Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mész a többiek szaga után.
én a sötétben is kitalálok a budira meg a konyhába
ha dől a lé minek is menni messzebb
A tájékozódásba némileg akadályozna ez a megoldás.
régen a metrós aró babkonzervek teljesen jó ízűek voltak, a globus konzervektől sokkal jobb ízűek voltak
és félár alatt voltak nagyobb tételben a globushoz képest
ilyen 2008-2010 felé sokat ettem a többnapos pecák során
Kiszúrod és a fekete gödrök autentikusak lesznek.
Fenntartásokkal kezelem a páncélosokat.
A lisztet nem szeretem, de a Globus töltött káposzta ehető.
töltött káposztát utálom liszt meg kb 5 kiló fogy egy évben
rizs megy inkább jobban, én is kedvelem meg kutya is imádja
Nem vettél 60 kiló lisztet és 40 db globus töltöttkáposztát?
akkor lassan el lehet kezdeni vásárolni, félre is tettem a heti keresetem felét
a másik feléből meg lett egy pizza
Megnövesztem a szakállam szolizok egyet és belevegyülök a kivándorlók közé,csak a kék szememmel nem tom mit kezdjek.
Gyanítom megint a kkv szektor húzza majd a rövidet, a bankokat meg majd megint kimentik....
Előtte is voltak jelek, az eurozóna és így Európa is, nem lábait ki a 2008-as válságból... a gazdasági növekedés erősen lassult, nálunk is, csak itt papíron jól mutatott a kozmetika, mert alacsony volt a bazisszám és sok volt az EU-s felzárkóztató pénz. Ezt Viktorunk jól tudta, ezért is mondogatja fél éve. Most meg a vírus miatt bezártak a gyárak Kínában, Japánban, ami erősen kihat Európára és Amerikára. Meg is látszik a tőzsdéken pánikszerűen adnak el mindent. Ennek megint pénzügyi válság következménye lesz, ami húzza magával a gazdasági válságot.... nagyjából ennyi a meglátásom
A vírus válság vagy az ezelőtti válság hiszti?
most igen..... Viktor is mondja fél éve, de akkor még nem tudtuk, hogy jön a vírus hiszti... de hat megint igaza lesz a vezérnek... mondjuk számítottam is rá...
A vezér most már bemondatta a híradóban is....
Megzenésítve valami csodás!
Vazz a végén a csaj, hogy pofára esett. : http://youtu.be/NJKkJZJMY1c;feature=emb_logo
Erről nem is halottam mármint, hogy ilyesmire lehetne használni.....valahogy engem a pia is elkerült a katonaságig és 21 évesen vonultam, de igazából ott sem nagyon ittam mert csak fél évig csákányoztam utána 1 évig sofőr lettem.
habpatron se volt? régen az filléres dolog volt, igaz addig is tartott
amúgy is buli, van kerestem a héten 3 ezer forintot lehet tapsolni
Nyilván én is bírtam volna ha anno lett volna drog, de még a technokolt sem használtam, volt egy srác aki állítólag próbálta valamelyik cuccot mert volt valami német rokonság, de szerintem csak kamuzott.......akkor itt semmi sem volt viszont lehetett a trafikban benzinampullát kapni az öngyújtókhoz és azzal jókat lehetett robbantgatni a ligetben.
aki lélekben fiatal bírja
ezeket a drogos zenéket mindig is kedveltem
Ezt nem nagyon lehet pár mp-nél tovább hallgatni hallucinogén szerek használata nélkül. .....akkor viszont egész fasza...
szarjátok le a nyugdíjat
inkább csapassunk:

http://youtu.be/2L2vGXS86Ao