Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek a Zoli motorozik, vagy a Honda mellett szentségel?
ez egy 640es lc4 2001-ből
ha sokáig nézed elhiszed hogy még mindig 2001-et mutat a naptár vagy esetleg 2002
azért kérek érte 1.1 millát mert így szerintem nem viszi el senki sem, szóval az asszony se ugathat, mert megtettem mindent, és motor is lesz a háznál
nekem nagyon szar állapotban vannak a motoros cuccaim
a csizma már annyira szarráment hogy az a 20 pozdorjacsavar se tartja már meg a talpát rendesen, a csatok elkoptak, meg úgy minden része szar
csak amit kinéztem 110 ezer, nem is lenne baj mert fasza csizma ismét kibírna 10-15 évet
egy bukó sem ártana mert ez nagyon odavan ami ismét minimum 100 pénz
ami volt cordura cuccom kihíztam, ha kellene másik elfogadható minőség az is minimum 30+30 ezer
aztán a nyári cuccok( a cordurában megrohad az ember endúrón földutakon) ismét minimum 50 ezer
szóval már 300 felé járok, nem megyek ennyi kilométert egy évben
így marad a susogós jogging meg a többi szar
A markolatfűtés is csak 5 percig volt bekapcsolva - az olcsó Lidl-es téli kesztyű nekem nagyon bevált, és az bírja is a strapát. Nyári, perforált bőrkesztyűt viszont vennem kell tavasszal, a pakisztáni, 6500 forintos kesztyűim csak 2 évet szoktak kibírni, a mostani is kilyukadt az egyik ujján.
Eladó? Szépek ezek a serkók...
Vagy miez amúgy?
Én nem fáztam egyáltalán: a bélelt cordurára felhúztam az esőruha kabátját, a nadrágom szárát meg télen-nyáron (tudom, bunkó módon) mindig begyűrön a vízálló csizma szárába. Nekem így kényelmes.
nagyon egyben van, sajnálom is eladni, de kb semmire sem kell, múlt évben biciklivel is legalább 3x annyit mentem mint motorral
én most sportcipő, melegítő meg susogós kabátban toltam
a bukóról letöredeztek már a szellőzők a téli kesztyűm sincs meg így egy kínai " síkesztyű" volt a kezemen
hát a bokám majd lefagyott, a többi nem volt vészes 16 fok volt amikor indultam, de ez valahogy más 16 fok volt mint tavasszal akkor nem szokott így fázni a bokám, lehet az út hidegebb volt....mondjuk még itt-ott vizes is volt lehet valamennyi felfröcsögött
Persze mert az nyári ruha. Hidegben a többrétegű kordurát veszem fel én is
Jól sikerült
TMK
A kép is jó, a motorod is szép!
én a bmw motorosnak intettem hiszen valahol az is terepmotor (valami f 650 f800 vagy ilyesmi volt)
a többi sokadalomnak nem
csináltam egy zoli-féle szar képet is
Én öt motorossal találkoztam összesen, egy valamilyen nagyenduróval Nemesnádudvar előtt, meg 4 sima nakeddel (Hornet, CBF600 ilyesmik lehettek). Jólesett inteni nekik!
Hát azok a műanyag motorosok az egybe rugdalózójukba öltözve leginkább csak a 24-26 Celsius fokos tartományban vinnyogtatják a sz@rjukat....
BTK.
szóval
a csopperesek buzik meg futón mászkálnak meg ilyenek
a bmw-s motorosok ismét buzik mert csak a pénzüet villogtatják, meg a motor is szar meg ilyenek
aztán 2 csopperessel futottam ma össze meg egy bmw-es motorossal
sportmotoros egy sem volt

amúgy néhol úgy fújt a szél hogy az aszfalton is úgy mentem mint a homokon szoktam
Süt a nap!
Azok az prizmák....
Lenne tippem...
Igen, kedves cimborám!