Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó pár éve olvastam, hogy a túlzott energiaital zabálástól el lehet hülyülni - akkor még azt hittem, ez nem lehet igaz
itt a vidéki fertőben feltűnően sok van, fiúk közül inkább a nem túl okosak szívják, a hipszter klónok a villanyossal hódítanak
egy ismerős hölgy úgy vette észre hogy nem érezte a fokhagyma illatát,főzés közben
azt mondja fel sem tűnt addig hogy nem érez szagokat, utána a bors volt a következő de semmit se érzett
ezen kívül semmi baja sem volt
de egy csomó emberrel beszéltem akinek a dereka fáj, olyan is aki nem végez nehezebb munkát utána jön az influenza szerű tünet, vagy épp nem....
az a fura pl az anyuka elkezdi majd 2-3 nap múlva az ember dereka is fáj, és nem 1-2 ilyen van hanem több
állítólag szúró fájdalom ha mozdul
lehet új vírus törzs van kialakulóban

felénk már kb 40 ember van aki pozitív, ebből 1 meghalt 1 kórház meg 1 benzincsövön kapja az oxigént otthon
egyedül a kórházas akinek igazándiból nem volt ismert gondja
akikről tudok pér nap alatt szinte tünetmentes lett a benzincsöves ami szarul van hetek óta de az ilyen 60 körüli meg amúgy se volt egészséges
a nyugger otthonos még mindig nem árulja el mennyit vitt el bent a vírus szerintem titkos adat, de az biztos mindenki pozitív lett, és még mindig nem mondta be a rémhíradó.....
https://www.egeszsegkalauz.hu/...

De legalább az influenza nyomtalanul eltünt mindörökre
Erre felé nem divat.
egyetlen értelmes dolog volt benne a cukron kívül a taurin, aztán kiveszik belőle
nem szoktam faszságokat írni, ha mégis akkor sem ismerem be, tehát mégsem
nem menő? fiatal lányok között rengeteg a dohányos, a fiúk között szerintem nincs annyi
Győrben is sárgák, az új mergák szürkék.
A Taurin aminosav, azaz a fejlődéshez nélkülözhetetlen.
Viszont ha megnézed az energia italokban ennek a 100*-os dózisa van, és ott inkább a teljesítménynövelő hatása miatt alkalmazzák.
Ugyan úgy addiktív anyagokkal éri el a függőséget, mint a többi.
Mondjuk egy ilyen gusztustalan szarra, hogy lehet rászokni, na az már érdekesebb kérdés.
A dohányipar elég sokat költött arra, hogy a női függetlenség, és a férfiasság szimbóluma legyen, a negatívumokat meg eltusolták, hiteltelenítették. Orvosokat fizettek hogy írjanak tanulmányokat a dohány javára. Összes filmben nyomatták, aztán a birkák követték a hőseiket.
Később meg öngerjesztő lett, és az emberek egymást hülyítették, meg vitték bele a társaikat, akik nem akartak kilógni a sorból.
Mostanra a dohányipari propagandát elég jól visszaszorították, ennek szerencsére meg is látszik a hatása, de a meglévő függők nehezen szabadulnak meg akinek a szülei is láncdohányosok voltak, szó szerint az anyatejjel szívta a nikotint, számára természetes...bár szerencsére van olyan is aki pont ezért utálja mérhetetlenül.
Nem gyors folyamat, de a dohányzás ki fog pusztulni, ahogy lassanként elviszi a dohányos generációt a tüdőrák, és az érszűkület, mert a fiatalok között már nem menő. Nincs meg az a pozitív megerősítés ami miatt régen rászoktak az emberek.
Az az iqos isegy fingszagú gusztustalan valami.
okádék gusztustalan szokás az a dohányzás. Nem is szívtam csak 30 évig
Viszont mióta az ájkosszal nyomom az asszonyt azóta mindíg basztatom, hogy mért kell szívni azt a büdös rakétát
amerikába sárgák a buszok
Nálunk még mindig nyomja a gyerek a tápszert Mondom bebizonyítom,hogy mekkora f.szságokat beszélsz lefényképezem az összetevőket Dehát tényleg teli van taurinnal Akkor már csak azt nem értem,hogy mitől olyan ördögtől való ez, hgo9y az energiaitalokból is száműzték
Múltkor kolléga megkért vigyem el egy darabon meló után autóval. Mondtam egy kérésem van, hogy ne gyújtson rá mikor kiér melóból egyből mert ne üljön be büdösen. Elfeledte, vagy gondolta leszarja a kérésem... Mondtam nek jön majd a nagy sárga aminek a közepén olyan gumi is van mint a harmónikán arra várjon. Nézzet mint gázálarc azt elköszöntem.
amúgy a taurin nagyon fontos anyag
szerintem még a bébi tápszerekben is van
a cigaretta remekül jellemzi az emberi idiótizmus mértékét, ami már mérhetetlen nagyságú
hiszen semmi értelme nincs
az alkohol legalább egy kicsit más állapotba teszi az embert meg a drogok is
az alja szipus magatartás is inkább érthető mint a cigaretta füstölése
Meg bűzlik tőle az egész ember már méterekről.
A cigi pont elbasssza azt a jo izt is......meg tüdörák
...cigivel....
Na meg egy csomó antioxidáns is van benne - plusz qrva jó az íze is.
Az pedig a kávébol nyerhetö ki a legjobban hasznosithato és legkevésbé káros formában
Szar, keseru, a koffein kell,mas nem, es az is csak ha probalok iparkodni szotyi utan, ott minden segitseg jol jon.
Néha jol esik egy hell de napi szinten inni pláne többet is az már méreg a szervezetnek. Kávébol is napi kettö, vagy három ami ne gépi legyen.