nekem a körte se jön be igazán még a fimom se, barackból is 5ből 4 béna
füge is elég fura, a meggyet azt szeretem bár némelyik fajtából olyan főzet van hogy szinte semmi illat és íz
egyszer főzettem meggyet 70es volt a cucc, ebbe ment az akácméz 3 literhez 1 kiló
hát az valami isteni volt, egy vizespohárnyitól már némileg megborult az ember, mert ugye mindenki arra számított hogy milyen gyenge a nedü
nekem nem jön be annyira, mostanában inkább a szőlő a favorit
az aletta olyan 90%-osan tetszik az irsai meg 100as
de olyan 45 fok felé legyen az irsai sokkal jobban érezni az ízét
és legyen full réz a főző, még az alja is
kezdenek panaszkodni az ivólé gyártók hogy nincs elég gyümölcs
aztán a léalmáért adtak 12 forintot
10-15 km távról már nem éri meg elvinni mert a szállítási költséget nem fedezi
aztán csodálkoznak hogy nincs gyümölcs
Nálunk márciusban szoktak az igazi havak lenni, hogy a villám belevágjon, minden második évben elfagy az ország gyümi termésének fele. A köztes években csak a harmada...
füge is elég fura, a meggyet azt szeretem bár némelyik fajtából olyan főzet van hogy szinte semmi illat és íz
egyszer főzettem meggyet 70es volt a cucc, ebbe ment az akácméz 3 literhez 1 kiló
hát az valami isteni volt, egy vizespohárnyitól már némileg megborult az ember, mert ugye mindenki arra számított hogy milyen gyenge a nedü
az aletta olyan 90%-osan tetszik az irsai meg 100as
de olyan 45 fok felé legyen az irsai sokkal jobban érezni az ízét
és legyen full réz a főző, még az alja is
aztán a léalmáért adtak 12 forintot
10-15 km távról már nem éri meg elvinni mert a szállítási költséget nem fedezi
aztán csodálkoznak hogy nincs gyümölcs