Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú, pedig hogy tetszik nekem az a varacskos disznó, basszus!
Szomszédnak van egy... nem elég hogy ronda, de belül akkora mint egy kispolski
Nézz meg egy Nissan Juke- ot
az az igazság, mindenre van példa és ellenpélda is.....
sok autóm volt, német, olasz, francia, japán, koreai és mind jó volt, de láttam az 1,6HDI 307-est ma Tibi barátom használja, 13 éves makulátlan autó...
de van a környezetemben sok ember, aki japánnal szív, egyik eladta az avensist és skoda superb-t vett, azóta nincs gond... másik honda accorddal jár folyamatosan szervizbe.... stb....
mindegyikből van jó és szar is, de semmi nem tud annyit ártani egy autónak, mint a gazdája....
most, hogy az egyik autót cserére ítéltem (nincs vele semmi gond, csak most tudok még jól kiszállni belőle), és nézegetem az autókat, lehet veszek megint egy japánt, de ha japán csakis toyota, a többi szóba se jöhet..... egyedül az új priussal nem tudok megbékélni sehogy, ahhoz nagyon "más"nak kell lenni
Ott a pont
De az új generáció már nem rohad
Nem tudom a Mazda6 hol készül
Biztos azért volt sz@r, mert nem japánban készült - ez a motorkerékpárokra is igaz szokott lenni....
Te írtad, hogy szar volt az autó.... nem? én írtam? Nem....
Nem japán kocsi volt tuti...ezt nem is írtam teee
Te mondtad hogy szat nyilván a cucc volt vmi hamisítvány, amivel lekezelték, de ha azt mondod szar a japán, legyen úgy
*lefuttat...
Azok a legjobbak.
A német szarok azoknak jók,akiknek van ideje szerelőhöz járkálni. Régen azt mondták “új kocsi,jó kocsi”.
Már ez sem igaz...
Passat...4 hónaposan már háromszor volt garanciális javításon. Merci...rohad..2-3 évesen szarrá vannak a küszöbök és ajtók rohadva. Azt mondták konstrukciós hiba. Olajcseréhez a motort ki kell venni...az miiiii?
Öcsém X6- osa...részecskeszűrő dugulás rendszeresen. Autópályán rájön hogy ő most lefújták egy részecskeszűrő tisztítást és lekorlátozza a sebességet...
Ettől még vinni kell rendszeresen tisztítatni szervízbe,mert valami kódot kér,amit Pistabácsi a szerelő nem tud
Toyota..Honda...Mitsubishi ...hiba semmi.
Ok unalmas kocsik a japók mert csak az olajcserét kell évente megcsinálni,de én szeretem az unalmas kocsikat
Hááát erre most mit mondjak.... made in japan
Szar volt a kocsi!
9h 10h cuccokat szoktak fényezése is kenni... nagyon jó cucc, van akinek 4 hónap múlva felhamlott a gyári fény... au egész autót vissza kellett csiszolni és telibe fújni
10h nanoprotect.....
Valami nano szarság...
Nekem is lenyomják mosóban mindíg vele...nem rossz.
Meg a kocsira kerámia bevonat is divat,nem áll meg a retek rajta. De azt nem rakatok rá,elég a kemény viasz évente háromszor- négyszer.
Van valami baszás amit ha rákensz a kocsi szélvédőre olyan lesz mint a viaszos polír a festéken
A mikro karcokat is eltünteti egy időre a víz is legurul az üvegről, a szét durrant repülő állatok is könnyebben lejönnek
Gondolom ez jó lenne a bukóra is
Csak az a hiba hogy elfelejtettem miféle cucc volt. anno az astrán volt
Tessék, itt egy motor is hozzá. Állitólag ilyen kell.
https://www.kepesmotor.hu/suzu...
Egy teát, két lélek!
Te is?
Ehhh.
Szerzek leteposet es GPilot leszek.
Egyébként ez pont olyan mint az autó szélvédő vagy akár tükör. Bárhogy takaritod sosenlesz olyan mint amikor először ültél bele és néztél ki. Eleinte erölködik az ember de aztán leszarja, csak faszán kilásson
Attol még draga tomegcikk.