Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy, tömegcikk.
Nem artana, draga volt.
Mer mit szeretnél, a védöfólia visszanőjjön?
Ahh, mindet probaltam, mintatermi ragyogas nem lett, de nem bogaras.
Meg kell piszkálni alul,aztán ha lucskosodik rá kell ültetni a plexire..
Nem hagyja magát a Szilvia mifelénk, de próbálkozok még néhánnyal
Rárakod a Szílviát,majd ablaktisztítóval lucskosra fújod . Hagyod rajta 10 percig és szépen leáztatja a bogarakat. Aztán áttörlöd puha ruhával...
Többnyire igen. Bár van amikor csak másnap mosom le. Nem akadály az se, mert a viz hamar felpuhitja, legfeljebb a folyékony szappannal kétszer mosom át.
Nem kell hagyni rárohadni motorozás után egyből simán lemossa a víz.
Nem, a példa voltál. Viz alá én se de nem kagylobol lögybölöm vissza a bogaras vizet hanem a kezem tartom a folyó viz alá és viszem fel a plexire. Gyengébbek kedvéért annak is a,külső felületére
Nem rakom a csap folyóvize alá, már ha nekem szólt az írásod.
Nem kell a viz alá nyomni a sisakot. Gondolom a belsö oldala nem koszos, hacsak nem brümmögsz menet közben. Ahogy Pocses irta. Langyos folyo viz szappan plusz kicsi kezed
A belest nem akarom usztatni. Meg a kinai sisakbeszelot.
Langyos víz+kezem utána puha törölközővel megtörlöm.
Most is az. Csak nem veszem le
Ja es a leveszem, szappannal elmosom volt a besztoff, de a pinlock miatt nem biztos hogy jo.
Sisakplexi karc es foltmentesen mivel tisztitunk?
Eddig a vizes papirzsepi bevalt, de allitolag karcol, most probaltam motul plexi es sisaktisztito/mikroszalas de foltos.
Fék elég ha a fitymán van.
ott van a helyén, csak ugye a szimó keréken nincs féktárcsa
a fék amúgy is a gyávák eszköze.....
A féket, hova tettétek?
csak annyira kellett hogy haza tudjon menni a gyerek mert a 21es első kerékben van egy nyolcas aztán egy bicikliboltos valamikor megcsinálja
mondtam neki az első féket ne huzigálja mert egy 5ös laposvas van csak betéve (persze kábelkötözővel rögzítve) így a fékerő totálisan nulla
amúgy teljesen fasza csak kb 2 centit tér el a közepétől mert a féktől nem fért el középen, de az a csehszlovák gumi is fasza ám idősebb mint a motor meg a gyerek együtt
Patika munka!
a tökéletesség a részletekben rejlik