Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hozd a barátaid kérlek. neharagudj már hogy lealacsonyítottam őket de ne mekegjenek vagy bégessenek ám
ez a mai.... holnap másik lesz, úgyhogy gyorsak legyetek
Ne zavard össze
Btk. 222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, v. más magánéletébe, ill. mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon,őt rendszeresen/tartósan háborgatja,ha súlyosabb bcs. nem valósul meg,vétség:1 év

(2) Aki félelemkeltés céljából

a) mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy

b) azt a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be, vétség: 2 év.
A kérdést kérdőjellel zárjuk szerencsétlen.
Az viszont nincs.
Hűűű de buta
Segítek... megadom az ip címemet
Nekem barátaim vannak!
Ja, galéria. Nem a netröl kéne kopizni folyamatosan, mett az nem tehetség. Próbálj valami sajátot felrakni.
Mondtam már, hogy szeretem az állatokat!
Ha én fenyegetnélek, egy hétig egyirányúba szaladnál.
De tudod, a Btk
Állítólag tudsz olvasni...
Na hozd a slepped te szerencsétlen.
Ti és itt a slepp, de ez nem a sportotor.hu egészének a véleménye! Lenne egy galéria szavazással akkor igen elbuknátok.
Beszarok baszki
Mit is kérdeztél?
Ez pedig kimeríti a fenyegetőzés fogalmát a Btk szerint.
Osztjuk a véleményét. Bocs.
Ez nem válaszalsz a kérdésemre, talán mert nem tudsz indokot.... Amit pedig írtál az csak a TE véleményed
Köszmá. Majd enyhítö körülménynek mondom a bíróságon.
Ne terelj!
Testvérem te vagy a fiatalabb! Te voltál prütyi
Annak veszi, hogy innen senki nem adja be a derekát. Pedig már fenyegetözik is
Ha nem tetszik, akkor tipli!
Ha maradsz akkor sajnos ez van.
Kezedben a döntés, mert ez közös fórum.
Mivel itt a Sportmotoron rólad semmiféle kedvező értékítélet nem alakult ki, így veled szemben ezek szerint nem nagyon lehet becsületsértést elkövetni. Csak szólok...
Reméljük az ügy nem....