Mert a sok balfasz sportmotoros azt hiszi hogy akkor motorozik jól,ha leér a térde. Ha kiülnének sokkal jobb íven tudnának kanyarodni,a kigyorsításokról nem is beszélve. Kezdő hiba...
Hát nem tudom, a vizes gs-eket nagyon nehéz megfogni, erő is van, elektronika is, meg alapból jó a motor. Ha akarsz tempózni, azzal is nagyon keményet lehet ám menni. De tényleg félelmeteset.
Az Alpokban a sportmotorosokat rohogve kerulik ki a gs-esek, főleg a csikicsukiban, olyan 100-as tempó alatt. A szűkebb kanyarokról meg ne is beszéljünk
Na itt a kulcs, egyedül csinálod vagy egy megbízható emberrel. Gondolom a megbízható embered nem dolgozik annyit mint te, nem szakad meg de odafigyel a munkára és dolgozik folyamatosan Te meg normálisan kifizeted. Ez így is kellene működjön.
De nagyon sok vállalkozó elvárja a termelést viszont fizetni nem akar. Napi 9-10ezreket akarnak fizetni egy normális embernek...
Hülyeséget beszélsz. Én sem és még jó páran nem sirunk, épp a dolgozó nyavajog legtöbbször, nincs se bmw se uszómedence és kurva sokat izzadok, mivel vagy egyedül vagy egy megbizható emberrel dolgozom személy szerint. Aki meg irigy csinálja, most nem nehéz.
Nem problémáztam rajta, természetes a fizetés, mert élni kell valamiböl. Csak jelzem, hogy nem mindig azonnal realizálódik a haszon vagy egy része a teljesítéssel.
Na akkor itt az ideje nekem eladni...
Montenegróban a tököm kivolt a sok túramotorossal amúgy. Sportmotort nagyon ritkán láttam,de túra az tömérdek volt. Állandóan előzgetni kellett őket...
BMW 80%,Ducati Multi...ezekből rengeteg volt. Meg láttam egy Benelli TRK 502-őt. Akkora nagy baszom motor,mint az 1200 GS. Csak lófing az erő.
Vasárnap kergetőztem egy 750k4-gyel meg egy mèg nem bigbangR1-gyel. Az r1 kigyorsításon azért elnyúlt, ott érződött hogy sokkal erősebb, a 750-nèl meg egy hajszállal jobban gyorsulok. Mind a két motoron nagyon ügyes pilóták voltak, talán ügyesebbek is mint én.
Meg is lepődtek hogy mit keres mögöttük egy túramotor
ez az ördögi kör Valamikor ezt már fejtegettem itt régeben. Ilyen mindíg is volt a világban. Kezdődött az ipari forradalommal angliában amikor a szővő nőket meg gyerekeket akik valóban éhbérért dolgoztak nem alkalmazták többet mert szövőgép dolgozott helyettük stb. Jöttek a gőzgépek, géprombolás, lázadás stb. De beszélhetünk a mezőgazdaságról amikor sok száz embert eltartott egy uradalom. Csak már nem kell kaszálni, meg nem lóvonta szántások vannak, most kb. ott tartunk, hogy minden autómatizált olyannyira, hogy nem kell a traktorra, meg a kombányra sem ember. 1000 ha simán visz 2 ember termelésben. Szakmák tüntek el és szakmák születtek. Szerintem ez az újkori ipari forradalom amit mi robotizációnak nevezünk merőben más lesz. Ezt valószínű nem heverjük ki
Ez jól hangzik
De ki fogja utána megvenni a robot által termelt dolgokat? Mert ha nem dolgozik az ember nincs pénze és na nincs pénz a zsebben nincs vásárlás
hát pont ezért cserélődik le az ember a robotizációval Nem kell enni-inni, nincsenek szarabb napjai, nem sérül le, nincs szabadság , fizetés, járulék kafetéria stb. és nem utolsó sorban nem hibázik Én félek ettől a modrn világtól de jelen pillanatban úgy néz ki a helyzet, hogy az emberi erővel elvégeztetett munkát a maji technológiai szinten akár most 80%-ban le lehetne cserélni Amikor eljön ez az idő (mert eljön) akkor lehet szidni a munkáltatókat Egyszerűen ember mint munkaerő szükségtelenné válik
Az Alpokban a sportmotorosokat rohogve kerulik ki a gs-esek, főleg a csikicsukiban, olyan 100-as tempó alatt. A szűkebb kanyarokról meg ne is beszéljünk
De nagyon sok vállalkozó elvárja a termelést viszont fizetni nem akar. Napi 9-10ezreket akarnak fizetni egy normális embernek...
Montenegróban a tököm kivolt a sok túramotorossal amúgy. Sportmotort nagyon ritkán láttam,de túra az tömérdek volt. Állandóan előzgetni kellett őket...
BMW 80%,Ducati Multi...ezekből rengeteg volt. Meg láttam egy Benelli TRK 502-őt. Akkora nagy baszom motor,mint az 1200 GS. Csak lófing az erő.
Vasárnap kergetőztem egy 750k4-gyel meg egy mèg nem bigbangR1-gyel. Az r1 kigyorsításon azért elnyúlt, ott érződött hogy sokkal erősebb, a 750-nèl meg egy hajszállal jobban gyorsulok. Mind a két motoron nagyon ügyes pilóták voltak, talán ügyesebbek is mint én.
Meg is lepődtek hogy mit keres mögöttük egy túramotor
Vegyed,vigyed.
De ki fogja utána megvenni a robot által termelt dolgokat? Mert ha nem dolgozik az ember nincs pénze és na nincs pénz a zsebben nincs vásárlás
Baromi kényelmes gép és erős is.