Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen.
Pont erre gondoltam, milyen jó lenne, két hét szabi. Lenne időnk egymásra
Vesz egy oldalvágót 5ezerért
De ehhez kell egy szerszámkészlet is kb 100 ezerért, hogy meg tudd bontani a vezetékeket....
Most mé, van olyan multiméterem ami a duplájába került, ez tiszta olcsóság ahhoz képest
124 ezer?

Ez 2020 legjobb vicce!
Na saját magamnak válaszoltam, de nem erre irányult a kérdés
Nem
És csak pinkbe vennék egyébként is az emelővel együtt.
Ne válogassál már! Rendeljed megfele és kész. Bankkártyával is tudsz fizetni.
Ezen már túl vagyunk
Na, jól látod a lényeget. Nem szkóp és csak relativ kompressziót mér. És azt is jól látod, hogy akinek szüksége van ilyenre, az nem ezt vesz
Ja, az akkutesztert kihagytam, de az is van
Jó, igy se olcsóbb, sőt. De többsikú felhasználást tesz lehetővé.
Ezt azért szkópnak nevezni erős.... mert grafikusan jelenít meg értékeket, az még nem oszcilloszkóp. Ott azért más a mintavétel....
Autónál "ezer éve" alkalmazom, de rendes szkóppal, lakatfogóval, ami szkópra van kötve. Ott látok minden ms-ot.
Az indítómotor áramfelvételéből legfeljebb a hengerek relatív kompresszió tesztét lehet összehasonlítani egymással. Mérni nem. De ha kopott, szorul az indítómotor, akkor eleve becsapós.
Ezzel terhelni? A vékony kábeleken?
Ez egy DC áram mérő és egy feszültségmérő, ami rajzol vonalakat valami kicsi mintavételezéssel. Ennyi.

Akinek ilyesmire szükséges van, annak már régóta és ennél komolyabb eszközökkel rendelkezik. Otthon játszani usereknek meg tök felesleges.
De én legolcsóbban szeretném.
Egyébként annyi pénzt közel sem ér. Külön kükön amugy is megvan lakatfogó meg szkóp formájában. A tudás hogy értelmezzem amit mérek az is meg van, ez a készülék viszont nem igényli azért ilyen drága
Miért nem tudsz? Tessék:
https://prop-tech.unasshop.com/
Mondom hogy nem tudok
Mindenféle mérnök, tanárnő, szakember. Nagytudásu ifju kora ellenére, mindenhez is ért.
valaki vegyen már tőle valamit..... lécciii....
Nagyjából, de a diagramokból rögtön láthatsz is pár dolgot.
Szerintem ő sem tudja mi ez...
Szegény kislányt jól kihasználják.
Azért van. Lakatfogón tudja.mérni az áramfelvételt, abból meg sokmindenre lehet következtetni az inditómotor állapotát illetően, de állitólag a motor állapotáról is lehet kikövetkeztetni ezt-azt. Ha szkópon jelenited meg a feszültséget abból.meg kiderithető a ttőfesz nagysága mellett a szabályzód működésének hibái is. Ha terhelni is tudsz vele, akkor meg az akku állapotát lehet megtudni
Na, sikerült máshol megnézni a videót...... itt nem indult el.

Egy lakatfogóval és egy multiméterrel ugyanez ellenőrizhető, laptop...kütyü... és szerelés nélkül.
A kör alakú nem az igazi. Aminek hatszög a “furata” az az atom biztos
Szerintem a rátolós lemezanya jobb mint ez a roppantós