Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hááát...na ja...kb...
Olíva ....az egészségesebb !
2008 óta buziskodnak
Naaaa...azok csak mostanában kezdtek el bebuzulni! Eleinte jók voltak
És azt a viccet ismered amikor a motoros elüt egy verebet?
vagy a buzi gang a tankcsaBda
Egyébként meg olajat kéne cserélnem, milyet vegyek?
Az ész ,a tudás , a bölcsesség innen ered az országban! Csak idő kérdése volt ez. Budapest csak egy város ,ahol a “nagy emberek” tanácskoznak...semmi több.. .
Mi olyan vezetőket adtunk az országnak mint Kósa ,meg olyan hírességeket mint Bódi Szilvi ...had ne soroljam tovább!
Na én meg délután megyek az új megyénkbe, más szemmel fogom eztán nézni
Nem tom milyen iskolába jártál, de valami speciális lehetett. Sehol nem azt tanitják hogy megye hanem külön közig terület. De nem baj, nekem.nincs diplomám bár te se hasznosítod csak itt
hol van itt az amatör hobby
Itt csak professzorok vannak
Na mennem kell viszem a gyereket matinézni. ELŐRE
messze vagy. Meg nekem nem buli, hogy a főváros debrecen lesz
Eddig 1 óra út volt a főváros(100 km) most meg lesz 2,5 180 km.
Én gerire most egy kicsit haragszok is
ez ilyen tudományos gyűjtőoldal, amatőr hobbiprofesszorok gyülekezete.
így születtem és azóta rengeteget okosodtam
Na nem innnen
középütt kell mennie kettévágni a leendő fővárost Ne aggódj lesz ilyen előszőr lőriék ezt csinálják, utánna rá a 9-10 db hidat, mert ha már megvan a víz akkor többet tudnak elszámolni a híd beruházásokra,mintha még a víz megérkezése előtt csinálnák.
Ingyenes kiképzést tartok Hétfőn és Pénteken az esti órákban
de jó neked hogy ilyen okos vagy
ezt már tanulni is úgy tanultuk általánois iskolába(pedig ez nem most volt ) hogy 19 megye+1 mert a főváros megyének tekinthető. Az egyszerűség kedvéért 20 nak írtam nem helytelenül, hogy karaktereket spóroljak, de látom kár volt, mert butának elmagyarázni a teljesen nyílvánvalót sokkal nagyobb erőfeszítésembe kerül és tudom, hogy semmi értelme.
Ez kb. ugyanaz a vita, hogy robbanómotor sincs, nihány nyivákoló majmon kívűl meg teljesen elfogadott köznyelvi elnevezés
De szólok mindjárt alfának, hogy a stílusába rendezzen helyettem, sajnos nekem olyan tehetségem nincs
Van..Tócos pataknak hívják

Nemszótam...
debrecent
Legfeljebb lesz tócoskert meg sámsoni kert De valami patakot középütt el kéne húzni, hogy állami beruházáson lehessen rá hidakat építettni a lőrivel
Én megtehetem, mert - tényleg - Csengerben születtem. (8 éves koromtól 21 éves koromig éltem Debrecenben.)
Én érinthetem...itt lakok a Nagyerdőn.
Te is beállsz a sorba ,akik Debrecent Szabolcs Szatmár Bereg megyének hiszik és Tírpákoznak?
Buta vagy...
Kettéválasztjuk! Lesz BUDA és lesz PEST!