ez egy 640es lc4 2001-ből
ha sokáig nézed elhiszed hogy még mindig 2001-et mutat a naptár vagy esetleg 2002
azért kérek érte 1.1 millát mert így szerintem nem viszi el senki sem, szóval az asszony se ugathat, mert megtettem mindent, és motor is lesz a háznál
nekem nagyon szar állapotban vannak a motoros cuccaim
a csizma már annyira szarráment hogy az a 20 pozdorjacsavar se tartja már meg a talpát rendesen, a csatok elkoptak, meg úgy minden része szar
csak amit kinéztem 110 ezer, nem is lenne baj mert fasza csizma ismét kibírna 10-15 évet
egy bukó sem ártana mert ez nagyon odavan ami ismét minimum 100 pénz
ami volt cordura cuccom kihíztam, ha kellene másik elfogadható minőség az is minimum 30+30 ezer
aztán a nyári cuccok( a cordurában megrohad az ember endúrón földutakon) ismét minimum 50 ezer
szóval már 300 felé járok, nem megyek ennyi kilométert egy évben
így marad a susogós jogging meg a többi szar
A markolatfűtés is csak 5 percig volt bekapcsolva - az olcsó Lidl-es téli kesztyű nekem nagyon bevált, és az bírja is a strapát. Nyári, perforált bőrkesztyűt viszont vennem kell tavasszal, a pakisztáni, 6500 forintos kesztyűim csak 2 évet szoktak kibírni, a mostani is kilyukadt az egyik ujján.
Én nem fáztam egyáltalán: a bélelt cordurára felhúztam az esőruha kabátját, a nadrágom szárát meg télen-nyáron (tudom, bunkó módon) mindig begyűrön a vízálló csizma szárába. Nekem így kényelmes.
én most sportcipő, melegítő meg susogós kabátban toltam
a bukóról letöredeztek már a szellőzők a téli kesztyűm sincs meg így egy kínai " síkesztyű" volt a kezemen
hát a bokám majd lefagyott, a többi nem volt vészes 16 fok volt amikor indultam, de ez valahogy más 16 fok volt mint tavasszal akkor nem szokott így fázni a bokám, lehet az út hidegebb volt....mondjuk még itt-ott vizes is volt lehet valamennyi felfröcsögött
Én öt motorossal találkoztam összesen, egy valamilyen nagyenduróval Nemesnádudvar előtt, meg 4 sima nakeddel (Hornet, CBF600 ilyesmik lehettek). Jólesett inteni nekik!
szóval
a csopperesek buzik meg futón mászkálnak meg ilyenek
a bmw-s motorosok ismét buzik mert csak a pénzüet villogtatják, meg a motor is szar meg ilyenek
aztán 2 csopperessel futottam ma össze meg egy bmw-es motorossal
sportmotoros egy sem volt
amúgy néhol úgy fújt a szél hogy az aszfalton is úgy mentem mint a homokon szoktam
ha sokáig nézed elhiszed hogy még mindig 2001-et mutat a naptár vagy esetleg 2002
azért kérek érte 1.1 millát mert így szerintem nem viszi el senki sem, szóval az asszony se ugathat, mert megtettem mindent, és motor is lesz a háznál
a csizma már annyira szarráment hogy az a 20 pozdorjacsavar se tartja már meg a talpát rendesen, a csatok elkoptak, meg úgy minden része szar
csak amit kinéztem 110 ezer, nem is lenne baj mert fasza csizma ismét kibírna 10-15 évet
egy bukó sem ártana mert ez nagyon odavan ami ismét minimum 100 pénz
ami volt cordura cuccom kihíztam, ha kellene másik elfogadható minőség az is minimum 30+30 ezer
aztán a nyári cuccok( a cordurában megrohad az ember endúrón földutakon) ismét minimum 50 ezer
szóval már 300 felé járok, nem megyek ennyi kilométert egy évben
így marad a susogós jogging meg a többi szar
Vagy miez amúgy?
a bukóról letöredeztek már a szellőzők a téli kesztyűm sincs meg így egy kínai " síkesztyű" volt a kezemen
hát a bokám majd lefagyott, a többi nem volt vészes 16 fok volt amikor indultam, de ez valahogy más 16 fok volt mint tavasszal akkor nem szokott így fázni a bokám, lehet az út hidegebb volt....mondjuk még itt-ott vizes is volt lehet valamennyi felfröcsögött
a többi sokadalomnak nem
a csopperesek buzik meg futón mászkálnak meg ilyenek
a bmw-s motorosok ismét buzik mert csak a pénzüet villogtatják, meg a motor is szar meg ilyenek
aztán 2 csopperessel futottam ma össze meg egy bmw-es motorossal
sportmotoros egy sem volt
amúgy néhol úgy fújt a szél hogy az aszfalton is úgy mentem mint a homokon szoktam