Ezzel nem akarod baszatni mert................................ezt teljesen megértem!
De a superlotyóval nem lesz választásod,azzal egyszerűen muszáj!!!!!
Nincs...használt pályagumikat veszek,mert az úgy néz ki,mintha tudnék motorozni.
A koptatót meg kukázni szoktam és azt rakom a gatyámra.
Így teljesen olyan benyomást keltek,mintha kurva jó motoros lennék.
Más összetöri magát csomószor meg a motorját,mire így tud kinézni mint én.
Nekem meg 20 ezerbe kerül...és évekig hordom
Nem versenyzek...csak motorozok.
Pályára sajnálom,mert annyira nem vagyok jó hogy kihasználjam. Közúton meg félek baszatni neki,mert van családom...2 haver mínusz...meg hát az útminőség..stb...
A lányom már nagy,így az asszonyt el tudom vinni túrázgatni..bár nem szívesen ,mert dupla költség,fele szórakozás
Ezért veszek valami superlotyót állatkodni,meg valami túrát.
Alap...
Haver egy 1000rr-t nézegetett. Mondja telóban hogy 2008-as és megveszi. Mondom ne vedd meg,mert 2008-as széria szar. Eszi az olajat,megragad...stb...
Mikor meg nézem a képeket,egy 2007-es széria van rajta...na mondom ezt megveheted mert fasza. Nem elvitték addigra...
Odaírtam, hogy zene! Mellesleg elég jó! Látom nem figyelsz a szövegre!
Mellesleg nézz már jobban szét milyen videókat linkelek! Mert amit állítasz nettó baromság.
Sokat elárul rólam, hogy nem vagyok szűklátókörű.
De a superlotyóval nem lesz választásod,azzal egyszerűen muszáj!!!!!
A koptatót meg kukázni szoktam és azt rakom a gatyámra.
Így teljesen olyan benyomást keltek,mintha kurva jó motoros lennék.
Más összetöri magát csomószor meg a motorját,mire így tud kinézni mint én.
Nekem meg 20 ezerbe kerül...és évekig hordom
Egyébként sokan ezt nem értik meg, amit írtál.
Olyat vegyél, ami mindkettőre jó.
Pályára sajnálom,mert annyira nem vagyok jó hogy kihasználjam. Közúton meg félek baszatni neki,mert van családom...2 haver mínusz...meg hát az útminőség..stb...
A lányom már nagy,így az asszonyt el tudom vinni túrázgatni..bár nem szívesen ,mert dupla költség,fele szórakozás
Ezért veszek valami superlotyót állatkodni,meg valami túrát.
Na szerintem így jó is lesz...
Haver egy 1000rr-t nézegetett. Mondja telóban hogy 2008-as és megveszi. Mondom ne vedd meg,mert 2008-as széria szar. Eszi az olajat,megragad...stb...
Mikor meg nézem a képeket,egy 2007-es széria van rajta...na mondom ezt megveheted mert fasza. Nem elvitték addigra...
http://youtu.be/CUuL5vbg2uE
Mellesleg nézz már jobban szét milyen videókat linkelek! Mert amit állítasz nettó baromság.
Sokat elárul rólam, hogy nem vagyok szűklátókörű.