Na, megjöttem! Mindössze 125 km jött össze, de csak a környékbeli falvakat jártam végig. A szél viharos, a nap sem süt, az utakra meg rengeteg sár van felhordva. Azért jó volt!
2 gumival megyünk
sőt baszki én 2 dupla gumival abból az egyik vastag a másik meg még vastagabb
csak kicsit csúszik a kaja mert a nej szeret lustálkodni
aztán lecsavarok legalább 2-3 km távot ebben a februári márciusban
ráadásul esőt is mond pedig nem kívánom! Csak a jólneveltség tart vissza attól, hogy basszamegezzek orrba szájba! R emélem én is meg tudom járatni a motort, és még ma!
2009 ben kidobta a rendszergazda a cégnél mert nem teljesítette azt amit kellett
én megnéztem egy darab dróttal hogy ez bizony jó mert szikrázik
betettem az asszony robogójába aztán azóta elvan vele
igaz a 4ah gyári helyére nem ment bele a 7 ah szünetmentes akku(belement volna félig csak kilógott vagy 5 centit), de mivel ez egy zárt doboz bárhol elvan és az ülés alatti részben találtam helyet neki
körbetekertem polifoammal hogy ne zörögjön-ne repedjen el és azóta nincs gond akkura
nagyon jók a yuasa-k, én is használtam anno, 5-6 év simán volt benne... ha egyszer vettem, többet nem kellett... ma csak exide premium, ha venni kell, mind motorba, mind autóba... uilyen, 1yx megveszem, többet már nem kell..... én nem indítgatom a motort télen, eszembe sincs....
nyáron elvitték a motorom műszaira, pár hete nyomtam az indtógombot és a 3. főtengely fordulatra beindult
se töltve se semmi buziskodás nem volt, egyedül a benzin többsége ki volt járatva a karbiból
én maradok a yuasa akkunál motorügyileg, abban még sosem volt csalódás még az olcsó lötyögős savasban sem, bár már olyat nem veszek csak a zárt kivitelt
a robogóba meg a szünetmentes akku a király, igaz minden évben lenullázza magát a téli pihenőben, de valahogy mindig újraéled, pedig annyi erő sincs benne tavasszal hogy az indító relét meghúzza
Kutyából nem lesz szalonna
MTK
sőt baszki én 2 dupla gumival abból az egyik vastag a másik meg még vastagabb
csak kicsit csúszik a kaja mert a nej szeret lustálkodni
aztán lecsavarok legalább 2-3 km távot ebben a februári márciusban
itt nálunk már van négyzetméterenként 17 csepp
utána megjáratom a dögöt, nehogy belerohadjon a dugattyú
én megnéztem egy darab dróttal hogy ez bizony jó mert szikrázik
betettem az asszony robogójába aztán azóta elvan vele
igaz a 4ah gyári helyére nem ment bele a 7 ah szünetmentes akku(belement volna félig csak kilógott vagy 5 centit), de mivel ez egy zárt doboz bárhol elvan és az ülés alatti részben találtam helyet neki
körbetekertem polifoammal hogy ne zörögjön-ne repedjen el és azóta nincs gond akkura
se töltve se semmi buziskodás nem volt, egyedül a benzin többsége ki volt járatva a karbiból
én maradok a yuasa akkunál motorügyileg, abban még sosem volt csalódás még az olcsó lötyögős savasban sem, bár már olyat nem veszek csak a zárt kivitelt
a robogóba meg a szünetmentes akku a király, igaz minden évben lenullázza magát a téli pihenőben, de valahogy mindig újraéled, pedig annyi erő sincs benne tavasszal hogy az indító relét meghúzza