Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Anno készítettem párat megrendelésre meg egyebeket fejszét bárdokat stb...
Az a kemény amikor íjjal vadássza le a jávorszarvast. Na az tisztelet, órákat vár aztán órákon keresztül üldözi.
A tagló még mindig " humánusabb" mint a " kóser" vágás! Az állatvédőknek volna dolguk ott is!
Úgy látszik hogy felfedezte az udvart, megtalálta a helyét. Happy dog kaját is kapott, várok még pár napot aztán megpróbálom kezdeni tanítgatni. Érdekes hogy nem akar még semmit szétrágni
En egyaltalan nem neztem meg.
A mesterloveszet erdekel.De csak ketlabuakra azok kartekonyabbak.
Ilyenre rám sem keresek, azt sem tudom hogyan kell de nem is foglalkoztat így agyalni sem agyalok rajta. Van ilyen abberrált is ennyi.
Ok, de arról sem nézek videót, ahogy ezt se néztem volna meg magamtól, csak a kíváncsiság győzött. De csak a második lövésig, ott nálam vége is lett.
Jó is a marhapöri.
Lattam a vagohidon a szarvasmarhakat hogy taglozzak le,nem szívderito,akkor se ha szereted a marhaporkoltet.
Lehet, hogy invazív! Sok helyre bekerült az amerikai mókus itt eúrópában, ami sokkal nagyobb,és agresszívabb mint az itt őshonos mókus! Nincs természetes ellensége annyi mint az őshonosnak! Sőt még az ittenieket is pusztítja!
Akkor sokat vesztettek a szememben a ruszkik.
Én a patkányoknak adnám! Hogy legyünk stílszerűek!
Az ausztraloknal a kenguru a gond.
Ez most alkatkinzas vagy nem?

http://youtu.be/FIRT7lf8byw
Akkor lehet ez a fasz csak az ebéjére vadászott?
Na én ettől azért adnék neki egy ólmot emlékbe.
Nem, bár maga módján a patkány is egy zseniális teremtmény.
Tuti elotte.
Bevásároltál?
Hogy érzi magát nálad a kutyus?
Én sem!
Igaz...
Mondom.PR.
Usákoknal a kozepnyugaton siman esznek mokust.
A peruiak meg tengerimalacot.
A természet pontosan tudja az egyensúlyt, ha mégis felborul, arról legtöbbször az ember tehet!
Ez a skibidi előtt volt vagy utána?
Ha szabad lenne... nem lenne már mire lövöldözzek
Csak szeretné!