Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon jó ember... imádom, mondhatom azt, hogy a legjobb barátom...
majd beszélek vele, ha motoros idő lesz, arra tévedünk véletlenül
A kávét még mindig állom, ha erre tévedtek.
Ahha,meg futottunk ossze turan is.
mindig előre nem akarom beazonosítani.... keleten.....
volt már nálad is a boltban...
Merre néztetek?
Jah,szerintem sokan.
Te ismered... igen, országos barátom....
Btibor?
már indulás előtt lealkudtunk 200e-t, mert 200+ km-re nem megyünk viccből... de ez most ott maradt... még lehet elhozzuk és megcsináljuk, de qrva sokat kell foglalkozni vele. dobozok is maeg vannak gyalázva, motor idomokon is itt ott karcos stb... de a motor nem dőlt el, minden csavar gyári, bontva nem volt stb. de bele kell nézni, mert sem a motorban sem a szöghajtásban nem volt folyadékcsere 7 éve... megnézünk még párat, azután majd ő eldönti. csak amennyire igényes a motorjaira is, ez ennyire nem az... de majd ő eldönti, tesz-e új ajánlatot ezek után...
természetesen...
én mentem mindegyik motorjával, ami mind qrva jó volt amúgy, nyilván nem mentem több száz km-t velük... rövid távon, amit mentem, bitang jó gépek voltak... de elhiszem, hogy amikor úgy száll le valaki, hogy fáj a keze, fáj a térde, már vhogy nem ragaszkodik hozzá....
Majd miután szívós munkával lealkudtak belőle pár százezret - otthagyni a 3,14-csába!
Kozolted vele, hogy ez ... Gáz?
Alkudni kellett volna.
Alkudni kellett volna.
ez egyszerű karbantartás... illetve annak hiánya... ja a fékfolyadék is egy merő tejszín volt....
Most mit vagy úgy kiakadva? Ami jó, azt nem javítjuk. Ennyi....
vedd meg akkor...
Megmondom oszinten szar volt a csutkasra visszulni,vagy mindig ilyen volt vagy valamit elbasztam az osszerekaskor de nem volt jo.
Vagy csak a szurke kurvajo turamotor.
A teljesitmeny nem vonz,nem megpusztulni akarok,es 4000 km-enkent dogdraga gumi vetel sem.Megy 220-at annyi untig eleg.Konnyu,megy,villog,dudal,jol mutat a fagyizo elott.
Lassan osszeszedem a cuccot es az elszantsagot es elkeszitem a ket tartokart,igy mar lesz oldalszatyor is,mehetek egy hetnel messzebbre is,a tankot meg a faridomot foliaztatom ha nem lesz mar mocsok ido.
A hondahoz lottem egy ketpalcas digit muszerfalat es homerot,a szurkehez meg meg szivom a fogam a gb-racing deklivedo szettre,60 rugo.
Es kb 10 evre nem kell semmi a motorokhoz csak karbantartas.
Asszem kitanulom a viragkoteszetet.
Na, ez a fasza motor, csak menni kell vele, sehol nincs a BMW
Komolyra fordítva a szót, mindig nagyteljesítményű, csutkakormanyos gépei voltak.... busa stb... legutóbb zzr1400 meg vfr1200, de azt mondta a legutóbbi turánk után, hogy elég volt ezekből a kényelmetlen szarokbol, és egy kényelmes túramotorot szeretne...
Ja.... meg kompresszio se
Meg nyomaték se