Többnyire igen. Bár van amikor csak másnap mosom le. Nem akadály az se, mert a viz hamar felpuhitja, legfeljebb a folyékony szappannal kétszer mosom át.
Nem, a példa voltál. Viz alá én se de nem kagylobol lögybölöm vissza a bogaras vizet hanem a kezem tartom a folyó viz alá és viszem fel a plexire. Gyengébbek kedvéért annak is a,külső felületére
Nem kell a viz alá nyomni a sisakot. Gondolom a belsö oldala nem koszos, hacsak nem brümmögsz menet közben. Ahogy Pocses irta. Langyos folyo viz szappan plusz kicsi kezed
Sisakplexi karc es foltmentesen mivel tisztitunk?
Eddig a vizes papirzsepi bevalt, de allitolag karcol, most probaltam motul plexi es sisaktisztito/mikroszalas de foltos.
csak annyira kellett hogy haza tudjon menni a gyerek mert a 21es első kerékben van egy nyolcas aztán egy bicikliboltos valamikor megcsinálja
mondtam neki az első féket ne huzigálja mert egy 5ös laposvas van csak betéve (persze kábelkötözővel rögzítve) így a fékerő totálisan nulla
amúgy teljesen fasza csak kb 2 centit tér el a közepétől mert a féktől nem fért el középen, de az a csehszlovák gumi is fasza ám idősebb mint a motor meg a gyerek együtt
Eddig a vizes papirzsepi bevalt, de allitolag karcol, most probaltam motul plexi es sisaktisztito/mikroszalas de foltos.
a fék amúgy is a gyávák eszköze.....
mondtam neki az első féket ne huzigálja mert egy 5ös laposvas van csak betéve (persze kábelkötözővel rögzítve) így a fékerő totálisan nulla
amúgy teljesen fasza csak kb 2 centit tér el a közepétől mert a féktől nem fért el középen, de az a csehszlovák gumi is fasza ám idősebb mint a motor meg a gyerek együtt