Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd meglátjuk. Vannak dolgok amik jobb ha szárazak maradnak.
Végre neked is van egy k5 mar csak sárga feketére kell fényezni
Hellóka!
Jó reggelt
Annyit fújtam be a kis vékony csövecskével, hogy éppen megnyomtam csak sprayt.
Annyi nem kell rá hogy beleragadjon.
De egyetértek, én sem szeretem a szilikont mint kenőanyagot. Nem olyan csodaszer mint sokan gondolják. Főleg tiszta helyeken műanyag felületek kenésére jó, meg a műanyagok felületének kezelésére.
Viszont Pocses ajánlása miatt fog kapni kenést. Valószínűleg száraz teflon sprayt. Az bevált hasonló helyeken.
Jól nyakon fújtad akkor. elég egy apró pesszentés. Ha meg szar lesz újra, van annyi sisak, hogy még el is adnak.
Mondjuk ha ilyen gyakran veszel sisakot, mint amilyen gyakran említed, akkor nem csoda hogy egyiknek sem volt ideje elromlani
Én nem fújnám be. Egyszer befújtam, hihetetlen mennyiségü por ragadt bele elég rövid idő alatt.
Mi lett a marushin utódja
En inkabb vettem egy jo sisakot.......megint.
Nem tudom mire írtad, de a nevesebb sisakokat tipikusan pont nem.
Valószínűleg ez a baj, mert a kínaiak tudnak tervezni, és ha megfizetik (és egy európai minőség ellenőr csapkodja őket korbáccsal) akkor minőséget is tudnak produkálni, főleg ilyen műanyag szarok terén nagyon jók.
Jó lesz de azért mint írtam fújj be egy kis szilikont a mechanikának. Biztos ami tuti.
Sziló az gyenge, de azon komolyan gondolkodok, hogy kinyomtatom a hibás részt és rácsavarozom a plexire.
Egészen esztétikusan meg lehetne oldani
Viszont mivel holnapra itt van az új plexi, amire azt mondjátok már nincs gond vele, így csak tartalékba fogom megcsinálni
Ha nem valik be.
Az utolso mondst azert van mert nincs hely integraltnak.Nuku,nyista,nyente,ko.....
Sportsisak.Direkt kis hélyméret,direkt valasztva.
Majd lassan hajtok.
Ja hogy ha kidobod a bt-t.... nekem szükségem van ra, ezért kerestem integráltat...
Az utolsó mondatot nem értem... az egység nem integrált, és annak szelzaja van...
Nincs és.Megállapitottam.
Nem költök olyanra amirol nem is tudom hogy kell e nekem.
A mostani szezonban kiderul.
Ha kell marad,ha nem kiveszem es ha kidobom se faj.
Amugy az nxr ben csak a hangszoronak van kiepitett hely.
Szoval tokmindegy mi all ki.
Az srl integrált, nem raepitett, nincs szelzaja... nálam ez az egyik kritérium volt..
És?
Duplaja az nxr+freedconn SC-nek.
Igen... sena nélkül
Nem
600euro.
A plexi nem törik ezen ? Gt-airról azt mondták hogy szeret eltörni. Engem zavar ha nem középen van a pöcök amit meg lehet fogni, mondjuk ez személyes dolog.