régen a metrós aró babkonzervek teljesen jó ízűek voltak, a globus konzervektől sokkal jobb ízűek voltak
és félár alatt voltak nagyobb tételben a globushoz képest
ilyen 2008-2010 felé sokat ettem a többnapos pecák során
Előtte is voltak jelek, az eurozóna és így Európa is, nem lábait ki a 2008-as válságból... a gazdasági növekedés erősen lassult, nálunk is, csak itt papíron jól mutatott a kozmetika, mert alacsony volt a bazisszám és sok volt az EU-s felzárkóztató pénz. Ezt Viktorunk jól tudta, ezért is mondogatja fél éve. Most meg a vírus miatt bezártak a gyárak Kínában, Japánban, ami erősen kihat Európára és Amerikára. Meg is látszik a tőzsdéken pánikszerűen adnak el mindent. Ennek megint pénzügyi válság következménye lesz, ami húzza magával a gazdasági válságot.... nagyjából ennyi a meglátásom
most igen..... Viktor is mondja fél éve, de akkor még nem tudtuk, hogy jön a vírus hiszti... de hat megint igaza lesz a vezérnek... mondjuk számítottam is rá...
A vezér most már bemondatta a híradóban is....
Erről nem is halottam mármint, hogy ilyesmire lehetne használni.....valahogy engem a pia is elkerült a katonaságig és 21 évesen vonultam, de igazából ott sem nagyon ittam mert csak fél évig csákányoztam utána 1 évig sofőr lettem.
Nyilván én is bírtam volna ha anno lett volna drog, de még a technokolt sem használtam, volt egy srác aki állítólag próbálta valamelyik cuccot mert volt valami német rokonság, de szerintem csak kamuzott.......akkor itt semmi sem volt viszont lehetett a trafikban benzinampullát kapni az öngyújtókhoz és azzal jókat lehetett robbantgatni a ligetben.
ha dől a lé minek is menni messzebb
és félár alatt voltak nagyobb tételben a globushoz képest
ilyen 2008-2010 felé sokat ettem a többnapos pecák során
rizs megy inkább jobban, én is kedvelem meg kutya is imádja
a másik feléből meg lett egy pizza
A vezér most már bemondatta a híradóban is....
http://youtu.be/lpgoewwUjoQ
ezeket a drogos zenéket mindig is kedveltem
inkább csapassunk:
http://youtu.be/2L2vGXS86Ao