Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb úgy nézett ki a dolog hogy volt egy alap fizetés ami Kb 120e volt ezelőtt 10 évvel.Nem egyenletes volt a melő mert ha kiadás vagy áruérkezés volt akkor volt meló ha nem akkor félnapok is herepacsival teltek,eladás akkor nem kellett mert voltak még eladóink.A berakodás kirakodás is olyan hogy napi 1 gt jött de volt hogy 10 meg egy 7,5-es szekrényekkel.De ez heti 1-2 tehát nincs megszakadás.
De ha úgy ért ide a kocsi hogy nem pakoltuk le 6-ra 5:58-kor lefordult a targoncárol és csá.Ha gondolt egyet hogy a gyereknek osztélykirándulás van vagy be kell menni dokihoz akkor szólt hogy nem jön oszt annyi,persze ez nem volt levonva,a fizetés ugyanaz volt.Ha adódott apróbb szállítás azt ő munkaidőben elvitte,pénz az övé volt.Akkor havi szinten 4-5-6 csúcsidőben heti 2-3 szerelési meló összejött,az a pénz is megvolt maradék nélkül neki.Ebédidőre el lehetett vonulni 1 órára,az se volt levonva.
Minden faszom támogatást kikövetelt a tankönvtől a munkaruhán át a beiskolázásiig.És állandó fizetésemelési követelések.Már a végére többet vitt haza mint én 30-40el.Mindezt a válság után két évvel amikor a túlélés volt a cél.Jah és fizetés soha nem késett még akkorse ha nekem nem jutott.
De a munkahelyi rágcsában alapzaj volt a szemét vállakozók így meg úgy. Ha valamit ki kellett vinni így fáj meg úgy fáj a dereka mert tönkreteszi a meló.
Addig basztatott míg ráhagytam.Ne gyere többet.
Azóta a motor árát vastagon megspóroltam és kevesebb ideg ér meg a meló se lett több hogy nincs.
Az azért nem volt olyan mint én....

Amúgy szinte mindegyik munkáltató egy agyatlan biorobotot szeretne. Akinek a munkaidő lejárta előtt 3 perccel ha mondja hogy maradni kell még 2 órát marad
Persze ugyanannyiért mintha nem is túlórázna
Jah,vanezígy.Akkor majd gáz lesz.
De az alkalmazott ugyanúgy beleszart a helyzetbe,neki a szabadság jár és szeva.Szoval ha úgy adódik ugyanúgy gond lesz.
Evvel csak akkor szopod be ha pl lesz egy olyan bajod amivel hetekig nem tudsz meg mozdulni és utána is csak soft melit tudsz csinálni
Pl egy laza kis sérv és szopó van vagy akar egy térdszalag szakadás vagy hasonló nem nagy hibák
Dehogy bántom...nekem is van Hondám
Én meg úgy döntöttem nem szarakod a melőssal.Volt hozzá szerencsém.
Szerintem nyugodtabb az álmom.
KB olyan ini féle volt.
Azért azt sokan kezdik elfelejteni hogy az ember nem robot
Kell neki enni-inni WC-re járni stbstb
Lehetnek szarabb napjai vagy akár le is sérülhet teljesen vagy részlegesen
A szabadságról még nem is beszéltünk....
Amúgy ezek a 20 percek a komcsi idők után is jó sokáig mentek, csak a polgári kormány egyre éhesebb emberekkel van körülvéve
Én dolgozóként csak azt láttam hogy amíg 40 ezer gép alkatrészét munkáltuk meg négyen addig több volt a fizetés mint évek múlva amikor hatan munkáltuk meg 80 ezer gép alkatrészét
És meg ezután jött a 20 perces basztatás úgy hogy folyamatos melo volt mivel a gép sosem állt meg csak műszak végén a takarításkor 10-15 percre
ne bánts hondásokat
Ezek nem ti vagytok?
Kizárt.
Hagyd hogy megtörténjen aminek meg kell történnie - te sem lennél olyan feszült....
ne áruld el senkinek, de ott Vodde Venkata Subbaiah néven fut
https://www.deccanchronicle.co...
Én meg azt hogy nagy hisztikirály ha nem kapja meg amit gondol.
de most hallottam, hogy volt indiában, mert tartoztak neki 100 rupiával
Azt azért hozzátenném hogy közös ismerős megsúgta hétfőn akciózott a kapellában.Egyet fizet kettőt kap volt.Azóta nem tud leülni a hipszterratyiribi.
Így nem is netezett.
És még mindig hiába írsz annyi üzenetet NEM:
Még mindig nem tudsz jól keresni.
Nem szürke.
Nem merek jobban beszólni mert tipikusan besértődnél.
Nédda,vasárnap epekedett értem,most bepótolja.
Még mindig kategorikus NEM.
Látom erre a hétre +van a téma.
ne irigykedjetek... nem szép dolog
Igaz...a lámpa 200 ezer...az már 700. Az sok...
Triumph...
Ez tudom, hogy nem megválaszolandó kérdés én mégis
Szóval amikor valaki azt írja valamire, hogy vas árába az az jelenti, hogy semmit nem ér az adott valami.
Legyünk őszinték új korában sem sokat érő a lom így totálkárosan meg végkép semmit nem ér