák. (szemeit körbeforgató) Én tuti sírnék a zotya helyébe hivatkoznék a gazdasági helyzetre a magas euró árfolyamra stb. Annó amikor én béreltem tőlük lehetett velük egyezkedni(gondolkodós)
Jaa ha van benne bypass a 230Vra akkor lehet, de a címket en úgy értelmezem hogy kettős koverzió van ami mondjuk a legkevésbé hatékony de nyilvan ezen lehet segíteni külső átkapcsolóval.
Ha lesz is helyette, minimum néhány hónap kiesik...
1000 nm2 körül bent a központhoz közeli frekventált helyen nem hiszem, hogy szaladgál sok kiadó üzlethelység. Lehet van ott valami ipari park ahol szintén horribilis összegért lehet hasonló méretet bérelni de oda nem fog kimenni a vásárló, még a létezéséről sem fog tudni(gondolkodós) ezt a helységet az elmúlt 30 év alatt ki kellett volna csengetni. Szerintem volt ez eladó is amikor szétszabdalták a coopokat régen debrecen rigó u székhelyű volt most meg már regionális. Akkor amit tudtak eladtak. zotyának se fájna a faxa se már rég abba hagyta volna a buziskodást ezzel a bútortologatással. Kiadta volna bérbe a meleg évszakokban csak motorozni járna a hideg évszakokban meg síelni(kezeit széttáró)
Te kérdés nélkül fizetsz minden extrat azt írtad, úgyhogy ne hüledezzél itt párezer forint miatt hanem fizesd be 😁
valami eladhatatlan kiselejtezett sz.rt sóznál ránk mi? 😅
Nekem meg a céges gáz alapdíj több mint 4 szeresére emelkedett novembertől(szemeit körbeforgató)
Eddig 1303 Ft volt havonta most 5292 Ft(hüledezős)
Ezt a négyszeres emelést nem tudom mivel tudják indokolni egyik pillanatról a másikra(gondolkodós)
Kellene laller, hogy megreklamálja 😅
1-2kWh-t pont ezért nem is szoktak figyelembe venni, mert sok más szar is okozhat ilyet.
Szoftveresen lehet állítani némelyiknek, hogy átengedje a hálózatot ÉS rásegítsen akkuval. Na az tud gondot okozni.
Ha van benne ilyen paraméter akkor azt kapcsold ki, és úgy rákötheted az akku töltő oldalára a bejövő hálózatot, a kimenőt meg csak a házra.
Használhatod a benne levő bypass kapcsolót is, csak az valószínűleg nem szabványos meg ki tudja meddig bírja, ezért raktam én külső sajátot.
a gyors végrehajtásra van neki valami lapátja amivel nagyot tud ütni 😅
Egy AC/DC tápegyegység ami egy akkutöltő hogyan tudna tüskét visszatolni? Gyakorlatilag ezt napelem nélkül is tudnam használni szünetmentesnek az egész házra. Mint picit elektronikához értő nem tudom elképzelni. Egy olyan inverternél ami képes visszatáplálni csak ki van kapcsolva ez a funkció ott el tudom képzelni hogy néha meggajdul és visszacsepegtet.
azért mert kivétel nélkül hibás az összes ilyen inverter
ha nagy terhelésen megy és hirtelen leáll akkor visszatol a bemenő ágon egy kis tüskét
aztán a nagyon okos mérő ezt mérni tudja
lesz évente 1-2 kwh visszatáplálásod
amúgy ha a kimenő oldalt rákötöd a hálózatra akkor az invertered azonnal letérdel