Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért próbálnám ki
Amúgy nem is értem, én tök sokszor próbáltam vele barátkozni, de olyankor sosem akart a tesóm lenni és mindig gonoszan elutasított. Valójában szeretne is barátokat, mert a való életben nincs, de igazából nem is szeretne, mert inkább perel.
Szomorú sztori, sajnálom a srácot, nehéz lehet neki.
Citátum
Mosolygok, mert a testvérem vagy,
S kacagok, mert nem tehetsz ellene semmit.
Te is istentől származol, bár néha kételkedem benne
Isten gyermekei vagyunk!
Nekem tuti nem a tesóm!
ha igy lenne már az anyaméhben megettelek volna
Nem!
Segítenék is, mert mind testvérek vagyunk!
Nem, mert van. Hiányoztam, pubi?
Á megvan most engedték ki....
Majd szólok neked, hogy segits mert te tudod
Nem tudom eddig hol voltál, de nem agyátültetésen az biztos...
Aha. Sajnos rád ez nem mondható
Majd ha valamelyik hozzátartózod ilyen helyzetbe kerül nem így fogod gondolni.
Hülyeség. Csak próbálod ezt is kiforgatni. De ezt töled nagyságrendekel értelmesbbek alkalmazzák.
Csak a te állításaid teszem példába, szóval ha ezt hülyeségnek titulálod már jó jel, van remény a sötét falak mögött...
cyberbullying
Te magadtól vagy ilyen hülye, vagy besegítenek?
Annyiszor emlegeted ezt a homoszexualitást, hogy lehet nem is olyan rossz.
Lehet, hogy kipróbálom
Benyomók "Apám-nak"
Mik az online bántalmazás sajátosságai?

•az internet az anonimitás és személytelenség illúzióját kelti, ezért a bántalmazók úgy érezhetik, hogy nem beazonosíthatóak
•Az online felületen kevésbé monitorozható a másik érzése, azaz saját tetteink másikra gyakorolt súlyosan negatív hatása. Kevesebb közvetlen visszajelzés érkezik erről, ezért akár durvábban léphetnek fel a bántalmazók, és ezt tekinthetik poénnak, viccnek.
•Kevesebb a társas jelzés a netes kommunikációban, így több lehet a félreértés: a rövidebb, nyíltabb, egyszerűbben megfogalmazott online üzenetek nyersebbnek tűnhetnek, és bántóbban lehetnek, míg személyes kommunikáció esetén a hangvétel, hangszín, mimika tompíthatja az üzenet élét.
•Szociális fékek hiánya: azok a gátlások, korlátok, amelyek a személyes kommunikációban megvannak, nem érvényesülnek. Ennek oka az anonimitás eltúlzott érzete, láthatatlanság, és hogy nincs szinkronicitás, azaz nincs közvetlen azonnali visszacsatolás, válasz a másiktól.
•Nagyobb és szinte azonnali nyilvánosságot kaphat a bántalmazás: sokkal gyorsabban terjed a neten, és sokkal nagyobb károkozásra ad lehetőséget.
•Nincs személyes kontaktus az áldozattal, ami szélsőségesebb tettekre sarkall. Akár olyan áldozatot is választhat az elkövető, akit nem ismer személyesen. Az áldozat sem tudhatja biztosan, hogy ki áll a bántalmazás mögött.
•Az áldozat otthonában, biztonságos terében történik, növelheti az áldozat tehetetlenségérzését, bizonytalanságát, félelmét.
•Kevésbé lehet kontrollálni az áldozat ellene irányuló lejárató kampányt, és nehezebb leállítani a bántalmazást.
•Nehezebb fellépni ellene- törölni egy-egy postot, visszaélést, álprofilt. Sosem lehetünk biztosak benne, hogy örökre töröltük a problémát jelentő tartalmakat, azok bármikor újra felbukkanhatnak, növelve így az áldozat kiszolgáltatottságát.
Olvasgasd még a jogot....
Csak nem jött át a lényeg. Gondolom nálad ha megerőszakolnak egy nőt, akkor a nő a hibás mert kirívóan öltözködött... Ilyen gondolkodást.... Akkor ha a gyereked elmegy valahova, ahova nem kötelező, de zaklatják, akkor ő a hibás...Köszönjük emese.
Akik bizony jujj de csúnyán írtak szegény apám, clam, cham, pöri fiúról, ezt így teljesen el is fogja fogadni a bíróság, abszolút valós, természetes személy.