Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A csajos topikban is rendet kell már vágnom lassan.
GP Pilóta itt van! Clam pedig a zoli haverod
https://www.sportmotor.hu/maga...
Olyan 2 éve nincs itt és ismertem, egy jófej tag volt. Azt pedig kikérem magamnak, hogy inivel egy mondatba teszel.
Ma a fogorvosnál
Az jó ötlet. A magasnyomású elég jól zsírtalanít.
Brigó, mosószer, aztán ami lejön festék az amúgy is szar volt.
Ecet?Igy husz liter..Egyszer szönyegre borult ugy 2 liter gázolaj.Semmi nem vette el a szagot.Ismerös mami mondta az ecetett.Vizes porszivoval két porszivozást után hibátlan volt!
de a brigót ki lehetne csapatni a magasnyomásúval felemelni az elejét a kocsinak aztán talán kifolyna hátul
semmi agresszív szer nem fasza
aztán lehet csak azért ilyen fos a festék mert a gázolaj már megrágta......
Meg az olajos felület le is dobná a lakkot.
Meg aztán a brigó is van olyan büdös mint a gázolaj.
Ezt nem tudtam!
igazándiból én leszarom a kocsi sorsát, csak leesne némi zseton ha teljesen el tudnám tüntetni a szagot
a féktisztító is felszedi a festéket, belül nincs lakk a metál festék meg elég sérülékeny

azon agyalok hogy ha rendes brigóval ki lenne mosva akkor 2k lakk hengerrel belül átkenve lehet lezárná a szagot
fél liter+ edző biztos elég lenne aztán az kb 3000ft
Adjátok el a cigóknak, azok bírják a büdöset!
mondtam a gazdájának hogy vigyük le a dunára aztán ahol a hajókat engedik le futón ott bele tudnánk tenni a seggét a kocsinak mert kb a vezetőülésig vagy egy kicsit visszább olajos
aztán a folyó víz csak lemossa pár hét alatt
ilyen buzi nagy 7 személyes egyterű egyenes a padlólemez
Először fordítsd az autót az oldalára, hogy kifolyjon ami ki akar. Utána meg hagyd úgy egy pár hónapig hogy elpárologjon a maradék....
szőnyegbe lehet jó lenne, egyenlőre az el van engedve, a festéket felszedi a zsíroldó
valami ordas törkölypálinkával kellene beáztatni a szőnyeget meg a lemezt

ráadásul ilyen vastag filces aljú a szőnyeg, a filc 1000% hogy bukó, a felső rész meg csak 100%
gyufa
MTK!!!
Nem, KFT!!!
Na ezt még gyakorlom. Nem vagyok olyan jó mint Clam.
haver hívott hogy hoztak be egy kocsit és ilyen, pedig benzines
régen elég sok kocsit tettem rendbe még a zsigulis korszakban aztán elvállalám-e
a padlólemez a gázolajszagú meg a szőnyeg meg itt ott a műanyag elemek
a sárga brigóval csináltunk tesztet de az semmit sem ért, mondjuk az alapból egy fos de semmi más nem volt itthon
Összekeverte a demizsonokat!
Próbálkozz meleg vízbe öntött 10térfogat %-os hideg zsíroldóval, majd kjiszedni -.szívni amikor feloldotta a szőnyegben levő olajat vagy hagyd kicsorogni. Az olajos szőnyeget felakasztod, és permetezőgéppel ráfújod a zsíroldós vizet, alá tálca, hogy össze tudd gyűjteni ami kicsorog,
Mit keres egy RENDES autóban gázolaj?!