Azért 350 km/h széllökések elég durvák. 220 mérföld/óra . Ki élt már ekkora szelet akár motoron vagy repülőn? Még szabadesésben sem éred el ezt a sebességet.
Tudom, senkit nem erdekel, Crikvenicaban vagyok es az a megallapitasom, hogy a helyi robogosok es motorosok nagy resze korrektul kozlekedik, de amelyik hulye, az nagyon hulye.
Hazaértem! Az utak tökig autókkal 8-14-16-os karavánokban haladnak, nagyon tele volt vele a töltőm! Ma mindenki az úton volt , ahogy látom! De ez van,hogy rakd bele tövig! !
én egész nap egy őstermelő paprikáját fuvaroztam, mert nekem elfér 3 raklap a futómon neki csak kettő
9 mázsa paprika+láda+raklap lazán viszi a 750es futó
szerencsére az opel nem hátsókerék hajtás mert majdnem a levegőben volt az első körben
így legalább a jövő héten nem kell csinálnom semmit sem mert megvan a zsíroskenyérre való minden napra
egyik egy drz-ből maradt itt, a másik meg egy cross ktm-ből
utálatos népek ezek a hulladékaikat egyik se akarja elvinni
a 15w60 elfér a 10w60 mellé mert 2,1 liter kell az lc4-be ugyanaz a 7100 típus
Meg ha lekapja a háztetőt akkor nem mindegy neked?
Ami nálunk van pár órás vihar az lófasz
A szobam ablakabol latom.
én egész nap egy őstermelő paprikáját fuvaroztam, mert nekem elfér 3 raklap a futómon neki csak kettő
9 mázsa paprika+láda+raklap lazán viszi a 750es futó
szerencsére az opel nem hátsókerék hajtás mert majdnem a levegőben volt az első körben
így legalább a jövő héten nem kell csinálnom semmit sem mert megvan a zsíroskenyérre való minden napra
utálatos népek ezek a hulladékaikat egyik se akarja elvinni
a 15w60 elfér a 10w60 mellé mert 2,1 liter kell az lc4-be ugyanaz a 7100 típus