Annyi nem kell rá hogy beleragadjon.
De egyetértek, én sem szeretem a szilikont mint kenőanyagot. Nem olyan csodaszer mint sokan gondolják. Főleg tiszta helyeken műanyag felületek kenésére jó, meg a műanyagok felületének kezelésére.
Viszont Pocses ajánlása miatt fog kapni kenést. Valószínűleg száraz teflon sprayt. Az bevált hasonló helyeken.
Nem tudom mire írtad, de a nevesebb sisakokat tipikusan pont nem.
Valószínűleg ez a baj, mert a kínaiak tudnak tervezni, és ha megfizetik (és egy európai minőség ellenőr csapkodja őket korbáccsal) akkor minőséget is tudnak produkálni, főleg ilyen műanyag szarok terén nagyon jók.
Sziló az gyenge, de azon komolyan gondolkodok, hogy kinyomtatom a hibás részt és rácsavarozom a plexire.
Egészen esztétikusan meg lehetne oldani
Viszont mivel holnapra itt van az új plexi, amire azt mondjátok már nincs gond vele, így csak tartalékba fogom megcsinálni
Ha nem valik be.
Az utolso mondst azert van mert nincs hely integraltnak.Nuku,nyista,nyente,ko.....
Sportsisak.Direkt kis hélyméret,direkt valasztva.
Majd lassan hajtok.
Nincs és.Megállapitottam.
Nem költök olyanra amirol nem is tudom hogy kell e nekem.
A mostani szezonban kiderul.
Ha kell marad,ha nem kiveszem es ha kidobom se faj.
Amugy az nxr ben csak a hangszoronak van kiepitett hely.
Szoval tokmindegy mi all ki.
A plexi nem törik ezen ? Gt-airról azt mondták hogy szeret eltörni. Engem zavar ha nem középen van a pöcök amit meg lehet fogni, mondjuk ez személyes dolog.
De egyetértek, én sem szeretem a szilikont mint kenőanyagot. Nem olyan csodaszer mint sokan gondolják. Főleg tiszta helyeken műanyag felületek kenésére jó, meg a műanyagok felületének kezelésére.
Viszont Pocses ajánlása miatt fog kapni kenést. Valószínűleg száraz teflon sprayt. Az bevált hasonló helyeken.
Valószínűleg ez a baj, mert a kínaiak tudnak tervezni, és ha megfizetik (és egy európai minőség ellenőr csapkodja őket korbáccsal) akkor minőséget is tudnak produkálni, főleg ilyen műanyag szarok terén nagyon jók.
Egészen esztétikusan meg lehetne oldani
Viszont mivel holnapra itt van az új plexi, amire azt mondjátok már nincs gond vele, így csak tartalékba fogom megcsinálni
Az utolso mondst azert van mert nincs hely integraltnak.Nuku,nyista,nyente,ko.....
Sportsisak.Direkt kis hélyméret,direkt valasztva.
Majd lassan hajtok.
Nem költök olyanra amirol nem is tudom hogy kell e nekem.
A mostani szezonban kiderul.
Ha kell marad,ha nem kiveszem es ha kidobom se faj.
Amugy az nxr ben csak a hangszoronak van kiepitett hely.
Szoval tokmindegy mi all ki.