Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor múltkor? 1 évig nem voltam itt.
Ebben van valami, a kutya mindent szeret, ami leköti a figyelmét.
A múltkor még mindenben egyet értettel velem, azt hittem megkedveltél...te gyökér.
A kutyával bármit csináltatsz az neki már eleve egy játék. A munkakutya is játszik akkor mikor mi azt hisszük hogy dolgozik. Neki a hullakeresés sem más mint játék.
De vagy az egyik legsötétebb itt!
Mindenkit szétvet az öröm...
Azért, hogy hozzak színvonalat, ebbe a pusztulatba, ami itt van.!
Nem, örüljetek, hogy lejöttem közétek!
Szerezz egy ugyan olyan labdát, és ha nem adja oda kezdj el azzal játszani. Ha elengedte ami nála van akkor megkaphatja a másik labdát ami érdekesebb mert ugye akkor már az a játék.
Kutyát játékkal is lehet jutalmazni, nem csak kajával.
Én javarészt csak kérdezek, mégis mindenki kijelentésnek veszi...
Azé vagy itt...
Az is negyedelve.
Jutalmazásnál nem fontos a mennyiség.
Nekem is megcsinál minden kaja nélkül is, de felfrissítő képzést folyamatosan kell adni a kutyának, ott a lelkesedés fenntartása miatt még mindig falatokkal csinálom.
De jó módszer még a klikkerezés is, azzal jobban fenntartható a kutya érdeklődése, és kevesebb virsli fogy
Árban semmi az az olaj, amit rá kell tölteni, nem is erre gondoltam.
De bőven több, mint 100 éve gyárt a világ belsőégésű motort és a 21. században még gyárilag megadott irreális olajfogyasztással gördülnek ki kocsik a gyárból... Nem 1 deci/olajcsere periódus, hanem 1 liter, vagy sokkal több is.
Ezt nem az Opel ellen írom, vagy 4 volt a családban. A régi 8 szelepeseket imádtunk, Ascona, A Vectra, Kadett, még az ezredforduló előtt és után. De a B Vectra 3 éves korában, kevesebb, mint 100.000 km-esen véve és 330.000 km-rel eladva egyfojtában kérte a töltögetést.
Ismerősöknek is mind, 1.4-1.6-1.8-2.0, mind eszi.
Kérdezem tőlük, akkor miért maradtok az Opelnál? 100 másik gyártó van...háttt azt nem is tudják igazán.
Megszokás, kényelem gondolom.
Ez tök nagy hülyeség....amúgy nem csak ha már kérted

Vizsla mással nem is nevelhető, mert csak megmakacsolja magát, és agyon is verhetik, akkor sem fog engedelmeskedni. Jutalmazással viszont pillanatok alatt bármit megtesz.
Kölyök korában párszor kikapott, csak hogy meglegyen az alapok, most már elég szóban fegyelmezni, ha köcsög amúgy nagy franc mert simán visszafelesel, mint egy tini gyerek.
Látod Lala itt mindegyikünk tudja mi a jó a másiknak.
A francba...túl a 60.000-ren sem hajlandó megkotlani és/vagy olajat enni.
Már nem merek olyat írni, hogy a nekem és az ismeretségi körömben sincs senkinek gondja a francia kocsijával, mert jönnek a "nem értesz hozzá, biztos kamu és különben is öreg a kocsid" dumák.
Én meg csak autózok vele, nomád tartásban, olaj utántöltögetés nélkül.
Ennek tudatában és ezért vagy itt?
Eleve itt van, minek akkor hely, már megvan!
Itt a helyed!
Tudom ok. Itt mindenhez értenek a nagy öregek. Csendbe fogom a pofim.
Tudom, a ratyiké!
gyerek is ilyen egyszerű
csak addig lehet igazán nevelni ameddig nem akarunk keménykedni vele
Dáliészaki irányból kicsi szél fújdogál.