Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy amikor a testet ér a lövedék az tök jó hang, nekem teszik
Mert elpuhult városi divatmajmok igénylik.
Milyen pók? Fasszopók?
Balázs szépen adta nekik az ívet!
A régi.
Így van! De ma nem ez a divat.
Szolj a pókoknak hogy nem sportszeru amit muvelnek.
mondjuk ezek a fűthető lesállás és társai elég gázak
Az a vadászat amikor a válladra veszed a puskát és járod az erdőt. Az férfi sport. De az amikor egy lesben ülve a fűthető mellényben, fűthető cipőben várod hogy a vad besétáljon az etetésre majd te becélzod 50méterről és lelövöd, az nem vadászat és még kevésbé sem sport.
Mivel nem az élelemszerzés a cél így alapból értelmetlen a vadászat és sportértéke sincs ha egy lesről puffogtatok gyanútlan állatokra, ha már valami akkor elé kell állni oszt adni neki a késsel, lándzsával, akkor van esélye is és persze mi is rámehetünk, az valami, de egy célkereszten át bámulni és örömködni, hogy szétszakadt a kiváló puskám hatalmas lövedékétől........volt egy ismerős aki átszellemülten mesélte mikor hátulról televert egy kis őzet és élvezkedett ahogy a bele méterekkel az lelőtt állat előtt landolt a füvön....ez tényleg sport, nagyszerű...
Melyik volt a hatásosabb? Az új, vagy a régi?
most lebuzizlak:
simán csak buzi vagy ha nem teszik a vadászat
mert a vadászat férfi sport
"Megnyugtató" hogy a jó kis Xiaomi-m a legszarabb az összes között.
nem feltétlen gyávaság
azért az is lényeg hogy kevesebb energiával kell elejteni a vadat mint amit tud adni
pl ha futsz 25km távot egy nyúl után mire meglesz akkor több veszik el mint ami a nyúlban van van, így értelmetlen, csapdázva meg "megéri"
Az tényleg az, volt a szomszédnak a lábujja között és okádtam tőle....
Lehet, hogy a cselekmény szükségszerű, pl. magas szaporulat és azzal arányos kártékonyság miatt, de hogy ezt felvenni és megosztani a neten értelmetlen és deviáns, az is valószínű.
Van a családban vadász, meséli hogy mik mennek. Undorító, gusztustalan. Erre mást nem lehet mondani. Ez a vadhajtás is egygusztustalan dolog.
Vagy inkább a hatékonyság növelése. De szerencsére már nem szükségszerü a halász-vadász életmód. Másrészt a vadgazdálkodás is szempont, mióta az ember egyre nagxobb területeket sajátít ki saját élelmezésére és szükségletei kielégítésére.
Bár vadász én se lennék, de mostanság egyre nagyobb divatja van.
Anyagismeret kellett hozzá mert a mesterünk ékszíjjal adott mikor mondta gyerek fogd meg a bokád...!
Nekem a vadaszat max elelemszerzes,de mivel rakasra van kaja konnyebben nem erdekel.Pecazni is max dinamittal tudnek.
De mikor mondja a kanadai ipse hogy 1500-2500 meter kozt nem elsore kapja el a talibot mert elsore nem lehet.Es a delikvens nem is tudja hogy celba veszik,porzik mellette a fold,lehajol megnezi,rugdossa mi lehet az.Utan elkapja az .50 es BMG-vel.Na az brutal.
Nem a filmes atmegy rajta es meg lekaratezik egy hadsereget.
Enyém nincs köztük.
Kellett tudni, hogy milyen anyagból lehet csinálni, hogy jó legyen!
Ha nem étkezési kényszer a vadászat akkor csak azt tudom elfogadni ha szemtől szemben max. késsel-dárdával....a többi lesből seggbe az szimpla gyávaság...
https://www.nlcafe.hu/egeszseg...

Érdekes összevetés telefonokról.