Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd veszek jüanért,hamar az lesz a jó pénz ahogy allunk mostanaban. 🤣
emelkedőn? Akkor a tied nyújtonméterben jó igaz? 😅
7 től vannak a nagy akkul leaf kocsik, amik tuti 250 feletti hatótávot tudnak
ennyivel egy 2x80as ingázást is simán meg lehet oldani még 10 évig
ennyi idő alatt a kocsi visszahozza az árát, plusz mellé még annyit hogy be lehet cserélni egy újabbra ami ismét elmegy mág 10 évet 250km felett
de ehhez sokat kell menni, szomszéd is 2x70 megy naponta és nem gondolkozik villanyosban mert olyan sanyi forma agya van
mer elhiszed azt, hogy 8 alatt majd árulni fogják itthon?
Itt az is 15-től fog indulni szóval mind1 is(kezeit széttáró)
hát baszki én még időben kapcsoltam mind a napelemmel mind a vellanyautóval mind a furgonvásárlással(kezeit széttáró)
Ez nekem 6,1-ben volt a sok eksztrával amit kértem hozzá. szín, vonóhorog, baloldali tolóajtó(kezeit széttáró) 5,4+fa volt az alapára.
Most ezért a pénzért a motorját sem kapnád meg 😅
3 ezer felett megy mint az olajozott istennyila, ha eléri a 3 ezret olyan mint a 2t motorokon a power szelep 😁
pécsről hazafelé az összes béna faszt az emelkedőkön gyorsultam le, egy autó előzött meg földvárig, ami azért nem rossz
Mondjuk egy 20millás kocsi nem feltétlenül éri meg csak az üzemanyag miatt, mert egy F Astrával jobban jössz ki 10év alatt, de ha azt nézed hogy nem kell vele szopni, és jóval magasabban pozícionált, jobb, szebb, kényelmesebb, probléma mentesebb autót kapsz akkor úgy már vastagon. Aztán ha van az embernek 20 millája kocsira, akkor nem feltétlenül vagyok boldog azzal hogy nézhetem a bankban egy fos kocsiban szenvedve feleslegesen.
Ez azért jó így mert bárki bármit akar bebizonyítani, sikerülni fog az önigazolás 😆

Viszont olyan 5milliótól indul a régi Ioniq ami ugyan kicsi akkus, de baromi gyorsan tölthető, ezért némi kompromisszummal hosszútávon is jól használható. Vagy 7 millióért találtam most vehető állapotú Tesla Model2-at. Nekem nagyon más kocsi most így nem jön be. Talán majd a Renault5, ha elég gyorsan tölt jó lesz. Meg a Stellantis autói is jónak ígérkeznek, a Corsa meg ilyesmik, ha lesz belőle 5éves a használt piacon, mert a mostaniak már ott is hatékonyak.
ki kellene cserélni a lengéscsillapítókat, a csatornapart kinyírta őket, 60-70 pénz és feszes lesz mint egy rally autó, a 7ezer forintos lengéscsillapító nem bírt 5 évet se a csatornaparton
120-nál egy sávváltás simán az utolsó mozzanat lehet
én amikor vettem 160ig kihúzattam óra szerint, fogalmam nincs mennyi a valós
amúgy 3. tiltás az 120, de másodikban is ment gázzal 120al mert gázzal nincs tiltás
😅
az inié nem lesz 140-nél qrvahangos. Gyanítom olyan szűkre van méretezve az üzemanyag adagolás jó ha eléri a 90-et 😅
Ment az kilohetvenet,a 16 szelepes derek 90 ló.Nem 75 mint a tied. 🤣
Ezt elég furcsa a te szádból hallani ini 😂 7 danos mestere vagy annak, hogy mit miért ne 🤣
3,2 ert? Azt a majomketrecet?
Megvarom a seagullt.
De ahogy kinez valszeg egy lerongyolt buhanka fog lenni teli vidam csilovékokkal. 🤣
Szóval a futómű is szar 😆 nekem 152 volt a vége GPS-el az 1.4-esnek.
Nem(kezeit széttáró) mi ma is tekertünk 11 kilométert a gyerekkel 😅
Te meg vettel egy fostaliga pug-totya furgont.Ezet mar egy fiatot is lehetett volna haromnegyed aron. 🤣
Annyiért már vehetsz egy Pipi féle Daciát is 😆
toyota már ne jöjjön semmivel nálam elásta magát jobb ha bezárja az üzemeit 🤣
Bár igazából a pözsóval van haragom de hát az autó orrára még is csak tojota van írva akkor kit szidjak? 😅
Ezt mindenki maga dönti el kinek mi éri meg (kezeit széttáró) Amikor 40-50 milláért megveszik a csillogó ódikat, béjemvéket ott pl. sosem foglalkoznak azzal mikor térül meg 😅 5 év múlva ezek az autók érnek 8 millát 10 év múlva meg kuka amilyen hulladékokat gyártanak manapság. 😅 Az a fura, hogy villanyautónál mindenki a megtérülést számolgatja egy dízel benzinnél ez meg nem is érdekes(kezeit széttáró)
sokadjára leírjam?
pontosan nem tudom de 350km felé járok a terepjárónál, az őszi peca kezdetkor tankoltam teli, kíváncsi vagyok a fogyasztására
húsvétkor elmegyünk 2 helyre is pecázni kb meglesz a 400km aztán megyek tankolni
szóval az elmúlt 6 hónapban mentem összesen 350km távot, őszig nem lesz meg az 1000km szeintem ilyen 800km mehet bele évente
az opel meg ment idén talán 50km, de ezt nem tudom pontosan mert a nej is mászkált vele ide-oda a faluban

neked aki évente 30+ezret mászkál simán megérné csak olyan matematikát használsz ami azt mutatja hogy mégsem
Anno a twittert is nehezen emésztették meg 🤣 hogy lett egy hely, amit nem ők cenzúráznak 😁
Meg a handras is beragott a teslara,meg a fűkaszás emberre.🤣
Pedig nagy liblingje volt,meg ingyen is kapott tesztautot husszu tavra.🤣
Libsi buzik azóta villanyaut ellenesek hogy Elon Musk felmutatta a középső ujját és Trump oldalán mint tanácsadó elkezdte felszámolni a sikkasztási hálózatukat 😆Aztán más komolyan vehető amerikai EV gyártó nincs.
Neked miért nincs? Nekem mert drága, nincs rá pénzem, hogy értelme legyen mint már ezerszer leírtuk, én még a 67-es villamost is szerettem, de az sincs mert nehéz lenne használni. 🙄