Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondani könnyű....
Amúgy már most is kelek és a Kínából rendelt dísz csíkot valahogy fel kellene tenni a félig rohadt gyári helyére
Ami nem lesz könnyű mert a patent java része tuti el fog törni a Bárdi még nem tudta meghozni 2 nap alatt azokat a biszbaszokat
talán e kéne menni dógozni a siránkozás, meg kifogások helyett
35 év múlva
Nyugodj meg inikém már fos sem leszel
hát nem is jó
milyen szép kuvasz
ha most ütnék agyon a dolgot adóval még 3823-ban is benzines astrát meg dízelgolfot használnátok
Egyenlőre most a fogyasztásra való ösztönzés van Ez még el is tart jó darabig Amikor már 80 %-ban villany lesz azt a maradék 20%-ot meg 5 éven belül kitíltják, akkor fog megjönni az étvágy az adóztatásra
hát pont ezért
tessék napelem karosszéria, erről dumáltam
Tudod bogyó, ha alámteszel egy barkast amibe soha sem kell tankolnom csak mennem vele engem nem érdekel a divat Tegyük mondjuk hozzá, hogy soha nem érdekelt. De a hájeszt ott gyújtom fel a szemed láttára ha adsz egy barkaszt ami ingyé megy. De lehet robúr vagy latvia is mit bánom én
az amit már többszőr is elmondtam
Azért ennyire ne legyetek vele spermák!! Hogy szépen mondjam!
Írass fel az orvossal "Leszarom" tablettát, és szedd! Egy a lényeg, el ne hagyd magadat, mert akkor úgy is maradsz!!
Nameg aze van mibol leadni. Szoval a fogyokura nem rossz dolog.
Hát amíg ilyen luxuskiadásokra futja, hogy net meg Audi, új kerítés stb. addig ez nem életszerű
Az Audi sosem volt olcsó móka......
Akkor azok nagyon jól élnek
Nekem lassan arra se lesz pénzem hogy kinézzek az ablakon
Már 15 éve műteni akarták a térdem
Szóval én 35 év múlva egy kupac mozgás képtelen fos leszek csak
Szerintem Te inkább szomjas vagy!!
Legalább lefogyod a túlsújt, és nem fogsz nyekeregni 35 év múlva a porckopások miatt!!
Aztán csak lődörög fel-alá a targoncával !
Már egész jó az eredmény ! 57% a motorosok javára !
Képzeld el, ott nyugaton minden nap esznek. Néha többször is.....
ezek a gazdag nyugati népek jól élnek, én meg már szinte éhezem
szegény buzás zita