Majd tolass már a tükörszáras kameráddal hol ide hol oda indexelgetve.
Nem érted és nem is akarod hogy jét kükön dologról beszélünk. Ami kamerás tükrös azon nincs tükör és a lcd monitorok folyamtosan működnek ahogy a gyujtást ráadod és a hagyományos tükör helyett van.
Értem te nem érted. De mindegy. Ami neked van az holtérfigyelő kamera. Abbol hátra semmit nem látsz tolatni végképp nem fogsz. Továbbra sem errről beszéltünk.
Látom a tükröt ne bohóckodj sofőr létedre😀
Olyan ninxs hogy rendes tükör is meg teljes értékü lcd kamerával egyszerre. Az uj traktorokon a légellenállás csökkentésé okán cserélték le a hagyományos tükröket kamerákra.
Az elektromos mixerbe pontosan az van , amerre indexelsz , az az oldal van a monitoron , de van rajta hagyományos tükör is ! Értelem szerűen amikor rükvercbe rakod a tolató kamera van a monitoron , amiről én beszélek ! 😅 Teljesen elektromos ! 😏
Amiről.beszélünk nem tolató kamera hanem tükör helyett kamera, lcd kijelző meg a szélvédő két oldalán belül. És az valóban a térlátást teljesen elveszi
műtét
nekem tizensok éve volt
most kezd elszaródni, távolba látáshoz kell egy -0,25-ös ahhoz hogy lássam hogy 25 éves vagy 45 éves a ribi az út szélén 🤣
de pl a csatornán látok minden nádszálat falalevelet a túlsó parton csak a kontúr nem éles
olvasó is van, az meg +1-1,5 kb tökmindegy csak a fókuszpont van máshol, telefont még azért látom többnyire, azért egy tüske kiszedéshez kell a szemüveg
de
van egy kb 2 méteres sáv ahol se az egyikkel se a másikkal mem látok tűélesen vagyis nem jobb mint szemüveg nélkül
szóval a műtét se biztos hogy jó ötlet hogy mindent is lásson az ember
Igaz, ezek nyomós érvek. Én sem szeretnék ilyen tükröt nézegetni de ez a fogyasztáscsökkentést is ilyen hülyesägekkel erőltetik, pedig nullára nem lehet levinni bármennyire is szeretnék
Nem ezt mondják akik ilyennel nemzetköziznek. Nem beszélve a szemüvegesekről, a hagyományos tükörben pont úgy látok mintha az ablakon nézek ki, de a képernyőn már nem, ahhoz másféle szemüveg kell nem a távollátó és nem is a rövidlátó különben homályos a látás, a multifokális lehetne megoldás ha jók lennének, de nem azok és 2 szemüveggel meg nem túl gyakorlatias vezetni, hogy le fel kapkodom ahogy körbe akarok nézni. 😒 Nekem még csak olvasó van, de már nem egyformán látom a jobb vagy baloldali képernyőt, a bal túl közel a jobb túl távol van ahhoz, hogy jó kilátást biztosítson és jelenleg erre az optikusok nem kínálnak megoldást legfeljebb a műtétet ami vagy sikerül vagy nem. Amúgy mindössze 2 előnye van amiért alkalmazzák, az egyik, hogy kisebb a holttér mert nem takar ki a másik meg a fogyasztás amit kb 1 l-ben mértek le viszont másfél milla darabja a kameráknak míg a komplett tükörszár 2 tükörrel 5-600000 na ,eg ha letörik nincs továbbmenet míg a hagyományoaon mindig lehet annyit mókolni, hogy lehet látni vele.
mert azért az tud torzítani rendesen
Ami neked volt ha arról leszerelnék a tükröket nem tudnál közlekedni vele.
De lehet hogy nem.......
Nem érted és nem is akarod hogy jét kükön dologról beszélünk. Ami kamerás tükrös azon nincs tükör és a lcd monitorok folyamtosan működnek ahogy a gyujtást ráadod és a hagyományos tükör helyett van.
Olyan ninxs hogy rendes tükör is meg teljes értékü lcd kamerával egyszerre. Az uj traktorokon a légellenállás csökkentésé okán cserélték le a hagyományos tükröket kamerákra.
https://news.euroncap.com/safe...
nekem tizensok éve volt
most kezd elszaródni, távolba látáshoz kell egy -0,25-ös ahhoz hogy lássam hogy 25 éves vagy 45 éves a ribi az út szélén 🤣
de pl a csatornán látok minden nádszálat falalevelet a túlsó parton csak a kontúr nem éles
olvasó is van, az meg +1-1,5 kb tökmindegy csak a fókuszpont van máshol, telefont még azért látom többnyire, azért egy tüske kiszedéshez kell a szemüveg
de
van egy kb 2 méteres sáv ahol se az egyikkel se a másikkal mem látok tűélesen vagyis nem jobb mint szemüveg nélkül
szóval a műtét se biztos hogy jó ötlet hogy mindent is lásson az ember