Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SMT-ismertem.
990 Supermoto T
Vagy SMT
Jah es neki ninics ideje forumozni mert a szeretteivel van,Belaval,Ákossak es Valérral.
De azert Vasarnap hianyolt.
Szoval NEM,maradj a sajatjaidnal.
Mondjuk itt a pont.
Mar ha van eleg penze hondara,nem egy szaros suzuki altora.
Tul sokat vagizik ahhoz hogy fussa accordra.
A másik élettelen is ugyanez, csak az több pénzt szophott össze vagy csak egy eltartott köchög.
Megint magáról beszélsz a szerencsétlen, a reakció ideje is olyan gyors, hogy hihetetlen, azt várja, hogy írjak igazi homár az ipse.
minek ülne le? elég neki csak rádőlni a hondára.....
A normalis emberek?
Mondja a ribi,azt az egyet fizet kettot kap utan nem tud leulni annyi kuncsaftja van.
Bar neki ez normalis.
Látszik, hogy itt van egész nap,tudja mikor írtam és mikor nem! Segítek neki, a normális emberek vasárnap a szeretteivel vannak, neki mondjuk nincs ilyen kivéve a teli szájjal beszélő F2.
Van olyan hogy st?
St-t igen..
Örököltem.
Nem a megfelelő embert választottad
Nah most jól megmondta a hipszterratyiribi.
Mondjuk várható volt, hogy azzal a majréval megtöri!
Ez Zoli32 és F2! A két homár gechi!
Szerintem szimplán análkúpnak hitte azt az ocsmány lámpát és rátolatott a fajtáját ismerve.
Próbáltál ktm-et ?
Ha az embernek van pénze,az nem azt jelenti hogy el is kell szarni. Vehetnék új motort,főleg ha a gixert is beszámítatom,de nincs értelme.
Ez csak hobbi. Ha tudnék sokat túrázni akkor lehet elgondolkodnék rajta,de az soká lesz még.
Ezt mondom,bagatell megvenni egy super adv KTM-et.
Valahogy így...
De a 90% így csinálja. Van akinek jobban megy,van akinek kevésbé....de mindenki melózik mellette.
Sajtohelyesbítés.

Gazdag hobbi tűzoltóknak nem...............pfff.............

Nyivánvaló hogy a penz nemonnan jon mert ott minden rossz,csak presztizs.

Tehat a dol a le mashonnan,a hobbi meg a tuzoltas.
Meg a gsxr termeszetesen.
Válalkozásban oltok tüzet! Négyzetmétert számolok. A balesetek meg külön tarifa.
Dől a lé...
Gazdag tűzoltóknak nem...............pfff.............
Kurva nagy dolog megspórolni 200 ezret...pfff...