Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Régi benya kijárva, OMV100-zal csurig öntve, akku nagyjából regenerálva.
Na, megjöttem! Mindössze 125 km jött össze, de csak a környékbeli falvakat jártam végig. A szél viharos, a nap sem süt, az utakra meg rengeteg sár van felhordva. Azért jó volt!
Na ki?
Majd kiderül.
Kutyából nem lesz szalonna
Vajon ki lehet az?
nnna egy újabb kamureg...
MTK
süt a nap
Komoly táv lesz!
2 gumival megyünk
sőt baszki én 2 dupla gumival abból az egyik vastag a másik meg még vastagabb
csak kicsit csúszik a kaja mert a nej szeret lustálkodni
aztán lecsavarok legalább 2-3 km távot ebben a februári márciusban
LMP lehet Magyarország Palesztína
GMK
BTK.
Csak óvatosan srácok
Errefelé 10 fok van, a motorok úgy zümmögnek mint tavasszal a méhek!
egy felhő nincs felettetek, ne parázz hanem indulj
itt nálunk már van négyzetméterenként 17 csepp
ráadásul esőt is mond pedig nem kívánom! Csak a jólneveltség tart vissza attól, hogy basszamegezzek orrba szájba! R emélem én is meg tudom járatni a motort, és még ma!
az a felhőt várom én is hogy elmenjen mert kb felénk jön
utána megjáratom a dögöt, nehogy belerohadjon a dugattyú
Itt 10 fok van, és elkezdett cseperegni az eső is....
Tapolcán beborult az ég! Nem nagyon akar világítani, csak ilyen takarékon!
2009 ben kidobta a rendszergazda a cégnél mert nem teljesítette azt amit kellett
én megnéztem egy darab dróttal hogy ez bizony jó mert szikrázik
betettem az asszony robogójába aztán azóta elvan vele
igaz a 4ah gyári helyére nem ment bele a 7 ah szünetmentes akku(belement volna félig csak kilógott vagy 5 centit), de mivel ez egy zárt doboz bárhol elvan és az ülés alatti részben találtam helyet neki
körbetekertem polifoammal hogy ne zörögjön-ne repedjen el és azóta nincs gond akkura
Az örökifjú nagyon szép! Unokaöcsémnek anno volt 4ajtósba 2.8 benyás imádtam vele menni.
szünetmentes akksit nem próbáltam robogóba.... érdekes....
nagyon jók a yuasa-k, én is használtam anno, 5-6 év simán volt benne... ha egyszer vettem, többet nem kellett... ma csak exide premium, ha venni kell, mind motorba, mind autóba... uilyen, 1yx megveszem, többet már nem kell..... én nem indítgatom a motort télen, eszembe sincs....
nyáron elvitték a motorom műszaira, pár hete nyomtam az indtógombot és a 3. főtengely fordulatra beindult
se töltve se semmi buziskodás nem volt, egyedül a benzin többsége ki volt járatva a karbiból
én maradok a yuasa akkunál motorügyileg, abban még sosem volt csalódás még az olcsó lötyögős savasban sem, bár már olyat nem veszek csak a zárt kivitelt
a robogóba meg a szünetmentes akku a király, igaz minden évben lenullázza magát a téli pihenőben, de valahogy mindig újraéled, pedig annyi erő sincs benne tavasszal hogy az indító relét meghúzza