Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sorbakapcsolni nem lehet?
Elég egy is....
Egy nem elég
Vagy az első leszállásnál amortizálsz eggyet
Ezek osztódnak vazze....
Szia cimbi! Nincs itt semmi proGléma!
Viszont neked is
Nem értem mi a problem, láttam egy szép gixit, és gondoltam megosztom veletek
Az hogy szófosást kapott a nép, arról nem tehetek

A gixer meg akkor is szép, legyen az bárkié is
Jó reggelt!
Proli32? Etetitek vazze!
Szóval most vallottad be, hogy közösség romboló troll vagy, aki személyeket akar eltávolítani elüldözni...
Meglesed a motort?
Megszeppent próbál holnapra valami faszányos mesét összehajítani az esettel kapcsolatban mindenestre én megtekintem azt a trágyarakást törésnyomok után kutatva
Vazze, saját magadat rakod a hintába?
Mert van azért kevés, de folyamatosan nyáladzó pátriája. Ide csak rendbontani jön.
Amúgy nem is értem, miért nincsenek letiltva a kellemetlen egyedek, legyen az bárki is.
Akkor egy nap alatt éhen halna a troll.
Ezért tartja a mondás, hogy ne vitatkozz a hülyékkel, mert lehúznak a színvonalukra ott meg legyőznek a rutinjukkal.
Te akkor egy. Én eddig sem, ezután sem.
De ez csak a jelenlevők 1%-a.
Valamiért nagyon sok buszsofőrt ismer :)) Mondjuk én is......de persze én dolgoztam benne azért :)
Ez soha, mar ugy gondolod de nem. Hidd el probaltam. Nyomul mig valaki tenyleg meg nem talalja. Zakkant.
Esetleg az agyrák döglik éhen
Nem kell hozzászólni, hidd el, előbb megunja. Miért tölt fel valaki bármit bárhová?
Mert reakciót akar vele kiváltani. Ha nem ér el vele semmilyen hatást, nem fogja csinálni. A kiváltott reakciók, legyen az akár pozitív vagy akár negatív, az ad neki energiát a folytatásra. Energia nélkül éhendöglik.
Amugy ekkora balfaszt, el akarja adni a szarjat, de lusta fenykepezni, elokotorja a regi4-5 eves clam nickes galeriakepeit. E sazzal akarja eladni.
ekkora balfaszt. Nana hogy a cefi rajon.
Na Sanyi!
Tied?