Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi ebben a dilemma? VGA kártyával se dugni, se bebaszni nem lehet, de még csak a motor sem megy vele
Tavaly én is akartam venni, de olyan árakon árulják hogy azt mondtam kenjétek a hajatokra, legfeljebb nem töltök le torrentről játékot
arra kell hogy az picsa vékony és tudom hajtogatni egy vascsővel
aztán amikor eltalálom a tuti szöget el tudom vinni motorosboltba és venni valami rendes minőségű kormányt
a mostani olyan egyenes mintha egy seprűnyél lenne benne, és nem kényelmes hátrébb kellene hajtani 15-20fokkal mint a bicikliken
Azon nem segít a mellény. Ha a lába nem érez talajt akkor pánikol.
Enyém is ilyen.
Becsalogattam a vízbe játékkal, nem is volt gond, amíg nem kezdett mélyülni. Akkor pánikba esett, inkább megfogtam és segítettem neki kimenni.
Szerintem bármelyik kutya nevelhető.
És nem is a vízre kell rászoktatni árammal. Ini akarta engedelmességre rávenni vele.
Félelmek legyőzésére a fenyítés nem jó.

Valószínűleg vízre is rá lehetne nevelni a kutyádat, ha sikerül a jó érzéssel összekapcsolni, és megtanulja hogy tud úszni.
Nekem a deszka pallótól félt, még egy gyaloghídon sem tudtunk átmenni, de mostanra teljesen elfelejtette ezt a fóbiáját.
Öreg vagy mán'
Terepre nem lesz jó! Az átmérője ugyan 22 mm-es, de "papírból" van, görbül. Az volt a kis 125-ösömön is.
Hosszabb lett most, a célutáni balos most már jobbos.
Mert az közel van neked?
Gyere inkább Kakucsra, azt jobban szeretem.
A Kecskeméti kicsi, és nagyon kell tornászni a jó időért
az mz kormány ugyanolyan átmérő mint a rendes motoroké (22mm)?
ki kellene próbálni milyen lenne egy "túrakormány" a ktm motoron aztán a mofakeres mz kormánytól nemigen van olcsóbb
A VGA-tól kevésbé fog fájni a fejed.
Bent van az udvarban, szemben a sarokban.
Egy kis borozó van mellette.
A legjobb kolbászos.
Az anyukájával viszik az ipart.
23-án is eszek kb 30 cm-ert
Szívesen meghívlak egy finom kajálásra.
Ez tényleg az!
A gyereket is lebasztam mert sóherkodni akart pár alkatrésszel
Mondtam is neki te akasztasz évi 5 millát "ingyen" aztán sajnálsz szegény csóró fősulis haverjaidtól ilyen 40-60 ezres cuccokat használtan ami jó ha a felét éri....
Azért milyen szar lehet az hogy pl vagy veszek egy vga kártyát vagy 3x bebaszok mint az ökör......nagy dilema......
Emlékszem írtad. Jó áron adtad az i3 konfigot is!
Sokkal jobb mint fagyoskodni a piacon, meg hajnalban kelni stbstb, ellenben sokkal több idióta megtalálja az embert
Báe én kb mindet gombokért adok el ami nem kell, aztán nincs ideje sok hülyének megtalálni
Egyedül az ájfón 4 volt az igazi macera, de a végén felbasztam a sok cigón, és nekiadtam ismerős gyerekének
A ruszki erősített villáskulcsokon kívül én még semmit nem találtam ami értelmes lett vola a 20-30+ éves kacatok között
Esetleg még pár csapágylehúzó ammi használhatóbb mint a mostani kínai(extool és társai) "szarok"
Ez sem rossz ötlet, jó kis oldal az.
Tedd fel inkább a jófogásra
https://www.meteoblue.com/hu/i... felénk egész tűrhető idő lehet.
Kisgép és kéziszerszám tuti el fog kelni, a kamu Stihl-ért meg birokra kelnek majd a bantuk, ha még működik is. Nagy általánosságban milyen kisgép és szerszám felesleged van? Pár békebeli, de jó állapotú cuccot begyűjtöttem már a piacról.
Remélem, piaggo robogó, robi kapa, kamu sthil és egy futóra való kisgép és kéziszerszám amiket sajnálok kidobni, de nekem csak útban vannak, ha jó idő lesz a mostani vasárnap kinézek.
Vigyed csak ki a "szarjaid" lehet valaki pont azt keresi ezerrel mint egy falat kenyér oly fontos neki!
Elég sűrűn kint vagyok és valamelyik vasárnap árulni is kimegyek pár szaromat hátha nem kell kidobni őket, de az melyik kajálda? ....bár szerintem és is ott szoktam kolbászozni mert az egyiknél sokkal jobb mint a többinél.
Neked 3 napi vacsora lesz, de elcsomagolják szívesen, gyere.