Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hambizni...
Nemnyert,elsőgazdás volt.

No akkor vegyek újat az makulátlan.
Apósomnak Hyundai Tucsonja van,de nekem valahogy nem jön be. Annyira kopogós és valahogy gagyi beütése van az utastérnek. 2015-ös.
A felszereltség az ok..minden van benne tényleg. De 9 Milláért nem ezt választanám
Apád vagyok te kis pechtelen csíra
Locsolni?
nnna ez összekuszálódott...

nekem nem volt még bajom a német megbízhatósággal, egyikkel sem volt soha semmi baj... (egy A2-t vettem az asszonynak, robotváltósat, na az tévedés volt... de az is csak a robotváltó miatt) egy dologra figyeltem mindig, long life olaj, de max 15e km vagy évente olajcsere.... a kia is long life olajat kap... ja és csak prémium dízel olajat, a magyar normál üzemanyagok, vhogy nem tudják a kellő szabványokat
ha a max. megbízhatóság számít, akkor ma már kia/hyndai-t vennél csak.... a japánokat ma már meglépték minden tekintetben....
ford nekem soha nem volt, tesómnak kettő is... nekem valszeg kimarad az életemből... nna azokkal is volt baj
nekem nem volt még bajom a német megbízhatósággal, egyikkel sem volt soha semmi baj... (egy A2-t vettem az asszonynak, robotváltósat, na az tévedés volt... de az is csak a robotváltó miatt) egy dologra figyeltem mindig, long life olaj, de max 15e km vagy évente olajcsenem volt, a testvéremnek igen, de azre.... a kia is long life olajat kap... ja és csak prémium dízel olajat, a magyar normál üzemanyagok, vhogy nem tudják a kellő szabványokat
ha a max. megbízhatóság számít, akkor ma már kia/hyndai-t vennél csak.... a japánokat ma már meglépték minden tekintetben....
ford nekem soha nem volt, tesómnak kettő is... nekem valszeg kimarad az életemből... nna azokkal is volt baj
Nem...szoboszlón a nyaralót újjítattam most 2 hétig. Nézegetem a motorokat,de valahogy 2 Milla felett van mind ami bejön.
De lassan ráállok..
Mondeom volt...1.6 benzin Duratech motoros. Soha semmi baja nem volt,csak elérte a 10 évet és ki kellett szállni belőle.
Venni akartam “Új” Mondeot,de a szalonban lebeszéltek róla. Nálam csak benzin játszik,mert évente megyek kb 5-6 ezer km-ert....de már azok is szarok. Pedig szeretem a német kényelmet,de a megbízhatóság fontosabb.
Gyáva a gyerek ahoz hogy motorozzon valakivel innen

Próbáltál végül igazi motort ?
Menjünk?
De Zoli...
Ne ilyen 2001-es meg 2005-ös hatgazdás leharcolt kocsikat mutogass. Kb 2010-től nem túlkoros egy kocsi...de akik sokat használják,azoknál max 6 év.
süt a nap
a német autó fosh
Nem tudom a mercsédes hol készül, de jobban rohad a korabeli c osztály, mint a mazda 6.....
Az nem "kibasszák a ganédombra" hogy megreped a szigetelés a tetőn és a 3 lemez találkozásánál befolyik a víz és a pótkerékgödörben utazik feled két liter rozsdás nedű,vagy felveszed a sofőrülés padlóját és minden rozsdás,ugyanez a kipufogó fölött,esetleg hogy minden rádió megmakkan egy filléres kondi miatt,ugyanez a műszerfal 3/4 énél kiégnek a pici izzok,2005 körüli tehát nem túlkoros.De mondhatnám hogy mindnek szól a váltó csapágya.

http://youtu.be/cDuuzzORk4c
nem tudom mit jelent neked a mostani, de van "relativ" fiatal német is, az is makulátlan.... 187e km és hiba nélkül (csak kopó alkatrész csere és szerviz).... még a kipufogó rendszer is rozsdamentes acél gyárilag.... alulról is olyan, mint az új, pedig garázst sosem látott....
A 13 éves az mostani?
13 éves (14 lesz idén, 2005-ben vettem szalonból).....
"Sajnos a mostani kocsik alvázvédelme egy rakat szar..."
jelenleg van koreai, német az udvaron, a corollát megkapta tesóm, a g astrat az unokahugom, a peugeot Tibi barátomnál van 13 éve.... zéró rozsda.....
ami nekem otthon van, még a 13 éves kia sportage is makulátlan mindenhol... felemeled és olyan alulról, mint egy új....
Itt semmi nem örök élet. Függ attól hogy hol tárolod,hogy tartod karban.
Egy normális tulajdonos mindenre figyel. Egy kocsi,motor állapota,tükrözi a tulajdonost.
Ha olyan kocsikat veszünk alapul amikre odafigyeltek,akkor igenis a jazz a legjobb városi kisautó a tulajdonosi szavazatok alapján.
Persze ha kibasszák a ganédomb mellé és a kötelező dolgokra szarnak,akkor természetesen tönkremegy.
Nekem a kocsimon egy rozsdafolt sincs,de elvittem lealvázvédőztetni idén. Csupán azért,hogy megelőzzem a bajt. 40 ezer volt...de a megelőzésben hiszek,nem pedig megvárni hogy rozsdás legyen. Sajnos a mostani kocsik alvázvédelme egy rakat szar...
Nahallod,a jazz-t nem csak a törés miatt,de egy csomó idegesítő apróság miatt is kurvasok meló volt eladásra megcsinálni.
Olyan apró legenda mint a beázás,a padlólemez belül hótt rozsda,az összes visszajelző kiégett,a rádió kuka mindben,a kipufogó fölött is rozsdás a váznyúlvány mindben.
Ez mind egy legenda ismérvei.Csak astrából átülve elég fosnak tünik.
Ja és az 1,2 -es vagy mi olyan vérszegény a lomha astrahoz képest is.
Hogy lehet ilyet csinálni basszus...és veszik!
ráadásul renault
az új 508 gt viszont nagyon tetszik.... csak szarul tartja az árát, mert a sztereotípiák még élnek, qrva nagy a bukó rajta, pedig jó autók...
http://youtu.be/Yhd2MjMpsmc