Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kanyarodni sem
Androiddal - sok pénzért - már nem vennék 6GB-osnál kevesebbel telót.
Tárhelyből is minimum 64 GB kell, még az én szerény szokásaimhoz is - a mostani 32GB-os tárhelyű Xiaomi konkrétan csurig van.
Ha picurka 4X-be elfért a 4100mAh-s akku, akkor ebben az utálatosan nagy tepsiben miért 2600-as van?
én a ruhákat úgy viszem ha lábon megyünk hogy gatya póló zokni minden napra 1-1, a többit leszarom hiszen terepen néha az első 100 méterben retkes lesz.
plusz estére valami játszós ruhát
szemetes zsákba szoktam csomagolni össze lehet nyomni csomót rá és kicsi, vízhatlan stb
az a lényeg fehér vagy nagyon világos legyen mert nem látja az ember mi van benne
egy kis tekercs szemetes zsák mindig vann álam, bármire kellhet, volt amikor az volt az esővédő kesztyű
Már mondtam. Tied lehet az én CB-m.
De ilyen öreg gépeket kerülni kell, mert pénztemető ha üzemben akarod tartani.
4gb ram kevés? ne bassz már föl vazzeg, a 200 ezres ájfónokba sincs több
a tárhely meg ha bővíthető nem mindegy mennyi? a 32 bőven elég a rendszerre és jópár alkalmazásra, a térképek egyedül a mi sok helyet foglalnak, de egy full európa se több 6 gigánál
az ára meg olyan amilyen, sosem az volt a gond hogy drága hanem nincs "normális" ebben van fasza fotomasina, biztos nem is néz ki szarul, szerintem a belsőségek sem gázak, stbstb
nekem az ős xperia z még mindig megy, és akárki akármit mond attól jobb telefonom még sosem volt
Mint a feleségem.
Valamiért nem értette meg hogy egy alsógatya 4 napra elég. Először felveszem rendesen, aztán fordítva, aztán kifordítva, majd átfordítva
Najó, Hondás vagyok de nem ennyire igénytelen. Minden napra viszek alsóneműt, minden napra külön vákuumcsomagolva, mert így kis helyen elfér és ha elázunk, akkor is van száraz zokni, ami lég felemelő érzés tud lenni az Osztrák monszun idején sátorozáskor.
Ruhatárat viszont erősen le redukálom a szükséges minimumra.
Én nagyon utálnék egy 6"-os telefont - az 5" az pont kényelmes, de ilyen ugye normális kivitelben már nincs.

Az a Sony a kevés tárhely/RAM és a picurka akku miatt ennyiért szerintem qrva drága.
amúgy az sem mindegy hol vagy
pl romániában elég sok helyen egy egyszerű motorba való motorolaj beszerzése sem könyű
lehet sokan viccesnek vagy gáznak gondolják de én románoknál mindig fel vagyok készülve arra hogy a hegyen éjszakázok, még akkor is ha futóval megyünk és van szállás
tűzgyújtó eszközök, egy fecni fólia, fűrész kések stb mindig van a táskába
Minden tavasszal leteszem a motort kb 1 hétre a szerelő barátomnál.
Így működik évek óta és még nem volt problémám a túrákon.
Ha csak ő szervizeli, akkor, de csak akkor vállal rá garanciát, hogy nem lesz vele abban az idényben probléma.
múltkor valaki nyávogott hogy nincs rendes telefon 6" alatt
itt is van egy : https://www.emag.hu/sony-xperi...
most nézegetjük egy hölgy rokonnal mik vannak kicsi kézbe
Már az MZ-vel sem volt igazából semmi gondom, de ahhoz azért vittem annyi cuccot, hogy út szélén főtengelyt is cserélhettem volna.
Modernebb motoron ilyesmire esélyem sincs szóval csak a felszínes és előfordulható hibákra készülök, mint pl a defekt.
Én is csak a nagyobb túrákra szoktam ilyenekkel készülni. Így országon belül 1 napos utaknál nem. És igazából ahogy te is mondod, egy normális motornak 30ezer km alatt sem fordulhat elő túl sok baja, nem az az 1-2 ezer fog gondot okozni a túra alatt.
valami kínai áruházban(pepco kik vagy ilyesmi) van 5 db pillanatragsztó egy csomagban 300 ft, és nagyon jó
az talán csak 2g/flakon de ez is sok mindenhez elég, 1 használat után ki lehet dobálni a fenébe a maradékot mert fillérek
én evvel egy csomó műanyagot javítottam már és mind bírja (ragasztó+szódabikarbóna) de a pecabot kötései is evvel vannak megerősítve
Nagyon praktikus a CA.
Pl. Jawan a szétesett megszakítót raktam össze pillanatragasztóval, és hazáig kibírta.
De szétszakadt ruhát, bakancsot is össze lehet rakni vele, jobb híján pedig egy nyílt sebet is összeragaszthatsz vele, hogy ne nyíljon szét újból a mozgástól.
Szóval legalább annyira alapfelszerelés mint a kacsaszalag, vagy a WD40
A burkolatra a epoxi való, de előzetes összeillesztéséhez is jó a pillanatragasztó, hogy ne kelljen kézzel tartani amíg megszilárdul az epoxi. 5gramm nagyon sokra elég, de én nem Clam vagyok, nem aprózom el a motorom
Drága édesanyám, drága édesapám - drága minden!
1.1 az ára
érdeklődő már volt de eddig még senki sem jött megnézni, meg is értem miért, bár adok hozzá közel 200 ezernyi kacatot, és legalább ennyi rá lett költve, ennek tükrében nem is vészes
de inkább a 6-700 köztieket veszik meg és kapásból rátolja a motor árának a felét
Szerintem tartsd meg.Vagy ha van aki megvesz 1 milláért add el.
Így van... az 1200-esbe kell mindig cserélgetni.... az 1300-ase jó
itt élek az alföld közepén, ha van 800 méteren 1 méter emelkedő akkor az már durvának számít, szóval kb lófaszt se számít nekem hogy mit csinál a hegyen
idén mentem eddig kb 60km távot, múlt évben még 500at sem, tehát kb lényegtelen mi van a seggem alatt és hogy fékez, egy vastagabb cipőtalppal meg lehet fékezni
igaz kb ezek miatt se fektetek be újabb motorba, amúgy ez az lc4 pont egy kibaszott jó motor mindenhová, lehet azért is ódzkodok kicsit attól hogy megváljak tőle
Pedig azt mondják hogy az 1200-esbe kell belerakni az 1300-as kuplungot mert az jó.
Nem az a problem.
Az előző street-en semmilyen elektronika nem volt még egy rohadt benzinszint jelző sem.
Ezek a régi naked mamutok nem arról voltak híresek hogy túl jó féket raktak rá,földúton nem gond de mikor zúdulsz le egy hegyről 100-120-al ne egy egydugós bizgere legyen kéznél,a vázak is nyekekgtek a 250+-os súly alatt.
A geometria sem az a pro dolog volt.
hát igen
azokon nem sok 3 betűs kacat volt, csak a gáz és fék, féket lehet modernizálni mindegyiknél, max a motor árát kell rákölteni, akkor már egész jó lesz
kanyar meg olyan, ha megvan a határ akkor azon nem kell túlmenni, én a crossgumikhoz vagyok szokva nem lenne bajom vele
a cb1100 valami 450 felé volt tök patent mókolásmentes gyárias állapotban, szinte karcmentes volt álom hanggal, szerintem a rendszám megállt volna rá 200ból
Azokon én is félnék,menni tudtak,kanyarodni meg megállni nem.
csomó gondozatlan viszonylag egyben lévő 40+os hervadozik a világban
mert ugye aki már ezeket szurkálná többnyire már merevedési zavarral küzd
60+ lesz az
mert tetszik
pl cb1100, vagy a kawa zephyr, vagy hasonló lomok még a 80as évkből
fagyizni pont jó lenne
mert a retro 40+os lógócsöcsű sunákat bevonzaná