Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem a fogyasztás miatt akkor miért??
Ugyanmár
Ha nem lennél sóher akkor egy 5000ccm benzinnel járnál, hiszen ott van minden ami az élvezetes autózáshoz kell
Részletezd
A gázzal nem kopik annyira, hiszen a gáz nem oldaja az olajat szóval a henger falán rajta,marad az olajfilm amit a benzin lemos amikor beszívja
Sógor a4 audijában valami 380 ezer van gáz üzemel és hibátlan, bár lehet az ablakosító tartályt szárítja a gáz mert eltepedt a felsó része
A fenét. Majd nézd meg egyszer ha szétszeded.
én gázolaj szagú buzi vagyok, de közel sem a fogyasztás miatt...
viccet félre téve, ez van. tudtam, amikor megvettem... ez a városi, kutyás, asszony autó. relatív nagyobb, kocka, automata. vagy vált vagy vezet, külön -külön megy neki, együtt nem... a kutyázás miatt meg ez jobb, úgyhogy ez van, fizetem a fogyasztást
Egyik legtöbbet emlegetett tulajdonsága a kocsinak a fogyasztása
Pl anno a partyzós időben leszartuk hogy,mennyi benzin-gáz ment el akkor volt hogy egy este eltapsoltunk 15 ezret amikor 50ft volt az órabér
Melóba járáskor vagy épp utazáskor sokat számít a fogyasztás, nem csak nekem másnak is
Ha nem számítana akkor a sok gázolaj szagú buzi nem venne dízel autót
Mit szárít a motoron?
Óra szerint 80ezernél lett gázosítva most 250ezer van az órában, a téli fagyokat kivéve gázzal indítok egyből
Ez a szárítás egy olyan orbitális faszság mint a szcientológia
Tucc élni:)))
most, ha ránézek a fogyasztás mérőre és súrolja városban a 12-t felülről, kicsit rálépek a gázra, nekem egyen rendesen, ne éhezzen
4,5l-nél kevesebbel el lehetett menni az 1.6hdi peugeot-ommal, ami most Tibi barátomnál teljesít szolgálatot, makulátlan 2005-ös, a kötelezőn kívül nem kellett rá költeni. egyszer kipróbáltam extrém kímélő üzemmódban (teljesen életszerűtlenül) 3,6L-el mentem el 100km-t. Ilyen 80-110 közöttt 4,2-4,4 el megelégszik...akkor ez gazdaságosabb
A gáz nem autóba való - kivéve amit arra terveztek. Volt gázos auzóm, sose többet. Ráadásul gázból többet is fogyaszt, sokat nem spórolok. viszont szárítja a motort. A fogyasztás meg annyi amennyire sietek, de annyira nem meghatározó tényező.
Én pl. lesz*rom.
de miért gondolod, hogy itt mindenkinek fogyasztás fétise van?
4,5 liter
Mentem hétvégén kb 400km távot 80-110 között és 7,6 literre jött ki a fogyasztás gázból
220ft a gáz
Mindeni úgy számol ahogy akar de ettől az f astrától kevés gazdaságosabb autó van....
Lehet perverz vagyok, de a békalámpás 3 ajtósban nekem tetszik.
Nem teljesen ide tartozik csak a dizájnról jut eszembe Volt róla szó, hogy a csónakom 60 éves volvó motorját átcserélem egy újabbra, jobbra. Végül is a régebbi korollára esett a választás, ezek 1,6 1,8 motorral is voltak. Már majdnem hozattam is egyet amikor a hajózási hatóságtól meg tudtam, hogy ez azért nem ilyen egyszerűen működik Megoldható, de nem úgy ahogy én elképzeltem, pláne nem annyi pénzért
Nos ezt csak azért hoztam fel, hogy nézegettem az akkori dizájnokat, hát komolyan mondom aki ezeket tervezte a izlés teljes hiányával küzd. Egyébként meg kiválló autók Valószínű az újabb veselámpás lett volna a donor annak már változó gyújtású rendszere volt

Egyébként meg a szépség alapján nehéz lett volna választanom
i
egy barátomank van hybrid auris, üvegtetős még a műszerfal is bőrözött... igényesen néz ki és egész jól is megy. 2 év alatt tekert bele 90e km-t, makulátlan az autó, pedig nem kíméli...
Nos még csak annyi az Aurishoz hogy ugyanakkora az utas tér mint a corolla sedán-é a csomi tartó kisebb, 183cm-el is kényelmesen el lehet autózni benne akár 500-600km-ert.
És valóban a sok kütyü kicsit néha zavaró, a hybrid fogyasztása 4,5L vegyes használatban de nem sietős embereknek való.
Nekem meg ettől nagyobb autó nem kéne. Az Új Yaris GRMN is tetszik, csak az ára nem, annyiért már sokkal inkább egy GT86.
Köszönöm a tájékoztatást!
Pedig van egy réteg, aki így is vevő szokott rá lenni.
Nos nem sok tapasztalatom van 8-10 ezer km-ert vezettem eddig ezzel járunk kirándulgatni egyébként asszonyé a verda. Szóval a gyerkőc születése után gondolkozni kellett egy olyan autón amibe bele tudjuk tenni a csilliárd ft-ért megvásároltatott babakocsit A switty erre alkalmatlan volt, az auris 360 litere már férősebb hozzáképest. 2 szempontot kellett figyelembe vennem a vásárláskor.
1. Csak tojota lehet kevés km-errel
2. el kell tudni férni a garázsba ( falig tolatva a garázskapu és az eleje között kb. egy cm-er a maradványhely)

Alapvetően én nem nagyon szeretem a kis autókat, de hát nem is nekem kell szeretni Az előd tojotákhoz képest ez már kimondottan egy megfrissült külsővel jött ki, szerintem igen dizájnos lett Legyünk öszinték a régi tojoták elég böszme rondák voltak. Az sem zavar, hogy az új dizájnt az összes típusra átültették 20 méterről szemből gyakorlatilag lehetetlen megállapítani, hogy milyen autóról beszélünk a versótól a ravnégyig a korolláig az avensisen át a futurisztikus chrp-ig mind ugyanolyan. Mint a kínaiak. Én nem tudnám őket megkülömböztetni egymástól.
Nos nekünk egy 1,3 motorral szerelt nagyjából 100 lovas változat van. Nem egy erőgép Ne kezdjünk el dízeleket bosszantani vele, mert csúnyán ott hagynak.
Gépées szerint végsebessége eléri a 181-et ezt még rögtön a márkakereskedésből kihozás után meg is néztem. Aki fürgéppen szeretne vele menni annak ajánlottab az 1,6-os 200km/h végsebességgel Pályán 140-nél gyönyörű hangja van, a gyerek szuszogását lehet hallani hátul, bár ehhez kellenek a csendes gumik is Bőrön kívül minden extra benne van a tolatókamerától a semmire sem használt vezetés "segítő"(bosszantó) elektronikáig. Szép és dizájnos autó, én a 170 cmm-el kivállóan elférek benne. Ami már nem tetszik az az, hogy beszálláskor lefelé kell benne ülni
Aki nem egyhuzamban 2000km-re használja annak jó választás is lehet. Városban is kifogástalan, alulról rugalmassabb ezért igazi sziti autó szerepét is betölti
Régi főnököm hetes bmw kocsija aug óta,áll a parkolóban mert gazdaságilag nem érné meg helyreállítani
Pedig anno egy 60 millás kocsi volt i-rendszámmal (aki ért hozzá tudja kb mennyi idős)
Kutya nem veszi meg mert annyit kellene költeni rá
A legtöbb bajom az állandóan kiégett h4-es izzók voltak Sokára jöttem rá, hogy egyszerűen csak én vagyok a fasz Mostmár profi módon cserélem és nem hal meg 3 havonta