Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hajrá!
Vicceltem.
Sajnálom, de magamnál akarom tudni a versenymotorom, akkor megyek érte.
Ne legyen!
Szolgálatban leszek.
Na jó, jöjjön az a vasárnap
kemény lesz a fél napos meg egy napos kint létek elsőre, úgy érzem
Kemény az aszfalt is de az igazi az a cross na itt volt hogy inkább eldőltem a motorral és kicsit feküdtem a földön míg fel tudtam állni
Puszika
Dehogynem.
Vastagfalú, és elég lágy vas, nem rogyik meg.
Legyen!
Bizony. Sokan nem is gondolják hogy milyen komoly tornagyakorlat pályán motorozni, ha rendesen csinálja az ember.
Tavaly én az első 20 percnél kidőltem. Még kétszer felmentem a pályára de már nem erőltettem a köridőt.
Igaz összesen voltak kétszer
Szerintem idén sem lesz jobb szezonom.
legyen már vasárnap
azt nem tudom ívesre hajtani...
Mindjárt megmérem...
A gyári MZ kormány 70centi széles kormányvégsúly nélkül.
Az enduró kormányok lehetnek 10centivel szélesebbek, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy már nekem sem katonai kormányom van, mert összecsuktam legutóbb
Ha megtalálom a tied lehet. Arra a célra amire neked kell még pont jó lehet.
Egyszer egy egész napot motoroztunk, 6x20percet hát három napig nem tudtam lábra állni.
Dehogynem. Pénzért bármit, de szerintem a mostaniak már rendes bolti kormányt használnak.
Nekünk azért volt jó, mert ez még olcsó volt és jó.
Arra meg a vízvezeték cső a legjobb.
És kövér
mint írtam addig kellene amíg megyek pár kört aszfalton, nem is baj ha vékony akkor tudom hajlítani 4 rugó a mofakerben
tényleg, 80 centi körüli a szélessége? annyi minimum kell hogy elférjen rajta a sok kacat
Nem a hossza a bajom, hanem az állóképességem kevés
A szűk, csikicsuki kanyarok fárasztóak.
MZ-re amúgy még pont jó méretű, és szerettem is, de Hondával tuti nem megyek oda.
Csináltatni nem lehet?
Gyenge szar, főleg az utángyártott. Pályázni mi is katonai MZ-re való erősített kormányt használunk. Az mondjuk jó lenne neked is csak nehéz kifogni olyat.