Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez BTK te pedofil görcs.
Azt mondja réten.... Magas labda,, de nem ütöm le....
A mi a2 lite 149 mm-es mérete nem egy lapát.Ha azt nézem hogy az 5"-os mostani is 143mm.Csak az újabbaknak a kerete tünik el teljesen.
Te nagyon vágysz egy farokra....
Miért akarod, hogy a barátnőd Clam alias Zoli32 megcsaljon?
csak ne a motor mellett
Nem gond, inkább csak a kíváncsiság miatt kérdeztem. Már telefon, nem is kicsi és mégis viselhetőbb mint az előző volt.
Pár hete linkeltem is
De már nem emlékszem
Mert csak.
Sony-t soha többet. Kettő elég volt.Marad a sziamiau.A MI9SE jónak tünik. Minden tekintetben.
Én azt hittem, hogy a Clam fogja lepippantani a Pipit!
Az melyik?
Ne mondj ilyeneket , mert clam meg Pipi mar mennek is a mezőre .... pipi kap egy tusarkut, neccharisnyat ha mar ilyen jó titkárnője..... mondjuk végre egyszer clam meg férfinak érezhetné magát....
Van Mini Sony az papíron jónak tűnik
Akkor a plexit ideje lesz lehajtani, mert előbb utóbb lesz ráb@szás is.....
Jó idő van, hamarosan lehet a réten szexelni Ma már berepült a sisakomba az első bogár is.
Mazda és Suzuki!
Miért?
Abba már egy telefoncsere belefér
A MI8 konkrét 6,21-es a MI9 6,39-es.De normális SOC-al ellátott cucc nincs 6"-alatt.
Pont ez a nyűgöm.

Mondjuk a káva mentes amoled paneles cuccok KB ugyanazon külsö mérettel rendelkezik mint az 5"-os redmi4-esem.Ezért is keresem az SE modellt.Ami a MI8-ból nem jött globál ROM-al csak kínaival.
De a MI9SE már jön,csak várni kell vele.
Viszont Amoled,snapdragon 712,6/64/128 GB NFC,ujjlenyomat azonosító a kijelzőben.
Pletyi szinten 300 dollár,ami olyan 90-120e közt lesz.Ami nagyon nem rossz.
Csak? hat mekkora tepsifonok vannak mar?
Ez is márc-vége április eleje.
Azt 3 évig nincs gond.
Parkettázni szeretnék meg festeni.
Megcsinálom saját magam.Csak az anyagot kell fizetni,az meg nem összeg.
Valami nem kopogós padló kéne.
Én elnapoltam a telefoncserét, idén lakást kell festeni, meg egy-két bútort (franciaágy, ruhásszekrény) kellene cserélni.... ...nem lesz olcsó eksön az tuti, de a zasszony rágja a fülemet.