én már láttam 2014-ben
2013 év végén hozom Egerből a kartonokat ,beugrom a mekibe. Ott látok egy szórólapot ahol pont február 22-én a feleségem szülinapján megy a rómleló és júlia a Debreceni Főnix csarnokban
Nem felejtettem el foglaltam jegyet és elvittem
Tőlünk 220 km-er debrecen. Egész végig azt kérdezgette, hogy hová megyünk
Volt meglepi a kedvence volt akkortájt
Ugyan dolhai már nem játszott benne, de bereczki,meg szinetár igen
Egyébként azt hittem, hogy végig fogom unni az egészet
Meglepően jól szórakoztam
Már most közel járunk az 5 millához a fájzerral meg lesz az a plussz egy amit saccolok, jönnek a tinégerek
. Csak nem gondolod, ahol az erős tagállamok(pl. németország) ugyanezt a diszkriminatív megoldást választják, majd megdorgálnak bennünket mert mi is ezt tesszük. Mint az előbb leírtam, rendkívüli helyzet rendkívüli megoldás igényel. Nem kell megsértődnünk
Tiszták a játékszabályok. Aki oltakozik csinálhat bármit
Aki nem oltakozik annak vannak jelenleg bizonyos dolgok amik nem elérhetőek bizonyos előre nem látható ideig.
Mivel nem tették kötelezővé az oltakozást én vállalom ezt a kis kellemetlenséget. Ha nekem ez nem érné meg akkor rohannék oltakozni
Ha nem az oltás az akkor még mindig isten kezében vagyunk
annyi eljárás van már európából magyarország ellen, hogy 2 kopasz csillagjós sem tudja már számolni
és történik valami
Semmi. ráadásul, ezt nem csak magyarország alkalmazza, hanem egész európa diszkriminál
Erre annyi lesz majd a válasz, hogy veszélyhelyzetben nem kell követni az alaptörvény normáit, hanem egyedi megoldásokat kell alkalmazni
Azt kb. ennyi
igazándiból a szolgáltatás szintje miatt lett csak az 1000 dollár kiemelve
de hogy az egyszerűbb elmék is megértsék:
nem tudnának úgy leszopni hogy azért ennyit menjek.....