Ecet?Igy husz liter..Egyszer szönyegre borult ugy 2 liter gázolaj.Semmi nem vette el a szagot.Ismerös mami mondta az ecetett.Vizes porszivoval két porszivozást után hibátlan volt!
de a brigót ki lehetne csapatni a magasnyomásúval felemelni az elejét a kocsinak aztán talán kifolyna hátul
semmi agresszív szer nem fasza
aztán lehet csak azért ilyen fos a festék mert a gázolaj már megrágta......
igazándiból én leszarom a kocsi sorsát, csak leesne némi zseton ha teljesen el tudnám tüntetni a szagot
a féktisztító is felszedi a festéket, belül nincs lakk a metál festék meg elég sérülékeny
azon agyalok hogy ha rendes brigóval ki lenne mosva akkor 2k lakk hengerrel belül átkenve lehet lezárná a szagot
fél liter+ edző biztos elég lenne aztán az kb 3000ft
mondtam a gazdájának hogy vigyük le a dunára aztán ahol a hajókat engedik le futón ott bele tudnánk tenni a seggét a kocsinak mert kb a vezetőülésig vagy egy kicsit visszább olajos
aztán a folyó víz csak lemossa pár hét alatt
ilyen buzi nagy 7 személyes egyterű egyenes a padlólemez
haver hívott hogy hoztak be egy kocsit és ilyen, pedig benzines
régen elég sok kocsit tettem rendbe még a zsigulis korszakban aztán elvállalám-e
a padlólemez a gázolajszagú meg a szőnyeg meg itt ott a műanyag elemek
a sárga brigóval csináltunk tesztet de az semmit sem ért, mondjuk az alapból egy fos de semmi más nem volt itthon
Próbálkozz meleg vízbe öntött 10térfogat %-os hideg zsíroldóval, majd kjiszedni -.szívni amikor feloldotta a szőnyegben levő olajat vagy hagyd kicsorogni. Az olajos szőnyeget felakasztod, és permetezőgéppel ráfújod a zsíroldós vizet, alá tálca, hogy össze tudd gyűjteni ami kicsorog,
https://www.sportmotor.hu/maga...
Brigó, mosószer, aztán ami lejön festék az amúgy is szar volt.
semmi agresszív szer nem fasza
aztán lehet csak azért ilyen fos a festék mert a gázolaj már megrágta......
Meg aztán a brigó is van olyan büdös mint a gázolaj.
a féktisztító is felszedi a festéket, belül nincs lakk a metál festék meg elég sérülékeny
azon agyalok hogy ha rendes brigóval ki lenne mosva akkor 2k lakk hengerrel belül átkenve lehet lezárná a szagot
fél liter+ edző biztos elég lenne aztán az kb 3000ft
aztán a folyó víz csak lemossa pár hét alatt
ilyen buzi nagy 7 személyes egyterű egyenes a padlólemez
ráadásul ilyen vastag filces aljú a szőnyeg, a filc 1000% hogy bukó, a felső rész meg csak 100%
Nem, KFT!!!
Na ezt még gyakorlom. Nem vagyok olyan jó mint Clam.
régen elég sok kocsit tettem rendbe még a zsigulis korszakban aztán elvállalám-e
a padlólemez a gázolajszagú meg a szőnyeg meg itt ott a műanyag elemek
a sárga brigóval csináltunk tesztet de az semmit sem ért, mondjuk az alapból egy fos de semmi más nem volt itthon