Mint írtam az 1 gen elektromosakat a buziknak tervezték.
Ha rámzuhan valami nemvárt pénz egy max 4-5 millás autó most újonnan minden igényemet kielégítené benzinesben is.15 év mulva meg ha még élek,el tudok vánszorogni segítség nélkül a slozira már nnak is örülök,nemmég autózzak a vakvilágba.Szóval dosztmindegy mi lesz akkor.
Már rég eszükbe jutott csak kissé várnak az elterjedéssel, a törvényt még nem hozták meg, de lesz, a tervezet olyasmi volt, hogy otthon külön mérőórát kell felszerelni a töltőnek vagy simán megemelik annak a komplett számláját akinek van villanygépe bár ezek könnyen kijátszhatóak.
10 év és 200 ezer km után kerül ugyanannyiba az i3 és a benzines társa
Fogyasztásilag ingyen töltés nélkül
Pesten mindenképp megéri most annak aki nem kölcsönre veszi és sokat megy a városban és tud jelenleg ingyenesen tölteni legalább negyedrészt
Szerintem ilyen módon a 10 év 6-7 év lesz
Aztán lehet 5 év múlva minden más lesz, mert azért ezen senki sem lepődnék meg ha pl ki lesz tiltva a belsőégésű innen onnan de lesz villanyos különadó
Amúgy a matek részét nem tudom elfogadni.Egy új leaf kerül támogatással mondjuk 9,5-be.
Jelenleg egy KB 4,5-5 milliós K astra vagy ilyen kaliberű ceed,corolla,mittomén octávia.
Azért jelenleg egy fél panel árát pluszban kiperkálni nem sok ember akar.
Tudom,tudom ingyenvillany,nincs szervíz ingyenparkolás,ingyentöltés meg nemmegytönkreazakku meg az összes blabla.
De minderre van KB 5 millióm amit NEM fizetek ki azonnal.
És az a pénz akkoris a zsebembe marad ha ellopják,TK-ra törik,felgyujtják,beleesek a dunába stb.
És azt is tudom hogy lízingelni is lehet meg a többi blabala,de a benzinest is.
Azt is tudom hogy használtan vehetnék i-miev,zoé,leaf,I3 ból rakásra mert gazdagék cserélik de ott meg csak Lacinak van gyomra bevenni a teniszütővel formáraütögetett kelltészta dizájnt meg azt hogy a régieknél mese habbal a 150 Km/töltés,és tényleg a leaf-es a legtetűlassúbb minden nyomoronc közt aki kiszabadult az útra mert kiengedték az opniból.
Nekem az volt a szokásom, hogy napi kb.3 km-t gyalogoltam. Ha lusta voltam, akkor csak másfelet! Most pedig fáj a jobb térdem, és kenegetem ülve !! A doki azt mondta: lehetőleg most üljek a csicsámon! NNna B+!!? Akkor most mi van??
Már beleférek, pont ezért
Amúgy most a 60km-es köröknél tartok.
Lassan az evezést is el tudom kezdeni, akkor aztán retteghetsz....feltéve hogy 25fok alatt lesz a hőmérséklet
5km azért határeset hidegben
Annyi idő alatt elég jól kihűl az izulet
Nem is evvel van gond
Pl unokatesóm kb 6-700 méterre lakik a meló helytől és kocsival jár
Kb mire kiáll az utcára biciklivel ott lenne
Ha rámzuhan valami nemvárt pénz egy max 4-5 millás autó most újonnan minden igényemet kielégítené benzinesben is.15 év mulva meg ha még élek,el tudok vánszorogni segítség nélkül a slozira már nnak is örülök,nemmég autózzak a vakvilágba.Szóval dosztmindegy mi lesz akkor.
Aki meg azt vesz, az nem a gAstra helyett.
Nyuggereknek meg ott a pedelec aztán ha van egy kis szél szembe akkor is vígan teker
Fogyasztásilag ingyen töltés nélkül
Pesten mindenképp megéri most annak aki nem kölcsönre veszi és sokat megy a városban és tud jelenleg ingyenesen tölteni legalább negyedrészt
Szerintem ilyen módon a 10 év 6-7 év lesz
Aztán lehet 5 év múlva minden más lesz, mert azért ezen senki sem lepődnék meg ha pl ki lesz tiltva a belsőégésű innen onnan de lesz villanyos különadó
Elevezel Gödöllőre?
Az menő lesz.
Jelenleg egy KB 4,5-5 milliós K astra vagy ilyen kaliberű ceed,corolla,mittomén octávia.
Azért jelenleg egy fél panel árát pluszban kiperkálni nem sok ember akar.
Tudom,tudom ingyenvillany,nincs szervíz ingyenparkolás,ingyentöltés meg nemmegytönkreazakku meg az összes blabla.
De minderre van KB 5 millióm amit NEM fizetek ki azonnal.
És az a pénz akkoris a zsebembe marad ha ellopják,TK-ra törik,felgyujtják,beleesek a dunába stb.
És azt is tudom hogy lízingelni is lehet meg a többi blabala,de a benzinest is.
Azt is tudom hogy használtan vehetnék i-miev,zoé,leaf,I3 ból rakásra mert gazdagék cserélik de ott meg csak Lacinak van gyomra bevenni a teniszütővel formáraütögetett kelltészta dizájnt meg azt hogy a régieknél mese habbal a 150 Km/töltés,és tényleg a leaf-es a legtetűlassúbb minden nyomoronc közt aki kiszabadult az útra mert kiengedték az opniból.
Amúgy most a 60km-es köröknél tartok.
Lassan az evezést is el tudom kezdeni, akkor aztán retteghetsz....feltéve hogy 25fok alatt lesz a hőmérséklet
24 órás műszak felénél járok és a berendezésünk hibátlanul üzemel, szóval rohadtul ráérek
Annyi idő alatt elég jól kihűl az izulet
Nem is evvel van gond
Pl unokatesóm kb 6-700 méterre lakik a meló helytől és kocsival jár
Kb mire kiáll az utcára biciklivel ott lenne