Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah...reszkessetek Pesti parasztok!
Aki nem akarja végigolvasni a cikket itt a veleje Budapest megmarad karácsony fertőjének
Debrecen lesz a fidesz új fellegvára Ha majd mind a 20 megyét elvesztik még kőrösből is lehet főváros

"Az októberi önkormányzati választás után Gulyás Gergely miniszter maga mondta, hogy a 2011-es alkotmányozás idején felmerült az Orbán-kormányban, hogy Budapest helyett Debrecen legyen az ország fővárosa, de ezt akkor elvetették. A Fidesz őszi budapesti kudarcai miatt a kormányhoz közel álló civil szervezet, a CÖF szóvivője, Lomnici Zoltán vetette fel, hogy Debrecennek kellene lennie a nemzeti ellenállás új fővárosának. Az észak-magyarországi övezet fórumának felállításával a kormánytagok kezdhetnek hozzászokni a gondolathoz, hogy munkájuk nem csak Budapesthez köti őket"
Alfaaa.... Hamarosan tényleg fővárosi leszel
https://hvg.hu/gazdasag/202003...
Pince van.
Csak egy lepukkant sufni kell, a honda már adott, hükyeségeket meg tudsz mondani
Ahh, nem eroltetnem. Maceras.
2008? nem is volt válság... néhány usák zsidó vicceskedett a tőzsdén és mikor otthon borult a szar, áttolták az alapokat frank elszámolára, és ezáltal az európai viszonyok is megborultak. Nálunk pl. elég jól észrevették ezt néhányan
Nem rossz ötlet......
Tasivideokat csinaljak?
Azokat ne. Múlt héten se vált be...
szinkron.......ugyanmár
egyszer volt az udvarban egy sornégy sosem láttam még olyat, (ugyanis a motornak egy hengere van de ez más dolog) évek óta be se volt indítva, katasztrófa szar állapot, egy pilot csavar meg sem mozdult úgy össze volt rohadva másik háromból egy másféle hossz volt
aztán fülre meg kipufogó hőmérsékletre faszán beállítottam
még hogy szinkronteszter................
Szinkronteszter? Legjobb.......
Fasznak se kell emelő, meg hajbeultetes.
Akkor legalább cserélj. Mondjuk sarokülőt emelőre.
Nem akarok. Jol elvagyok.
Amugy meg te is reklámozhatnál bútorokat. Nálad a legolcsóbb
Naaaaa.........
A macska ért hozzá. Ti meg.....
Mi mi. Macska bármikor bármit feltölt. Mások.mindig szenvednek vele vagy meg se jelenik.
Hogy mi?
Szerintem ez az opció inkább személyhez kötött.......
Már a promó sem teljesen érthető.
Ha eladni akarsz emelőt, szinkrontesztert, akksi-rendszer-generator ellenőrző ízét akciós áron , csak linkeld be a videót minden topicba....