Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valóban fontos a biztonság, de 2005 után erre már minden gyártó kritikusan ügyel, eladhatatlan bármilyen autó ha nem 5 csillagos a zúzda teszt.
Ami 10 éve 5 csillag volt, az ma 1 lásd. Grande Punto.
Sőt, az Alfa 159-ek is csodaszépek, de a JTS benzineseket szidják, hogy nagyon kényesek, nem tűrik jól a hazai karbantartást, a 2.4 Jtd megint csak tud nyűgös lenni, annak a hengerfej a gyenge pontja. Maradna az 1.9 Jtd, de a 159 igazából egy sportsedan, nincs sok hely az utastérben és a csomagtartó sem valami nagy.
A 20 éves autók - még ha nincsenek is teljesen átrohadva - egyszerűen nem biztonságosak. 10 éves alsóközépben már van az ABS-en kívül többnyire ESP is, valamint jellemzően 5*-os a töréstesztjük. Ne gondold, hogy sosem érhet baj, amikor ezek a "kacatok" jól jönnek. Szánj a bulira másfél millát ha tudsz, annyiért már vannak értelmes vételek.
A háromszög lámpás Focus külseje és beltere nem kompatibilis a vizuális értékrendemmel. Pedig nem vagyok finnyás ilyen téren, főleg egy Thalia-val, de a Focus-t nem veszi be. Az egyel újabb Focus sem lett szebb. A Thalia kényszer kocsi, a következőt már picit a kedvemre venném.
Máshogy működök, nekem nem derogál egy jármű életkora, ha hibátlan az állapota. A Lancia Thesis gen1 lehet felőlem 20 éves is, számomra a kategóriában nincs szebb autó.
Ratyedli.
Jó a focus is, van benne elég hely böven.
Ne 10+ legyen. Legyél férfi, és húzd meg MAX 10 évnél! Én tavaly ezt tettem.
Ne hallgass olyanra akiröl fogalmad nincs mit hazudik. Ha ford, gyere el ha erre jársz, ha ceedakkor ott van bogyo akinek van is olyanja.
Tudom, hogy a Lancia-k minősége és megbízhatósága rapszodikus, de egyszerűen az első szériás Thesis annyira bejön minden téren, hogy el tudnék nézni apró hibákat, ha a kocsi maga jól szuperál. Az kívül-belül egy szépen faragott szobor a maga kategóriájában, főleg a beltere.
Ha akkora úr leszek, hogy új autót vehessek, akkor nem teszek fel kérdéseket, csak választok egyet ami tetszik. Addig maradnak a 10+ éves használtak.
Fasztbek!
Megint egy rejtett vágyad?
De nem újat keres vazze
Volt Focus és soha többet Ford.
Kifogás. Földi halandó ritkán jut el 1-2 hónapra nyaralni.
btk
Persze mert nyomják szaré hugyé, a parasztban meg az van hogy a "diesel jó" és végre meg tudom venni.
Sokán rá fognak baszni, de ez már legyen az ő bajuk
Mondeoba kell is a kétezres, az 1.8 is határeset a régebbieknél. De a nagy motor nem feltétlen eszik többet. Lanciat nem vennék. Momdeot merem ajánlani. Nekem focusok voktak, de nézegettem a mondeokat is kétezres motorral, de kombiban olyan nem volt amilyet szerettem volna akkoriban.
ha ennyire aktív vagy akkor el kell menni 3 nappal többet vagy 3 héttel vagy bármennyi....
aztán egy 4-5 hetes aktív nyaraláskor már semmit sem számít az a +-2 óra
F2 is hajtogatja a hülyeségeit, hogy a diesel nem szennyező, kell az ellenpropaganda

Azért az is kicsit erős hogy "mesterségesen elindított"
Simán behazudtak mindent, aztán a valóságban 40* annyit pöfögött ki ha nem "mérés" üzemmódban volt a motorvezérlő.
"Csupán" ez bukott ki, mert már annyira pofátlanul hazudtak, meg csaltak.
Mindezt úgy hogy valószínűleg mielőtt az új kibocsájtási követelményeket törvénybe iktatták, megkérdezték az autógyártókat hogy mennyit tudtok összehozni.
Persze nem csak a VW-t kellett volna elővenni, hanem a hatóságot is aki rányomta a pecsétet a típusengedélyre.

Amúgy régen is kurva büdösek voltak a dieselek, csak most már lehet szidni őket, mert trendi
Mondeo 2.0-es benzines tetszik igazán. Meg a Lancia Thesis, az első szériás "fura" orrú, de abból csak turbó benzines meg a V6 van, a 2.4 jtd meg tud nyűgös lenni állítólag. Egy kis többlet fogyasztás kevésbé zavar, mint a sok százezres alkatrészek cserélgetése.
Nem mindenki ráérös
Ini bátyám, mi máshogy nyaralunk. Ha egyszerre indulnánk, mi már búvárkodnánk a tengerben, mire Te lassan-lassan a szálláshoz érkezel.
Aktív nyaralósok vagyunk, semmi szálláson henyélés.