azt ez a cápa gyerek még mindíg olyan magának való
Azt tudom, hogy vett egyszer egy jó motort egy kawa 9-est, azt ellopták a XI kerbe
Soha többet nem heverte ki
rakosgatott fére egy kis pénzt évek alatt azt egy k1 suzuki lett belőlle
Viszonylag hamar rájött, hogy hibázott és ez talán nagyobb sokként érte mint amikor ellopták a motorját Befordult, meghasonlott
Mivel nem látod mit ír ini segítek, nehogy lerágd a körmöd
Ini: ez így igaz.
eddig még senknek sem téptem le a hátát
szerencsére ez az apámfasza hülyegyerek ismét tiltódott így a lelki békém helyreállt, emiatt nem vagyok közveszélyes idegállapotban
majd akkor én közvetítem a hozzászólásaitokat
apám: Olyan 2 éve nincs itt és ismertem, egy jófej tag volt. Azt pedig kikérem magamnak, hogy inivel egy mondatba teszel.
A köztéri kameráknál azért az van, hogy ott feltétel a zárt rendszerű kezelése felvételeknek. Ezért nem láthat ki pl. a házadnál sem az utcára az udvarodban levő kamera sem, de hallottam olyant, hogy bűncselekmény esetén a tudott helyzetű kamerák tulajdonosait megkérdezték, hogy az adott időpontban készült felvételeket megmutatnák-e, hátha van rajta valami, ami segítségével a ci... akarom mondani az elkövetőt elkaphatják.
Elég ingoványos a talaj.
Ha természetfilmet, meg útifilmet, meg mittudom én a turistáknak reklámfilmet, ott még nagyon a kitakarást sem hiányolják, ha a filmből jól láthatóan kiderül, hogy a cél nem a személyek rögzítése.
Én is raktam fel a városról filmet sisakkamerával, azon még a rendőr is rajta volt ahogy a szolgálati gépjárműben ül a pirosnál és nem volt gondom. De ha azt az egy képkockát kivágnám és azt tenném fel mindenhová, az szerintem már problémás lenne.
A saját véleményem az, hogy ha nem csináltál semmit, egyszerűen rutinellenőrzés miatt megállítanak és ellenőriznek, azon nincs mit sem felvenni, sem pedig kifogást emelni miatta.
ez így igaz.
eddig még senknek sem téptem le a hátát
szerencsére ez az apámfasza hülyegyerek ismét tiltódott így a lelki békém helyreállt, emiatt nem vagyok közveszélyes idegállapotban
Azt tudom, hogy vett egyszer egy jó motort egy kawa 9-est, azt ellopták a XI kerbe
Soha többet nem heverte ki
rakosgatott fére egy kis pénzt évek alatt azt egy k1 suzuki lett belőlle
Viszonylag hamar rájött, hogy hibázott és ez talán nagyobb sokként érte mint amikor ellopták a motorját