A ratyi a szlengben buzit jelent.
Cigányul este,éjszaka, de ezt ki nem szarja le!?
Valóban vannak akik a rossz,tré szinonímájaként használják, de ők mind buzik mert az a gagyi
Azt pedig,hogy a buzikat kritizálók önmaguk is látensek, szintén a buzik terjesztik ,hogy ezen a módon is elfogadtassák magukat!
Vannak bajok Pipi! A ratyi nem csak buzit jelent, szóval alapból vicces, hogyha valakire azt mondod, hogy Ratyi egyből lebuzizza magát. A ratyi a rossznak, szarnak, fosnak, igénytelennek is a szinonímája is. A homofób pedig tényleg azt jelenti, amit írtál, de egyben a homofóiak azzal is társul, hogy rengeteget foglalkoznak ezzel, tehát érdekli is őket, sőt biztosra veszem, hogy a homófóbok jelentős része rejtett melegségét próbálja így álcázni. Például aki kimegy a pridera dobálni, az lehet állna a mások oldalon is. Tehát egyben izgatja is ez a kérdés.
A homofób az jelenti hogy a homoszexualitástól való idegengedés, ellenérzés a homoszexuálisokkal szemben, a ratyi meg egyszerűen buzit jelent
ha nem vagyok homofób meg ratyi az magyarul azt jelenti, hogy:
nem idegenkedek a homoszexualitástól és nem vagyok buzi
Nekem mindegy, mi vagyok az leszek vagy az nem leszek amit mondasz csak ne hagy most már bizonytalanságban
Romániában valahol a Kárpátokban van még, és csak az az utazási lehetőség, olyan szakasz ahol még a Trianoni disznóság miatt örökölt gőzös jár! Út sincs arrafelé! Minden úgy van ahogy annakidején lopták! Fával fűtik a mozdonyt! Keskeny nyomtávú!
A " bivaly" , így hívták a 424-est is megkapart még nyáron is! Én kábé 1966,és 1974 között elég sokat voltam a "424-052"- es lajstromozású gépen! A Fater azzal a géppel járt! Sokszor mentem Halas, és Vadkert között! Nagyon jó hatásfokkal dolgoztak a 424-esek! A legszarabb szenet is jól felhasználták! De majd megkérdem az öregem, hogy meddig voltak rendszerben! A hetvenes években üzembiztosabbak voltak mint az akkori dieselelek!
"Karácsony reggelén a lovasrendőr figyeli az útkereszteződést. Észrevesz egy kisfiút, aki egy vadonatúj, csillogó biciklivel kerekezik. Odaszól neki:
- Szép új bringád van! Csak nem a Jézuska hozta?
- De igen! - így a fiúcska.
- Na akkor jövőre mondd meg a Jézuskának, hogy lámpát is hozzon rá! - mondja a rendőr, és átad egy bűntetőcédulát.
A fiú elmenőben még visszaszól:
- Szép lovad van, csak nem neked is a Jézuska hozta?
- De igen - veszi a rendőr a tréfát - persze hogy az.
- Na akkor mondd meg a Jézuskának, ha jövőre is lovat hoz neked, akkor a faszt a ló alá tegye, ne föléje!
Cigányul este,éjszaka, de ezt ki nem szarja le!?
Valóban vannak akik a rossz,tré szinonímájaként használják, de ők mind buzik mert az a gagyi
Azt pedig,hogy a buzikat kritizálók önmaguk is látensek, szintén a buzik terjesztik ,hogy ezen a módon is elfogadtassák magukat!
ha nem vagyok homofób meg ratyi az magyarul azt jelenti, hogy:
nem idegenkedek a homoszexualitástól és nem vagyok buzi
Nekem mindegy, mi vagyok
gyáva népnek nincs hazája
http://youtu.be/tZlFPsCc4y0
- Szép új bringád van! Csak nem a Jézuska hozta?
- De igen! - így a fiúcska.
- Na akkor jövőre mondd meg a Jézuskának, hogy lámpát is hozzon rá! - mondja a rendőr, és átad egy bűntetőcédulát.
A fiú elmenőben még visszaszól:
- Szép lovad van, csak nem neked is a Jézuska hozta?
- De igen - veszi a rendőr a tréfát - persze hogy az.
- Na akkor mondd meg a Jézuskának, ha jövőre is lovat hoz neked, akkor a faszt a ló alá tegye, ne föléje!