Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez most tulajdonképpen mi?

Áramfelvételt mér, megbontott áramkörben? Ha éjjel valami lemeríti, akkor lehet fogyasztást keresni? A lakatfogó megbontás nélkül.
Ez mondjuk akku-ra elmegy, de menet közben ha elmegy a töltés, mindegy. (Nekem gyárilag van feszültségmérő az óracsoportban.)
Az indítómotorral mit is csinál? (Az önindító az olyan, hogy beindítja saját magát?)
Annak az áramfelvételét azokon a vékony vezetékeken tuti nem mérné....
Motorállapot? Ez mi? Egy komplett állapotvizsgálat pár vezetéken?
Töltésrendszer? Van benne voltmérő?
+jeladó
Mihez, hova?
Oszcilloszkóp....hát persze!

De tényleg, ez most is is? Mert egyelőre semmi értelmét nem látom.....
Engem vasba érdekelne szerintem ott nem kéne megfordulnia. Bár a jelenlegi önmetsző se rossz megoldás. Csak az 8-asba nem nagyon van, meg már a 6-os is elég szopás előfúrás nélkül
Beszarás. Webáruház nincs még? Vennék ezt is de nem tudom hogyan.
Új eszközünk:

Áramfelvétel teszter: Akku/Önindító/Motorállapot/töltésrendszer/+jeladó oszcilloszkóp

Kedvezményesen nálam kapható!!!

http://youtu.be/kGwX-5qmPIc
De,komplett.
Ahol a kütyü adtak volt mindenfele méret
A levegős sokkal jobb régi cégnek olyan volt. Ha sok biszbaszt kell beépíteni megéri a levegős
nem jött ki csavarhúzóval óvatosan?
Van ez így,most lámpába sütött réz anya miatt kellett vinnem műanyagoshoz két lámpát.
Ezzel szívtam meg az ignác fojtószelepházánál, elforgott és csak úgy jött szét, hogy a ház is tört.
"Az tqart,kérdés hogy amikor összerohadnak a menet meg az anya akkor jó e az neked." Tenni kell bele vazelint hogy rendesen csússzon!!
Nem.
Simán csak megrogyasztja a falát a menet alatt.Befesszül és kakukk.
Egy csomó fotelnél a menetbe beszorult szövet vagy a gagyi csavar miatt ugyanez,és már meg is forgott,se ki se be.
Ha belehegeszted fixen olyan mintha egy normál anya lenne.Az tqart,kérdés hogy amikor összerohadnak a menet meg az anya akkor jó e az neked.
Nekem pl. a "Hüvely" tetszik!
Inkább természetes.
szerintem a xiaomi a legrondább... de versenyben van a huawei-el, az biztos...
te miről beszélsz? ez pár hülye által vízionált semmi.... ezt is 2035-re olvasták ki a reggeli vizeletükből....
Rád ez nem vonatkozik, tegyél panaszt
Kizárt.... Attól már csak a Huaei hánytatóbb.
maradjunk annyiban, hogy az apple-é a legkultúráltabb...
na a jó hír az, hogy állítólag meglépjük a 80 éves kort
ezért 70 évre emelik a nyugdíjkorhatárt
szerintem, hétfőn hívom a könyvelőt nem kívánok bejelentve lenni többé fizetem inkább magam utána a havi 7800 ft eü hozzájárulást. 70 év után nekem már nem fog hozni nyugdíjat a postás akkor inkább elköltöm most azt az évi néhány millét mert a mostani felvetések alapján csak a pocsékba megy
Oldható, csak annyi. Menetes részt szegecsel a lemezbe. Gondolkodom én is rajta.
Ez faszább mint a popszeg? Alu haspáncélt kellene összeszegecseljek, 6mm falvastagság és kb 5,5mm a furat átmérő
leápol
f.szt. hogy elkapjam a koronavírust
Gödöllő környékére se megyek mostanába a fertő városa
Mindig ez van...
teljesen mindegy A végeredmény mindenhogy neked kedvez