Hat gyerekek, most jöttünk haza egy barátommal, Az ország keleti felében néztünk meg egy fjr-t. Igényes gazdatol kitűnő állapotban.... két dolog hiányzott ebből csak... az igényes meg a kitűnő. Valos a 27e km, de az utolsó folyadék cserék 7 éve voltak... és így járt vele. Évek bogarai rajta, az első telokbol nem szivárgott, folyt az olaj.... Ilyet meg nem is láttam..... 4 éve van a gazdájánál, de saját bevallása szerint is o semmit nem csinált vele, csak ment.... én meg ilyet nem is láttam
Elefantentreffen, biztos király lehet... barmok. Művészet, ez az volt. München felé a pályán a 15centis hóban, balesetveszélyesek ahogy az 1sávban 50-70-el haladó kocsik között lábletéve esnek kelnek.
No az év első falutúrája megvolt.
Valszeg elszoktam a gyökér hondáától vagy gebasz van de elég tohonya,egy picit fordítva nehéz majd úgy kell ellentartani nehogy bebicskázzon csóri a körgorgóba.Gumik felfujva 2,5-re.Most vagy ez a cbr ilyen reménytelenül gedva volt egész életében de emlékeim szerint nem.
Amúgy továbbra is szerintem melegszik.Bár a mérő nem működik,a venti elég hamar kapcsol.
Nincs benne ABS.
Haver vett egy 206ot,azon ilyen van
Játék motorokat gyülytesz.
Nekem is van egy pár, csak a fiam mindig elkunyerál belőlle és tk.an adja vissza
https://www.reddit.com/user/It...
Valszeg elszoktam a gyökér hondáától vagy gebasz van de elég tohonya,egy picit fordítva nehéz majd úgy kell ellentartani nehogy bebicskázzon csóri a körgorgóba.Gumik felfujva 2,5-re.Most vagy ez a cbr ilyen reménytelenül gedva volt egész életében de emlékeim szerint nem.
Amúgy továbbra is szerintem melegszik.Bár a mérő nem működik,a venti elég hamar kapcsol.