Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez eszembe sem jutott. Hiába no, nem vagyok olyan okos mint te
Gyanús is volt hogy nem úgy kéne kérni, hogy "jónapot, kérnék valami drága de szar sisakot"
Jólvanna! Az a kandúr is megérdemli a jutalmat, ha már annyit "küzdött érte! "!!
Valagút!
Azért már látszik az alagút vége, a kanmacskáink járnak dolgozni még 2-3 hét utána szerintem jobb idő lesz. (régi népi bölcsesség alapján)
Hy!
Nálunk is szállingózott délelőtt. Holleanyó még erőlködik...
Sziasztok!
Még küzd a tél, nálunk az előbb havazott.
Írtam már csigalom nyugavér Fater, ne siettesd mert annál később jön a jó idő. Azt olvastam a minap idén is rogyásig lesz meleg a nyáron...
Páéinkás szép napot nedves motorostársak!! Ahogy elnézem holnap sem lesz valami qrva nagy motorozás! ! Jöttem ki a postáról, és meg kellett kapaszkodnom a korlátba mert józanul!! majdnem feldöntött a szél, miközben 2C-fokos kellemes strandidő van, hogy azt a jó édesanyját hozná áldott állapotba!!
Vedd le azt a kúrva sisakot! Szevaszka!
Sziasztok Jányok!
Nekem megfelel. Nem hangos nakeden és kúrva jó a szellőzése!
Menem vesztek jo sisakot?
Gondoltam rá, hogy körberagasztom hogy tudjak motorozni. Most úgy sincs meleg hogy állandóan fel akarjam nyitni
Nekem Ugyan ez kb 120-nál.
Mákos lett a fogam amikorra hazaértem.
Nekem is ez volt a hiba, garanciába küldték az újat és az tökéletesen nyílik nem szorul akad.
A másik jó anyag a kacsaszalag.
Annyit szerintem simán megér - de nyáron (jó időben) tuti nem fogod használni: ahhoz túl meleg!
Na, akkor lehet a kesztyűt is beintézem magamnak tartaléknak, mert alapból is fázós, áthülős a kezem, nyáron is igénylem a teli bőr borítást.
A Grex árához képest becsülettel szolgál, nekem is az van.
Az a baj, hogy ennek pont olyan vékony résbe kell beilleszkednie mint amilyen vékony az anyag.
Nincs hely külső megtámasztásra. Megnézem hátha van még rá garancia, mert a Fokt-nál most 2+3évet adnak, de ahogy ez lenni szokott szerintem 2 hete lejárt nekem

Gondoltam rá hogy e nélkül is a helyén marad, lecsukott állapotban, de olyan fos tervezés, hogy tényleg az a szar tartja a helyén.
A gyurma epoxi simán megtartja ha odaküldöd vele a sisakhoz.
Na a Shark sisak ajánlásomat ezennel "Nemajánlott"-ra módosítom.
El akartam menni motorozni. Felhajtottam a plexit és leesett. Mindkét oldalon.
Legutóbb mikor motoroztam voltak már hajszál repedések. Tervezési hiba. Nincs 10ezer km a sisakban. Még a 15ezres Grex sisakomnak sem volt ilyen gondja.
Ez az úgynevezett "téli", vízálló kesztyűjük. Én 4 éve használom, és eddig semmi baja nincs. A protektorok elég komolytalanok benne, viszont tényleg szél- és vízálló! (Nyáron tartalék kesztyűként hordom a dobozban, és esőben mindig felveszem).
nem volt benne rendes protektor
Igen. Jó fajta töltők szoktak ezek lenni.
Volt pár meghibásodás az ismeretségemben, de gariban szó nélkül cserélték.