Sőt, az Alfa 159-ek is csodaszépek, de a JTS benzineseket szidják, hogy nagyon kényesek, nem tűrik jól a hazai karbantartást, a 2.4 Jtd megint csak tud nyűgös lenni, annak a hengerfej a gyenge pontja. Maradna az 1.9 Jtd, de a 159 igazából egy sportsedan, nincs sok hely az utastérben és a csomagtartó sem valami nagy.
A 20 éves autók - még ha nincsenek is teljesen átrohadva - egyszerűen nem biztonságosak. 10 éves alsóközépben már van az ABS-en kívül többnyire ESP is, valamint jellemzően 5*-os a töréstesztjük. Ne gondold, hogy sosem érhet baj, amikor ezek a "kacatok" jól jönnek. Szánj a bulira másfél millát ha tudsz, annyiért már vannak értelmes vételek.
A háromszög lámpás Focus külseje és beltere nem kompatibilis a vizuális értékrendemmel. Pedig nem vagyok finnyás ilyen téren, főleg egy Thalia-val, de a Focus-t nem veszi be. Az egyel újabb Focus sem lett szebb. A Thalia kényszer kocsi, a következőt már picit a kedvemre venném.
Máshogy működök, nekem nem derogál egy jármű életkora, ha hibátlan az állapota. A Lancia Thesis gen1 lehet felőlem 20 éves is, számomra a kategóriában nincs szebb autó.
Tudom, hogy a Lancia-k minősége és megbízhatósága rapszodikus, de egyszerűen az első szériás Thesis annyira bejön minden téren, hogy el tudnék nézni apró hibákat, ha a kocsi maga jól szuperál. Az kívül-belül egy szépen faragott szobor a maga kategóriájában, főleg a beltere.
Persze mert nyomják szaré hugyé, a parasztban meg az van hogy a "diesel jó" és végre meg tudom venni.
Sokán rá fognak baszni, de ez már legyen az ő bajuk
Mondeoba kell is a kétezres, az 1.8 is határeset a régebbieknél. De a nagy motor nem feltétlen eszik többet. Lanciat nem vennék. Momdeot merem ajánlani. Nekem focusok voktak, de nézegettem a mondeokat is kétezres motorral, de kombiban olyan nem volt amilyet szerettem volna akkoriban.
ha ennyire aktív vagy akkor el kell menni 3 nappal többet vagy 3 héttel vagy bármennyi....
aztán egy 4-5 hetes aktív nyaraláskor már semmit sem számít az a +-2 óra
F2 is hajtogatja a hülyeségeit, hogy a diesel nem szennyező, kell az ellenpropaganda
Azért az is kicsit erős hogy "mesterségesen elindított"
Simán behazudtak mindent, aztán a valóságban 40* annyit pöfögött ki ha nem "mérés" üzemmódban volt a motorvezérlő.
"Csupán" ez bukott ki, mert már annyira pofátlanul hazudtak, meg csaltak.
Mindezt úgy hogy valószínűleg mielőtt az új kibocsájtási követelményeket törvénybe iktatták, megkérdezték az autógyártókat hogy mennyit tudtok összehozni.
Persze nem csak a VW-t kellett volna elővenni, hanem a hatóságot is aki rányomta a pecsétet a típusengedélyre.
Amúgy régen is kurva büdösek voltak a dieselek, csak most már lehet szidni őket, mert trendi
Mondeo 2.0-es benzines tetszik igazán. Meg a Lancia Thesis, az első szériás "fura" orrú, de abból csak turbó benzines meg a V6 van, a 2.4 jtd meg tud nyűgös lenni állítólag. Egy kis többlet fogyasztás kevésbé zavar, mint a sok százezres alkatrészek cserélgetése.
Ini bátyám, mi máshogy nyaralunk. Ha egyszerre indulnánk, mi már búvárkodnánk a tengerben, mire Te lassan-lassan a szálláshoz érkezel.
Aktív nyaralósok vagyunk, semmi szálláson henyélés.
Sokán rá fognak baszni, de ez már legyen az ő bajuk
aztán egy 4-5 hetes aktív nyaraláskor már semmit sem számít az a +-2 óra
Azért az is kicsit erős hogy "mesterségesen elindított"
Simán behazudtak mindent, aztán a valóságban 40* annyit pöfögött ki ha nem "mérés" üzemmódban volt a motorvezérlő.
"Csupán" ez bukott ki, mert már annyira pofátlanul hazudtak, meg csaltak.
Mindezt úgy hogy valószínűleg mielőtt az új kibocsájtási követelményeket törvénybe iktatták, megkérdezték az autógyártókat hogy mennyit tudtok összehozni.
Persze nem csak a VW-t kellett volna elővenni, hanem a hatóságot is aki rányomta a pecsétet a típusengedélyre.
Amúgy régen is kurva büdösek voltak a dieselek, csak most már lehet szidni őket, mert trendi
Aktív nyaralósok vagyunk, semmi szálláson henyélés.