Hm....
Elég régóta az ajtók alján gyárilag vannak vízkifolyók.
A gumidugó meg már a második "lépcső". Első körben azt kell megakadályozni, hogy a víz bejusson a csomagtartóba!
Imi haverom Honda mesterszerelő, talán az egyik legjobb... halálra röhögöm magam miközben kivesezi, melyik miért szar ha mást szerelne folyamatosan, nyilván azt szidná
Ez szinte minden autó márka/típusra is igaz.
Ha olyat vesz meg valaki, amit az előző tulaj csak lehasznált és amikor költeni kellene rá inkább eladja. Hát az tuti szidja, de feltehetően ez volt a legolcsóbb.....mire számított? A legolcsóbb használtautó árán új autóra?
Vnegy kollega elo is maszott egy kő alól.
Kb esélytelen egy 10+ éves szoci autót befolyó víz mentesíteni
A szomj nem múlt el csak tele lett a gyomrod.
Ha neked mindegy, akkor kaja helyett igyál sokat (bármit) és utána már nem is akarsz enni.
A Cola nem veszi ez ember szomját.
Elég régóta az ajtók alján gyárilag vannak vízkifolyók.
A gumidugó meg már a második "lépcső". Első körben azt kell megakadályozni, hogy a víz bejusson a csomagtartóba!
Plusz az ajtók alja megfúrva több helyen
Nem is rohadt 20 évesen csak a 4 sárvédő még a küszöb
1. Ami fasza (láttam már sokat)
2. Amiben még csak 1.5 liter van.
Mondjuk én is tudom, hogy vannak típusok, ahol garantált a szívás.
Ha olyat vesz meg valaki, amit az előző tulaj csak lehasznált és amikor költeni kellene rá inkább eladja. Hát az tuti szidja, de feltehetően ez volt a legolcsóbb.....mire számított? A legolcsóbb használtautó árán új autóra?
Jazz egy kisautó és elég nagy belül. Az egyik legjobb! Persze van itt valaki aki vette egy lefosott szart és szidja.