na de ez olcsóbb..... 1 hónapot mondtam a munkára... ez egy hét alatt kész volt megkértem őket, hogy ne hívjanak fel, innentől nem fogom vállalni, visszakérdeztek, hogy miért ez nem jó így... mondtam, hogy nem tudom, nem értek hozzá....
sztetek eláruljam, hogy ez a régi szar nem képes gigás hálót kiszolgálni, akkor sem, ha a kábelek egyben lennének? de szét vannak vágva, szétbontva, kézzel összetekerve és vmi szilikonos anyag ráhúzva a szobákban még jobb a helyzet, a végpontok nincsenek kihúzva, hurokban vissza vannak patchelve a rendezőbe szerintetek ez működni fog? ja és a szekrény és a rendező között kimaradt az átkérő kábel... magyarország én így szeretlek
Én nem értek hozzá csak látom hogy miket csinálnak.
Az terszett a legjobban amikor a kazettás álmenyezet szerkezetre úgy fűzte be hogy egyet alatta egyet felette, legalább 10méter hosszan
Ezt meg kell osztanom... Budapest, első kerület, új szálloda.... kértek árajánlatot struktúrált hálózatra... úgy hogy a villanyszerelővel rángatták be a sima Cat5 kábeleket, aki mindenhol elvágta és úgy vitte tovább (itt már bukott amúgy a szabvány, de ez most mindegy...). Adtam ajánlatot.... anyaggal, munkával, mindennel.... fúúúúú ez sok... mondtam, hogy ennyi.... megcsináltatják mással.... mondom ok....
Most a szobákat, fogadóteret, irodákat elengedném, mert túl sok lenne, szorítkozzunk csak a rackszekrényre....
megmutatnám először a legutóbbi rackszekrényt, amit átadtam
Jó ez a terepezősdi, nem lennék ilyen csóró, vennék is egy exc300-at de a legnagyobb baj hogy nincs társaság :( páran még enduroznak a környéken de ők is jó ha 50órát beleraknak 1evben
Az terszett a legjobban amikor a kazettás álmenyezet szerkezetre úgy fűzte be hogy egyet alatta egyet felette, legalább 10méter hosszan
Most a szobákat, fogadóteret, irodákat elengedném, mert túl sok lenne, szorítkozzunk csak a rackszekrényre....
megmutatnám először a legutóbbi rackszekrényt, amit átadtam
jövő héten, ha tudok, már megyek is kifele pályázni vele, készülni kell