Na ja, voltam a mangarton 3X, kétszer viszonylag gyorsan haladva csapatban és megálláskor szanaszét fotózva.vidizve (ezt menetközben is bár akkor nem néztem )....oszt harmadszor csak 2 motorral és a másik motoros haver kurva lassú volt, de nagyon és annál is lassab.......és akkor láttam meg valójában hol vagyok.....párszor majdnem helyben elestem a nézelődésben.....már nem keresem a látnivalót az optikán keresztül...megnézem és ami fontos azt bármikor előkotrom az emlékeimben mert arra rádöbbentem, hogy bármennyi fotót-vidit készítek az rajtam kívül senkit nem érdekel viszont amíg én a felvételekkel bíbelődöm addig pont azt nem látom meg amiért ott vagyok.
Ne keverjük a fotózást a gagyi mindent lekapok mai modern fos gondolkodáshoz. A fotózás nem az, hogy lefotózom a seggem vagy tükörben a felpumpált nyomi testem.
Azért van különbség fotó és fotó között, ha az ember csak kattintgat összevissza annak nincs is értelme, de ha picit próbál figyelni, hogy 10kép helyett csak egyet csináljon, azt lehet megnézegetné utána
Végre valaki!!
Mindenki fotóz mint az állat én meg csak nézek ki a fejemből s kérdik,hogy......................??
Mondom: mikor néztél rá a fotóidra??
????????????????
Alpha6000, ezt feljegyzem és figyelgetem, hátha beugrik egy akció. Egy egyszerű 15-55 meg egy ~50-100 vagy picit nagyobb f1,8 körülire gondoltam még egy alapabb szettnek
Mindent tud amit szeretnél, és később - ha esetleg komolyabban akarod venni a fotózást - tetszés szerint bővíthető. Az olcsóbb a5100-at ne vedd meg, az guriga taknyot sem ér....
Erdélybe elvből nem foglalok szállást!!
Ahol elfárad a paraszt ott mindig van tiszta,ropogós ágynemű!
Az első nagyobb túránál nehéz volt beadni a csapatnak,de aztán imádták ezt a spontanaitást!!
A sátrazásnak is megvan a varázsa de én már nem nagyon vágyom rá!
Esetleg majd albániában!
A kifutó szériás a6000-et, ami nekem is van, néha meg lehet venni a 16-50 képstabis kitobival 150 ért akciósan. Túrázni bőven elég, és vehetsz hozzá sokkal komolyabb optikákat is.
Nekem - sátorozós túrához - így fest a motorom felpakolva, de ezt még csak egyetlen egyszer alkalmaztam. Az erdélyi utaimon meg így (előre foglalt szállásokkal) 2-3-4., alapesetben meg csak egy tanktáska meg az ülésre kötözött esőruha (szerszámok és kompresszor az ülés alatt):
Mindenki fotóz mint az állat én meg csak nézek ki a fejemből s kérdik,hogy......................??
Mondom: mikor néztél rá a fotóidra??
????????????????
A háttér... tavaj volt nagyon szép, repce az egész.
Ahol elfárad a paraszt ott mindig van tiszta,ropogós ágynemű!
Az első nagyobb túránál nehéz volt beadni a csapatnak,de aztán imádták ezt a spontanaitást!!
A sátrazásnak is megvan a varázsa de én már nem nagyon vágyom rá!
Esetleg majd albániában!
https://edigital.hu/cserelheto...