2004-es szóval reálisnak tűnik, főleg úgy hogy képekről látszik 3 szín a kocsin
csak ilyen 1-3 ezer km után gazdát cserélt a közelmúltban
aztán nincs kedvem szerelgetni
A cégemet regisztrálni kellett egy állami statisztikai hivatalnál, ahol a regisztrációt követően egy tananyag elsajátítását követően egy vizsga után lehet használni a felületet. A tananyag kinyomtatva 36 oldal szarrá írva és mindenféle folyamatábrákkal meg ilyenek. A faxom olvassa és tanulja el, majd a ChatGpt. Bemásoltam a tananyag linkjét, utána a kérdéseket és a lehetséges válaszokat, ami legkevesebb kettő, legtöbb hat volt. A ChatGpt a kérdés bemásolását követően megírta a helyesnek gondolt választ. A kérdések száma 31 volt.
A lényeg, 31x5-10 másodperc alatt megvolt az egész, a vizsga sikeres lett, DE nem 100%-ban, ami kissé elkedvetlenített. A vizsga tulajdonképpen kétféle kimenettel lehetséges, megfelelt vagy sem, ha így nézem, a ChatGpt tette a dolgát. Ha úgy nézem, hogy nemcsak egyet rontott el, mert amúgy éppen megfelelt lett az eredmény, akkor kissé csalódtam.
találtam gödöllőn egy merivát 500 alatt aztán nézzük hogy eddig 13 tulaj volt, meg 3 káresemény
aztán lemondtam a nagy utazást....
persze a képekem is látszott hogy többszínű, de aminek 10+ tulaja volt eddig az egyik se jó kocsi
Én csak párszor vezettem telepen belül ilyen tükörrel ellátott kamiont, de nem tetszik, esős időben gyakorlatilag alig kivehető főleg a távolabbi néznivalók: https://youtube.com/shorts/4rW...
A parkis powerbank ami kis bikázó is egyben jó segítség volt, hirtelen vizsga okán indulni kellett volna, de ugye a nyár óta álló akksi lehervadt és a parkis cuccal rögtön indult. 😁
nálunk most volt musztángtalálkozó féle állt vagy 6-8 egyforma ilyen vas a bisztró előtt valamelyik nap neked az jó zsíros falat lett volna kiélhetted volna a vágyaid 😅
volt szél rendesen, a pontyzsákom a nádból szedegettem ki pedig a szák rajta volt, de nem súlyozta le
gumi csizma helyett eva hab csizmám van azokat is sodorta szél
igaz egy baszott nagy mező szélén voltam most 2 napig
Tegnap motorozható idő volt. Viszont a széllel néhol birkózni kellett.
Felénk most 8 fok van.
Igy maradt idő a téli kerekeket lecserélni az autókról, nyárira.
csak ilyen 1-3 ezer km után gazdát cserélt a közelmúltban
aztán nincs kedvem szerelgetni