Kizárt.
én mégis
így totálkárosan meg végkép semmit nem ér
De ha úgy ért ide a kocsi hogy nem pakoltuk le 6-ra 5:58-kor lefordult a targoncárol és csá.Ha gondolt egyet hogy a gyereknek osztélykirándulás van vagy be kell menni dokihoz akkor szólt hogy nem jön oszt annyi,persze ez nem volt levonva,a fizetés ugyanaz volt.Ha adódott apróbb szállítás azt ő munkaidőben elvitte,pénz az övé volt.Akkor havi szinten 4-5-6 csúcsidőben heti 2-3 szerelési meló összejött,az a pénz is megvolt maradék nélkül neki.Ebédidőre el lehetett vonulni 1 órára,az se volt levonva.
Minden faszom támogatást kikövetelt a tankönvtől a munkaruhán át a beiskolázásiig.És állandó fizetésemelési követelések.Már a végére többet vitt haza mint én 30-40el.Mindezt a válság után két évvel amikor a túlélés volt a cél.Jah és fizetés soha nem késett még akkorse ha nekem nem jutott.
De a munkahelyi rágcsában alapzaj volt a szemét vállakozók így meg úgy. Ha valamit ki kellett vinni így fáj meg úgy fáj a dereka mert tönkreteszi a meló.
Addig basztatott míg ráhagytam.Ne gyere többet.
Azóta a motor árát vastagon megspóroltam és kevesebb ideg ér meg a meló se lett több hogy nincs.